• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

canlarimmm ben geldimm hazır kız uyuyoken dizimi izliyorum bi uğrayıp yazayım dedim,malum yağmur hanım basladim mi susmuyor:-)
cigdemcim ne yalan soylıyım bende erkek haberi bekliyodum ama yanılttı senin kız hepimizi:-)ela ismi çok güzel ben çok seviyorum biliyosunuz zaten adıyla yasasın güzel kız:-)
evlat çok güzel bir aşkmış saatlerce uyutmak için uğraşıp didinip hatta kızıp,bikac saat uyanmadan uyursa da deli gibi ozlemekmis annelik..
hamileliğin özellikle son bikac haftası zordu benim için ama yinede binlerce kez şükürler olsun tüm risklerime rağmen sorunsuz gitti herşey
doktorum sorunsuz insanın iside sorunsuz oluyo işte dedi,olumlu hasta doktoruda rahatlatiyo dedi..kilo özellikle sezeryanda dikis açısından problem ama riski atlattık sanırım.15 gün oldu..
kısacası şuanda gece gündüz kavramının birbirine karışması ve uykusuzluk dışında bir problem yok..çiğdemim herşey sorunsuz problemsiz devam etsin evladına kavuş sende inşallah..resim olarak albüm yapayım bende silerim sonra..

canlarimmm ben geldimm hazır kız uyuyoken dizimi izliyorum bi uğrayıp yazayım dedim,malum yağmur hanım basladim mi susmuyor:-)
cigdemcim ne yalan soylıyım bende erkek haberi bekliyodum ama yanılttı senin kız hepimizi:-)ela ismi çok güzel ben çok seviyorum biliyosunuz zaten adıyla yasasın güzel kız:-)
evlat çok güzel bir aşkmış saatlerce uyutmak için uğraşıp didinip hatta kızıp,bikac saat uyanmadan uyursa da deli gibi ozlemekmis annelik..
hamileliğin özellikle son bikac haftası zordu benim için ama yinede binlerce kez şükürler olsun tüm risklerime rağmen sorunsuz gitti herşey
doktorum sorunsuz insanın iside sorunsuz oluyo işte dedi,olumlu hasta doktoruda rahatlatiyo dedi..kilo özellikle sezeryanda dikis açısından problem ama riski atlattık sanırım.15 gün oldu..
kısacası şuanda gece gündüz kavramının birbirine karışması ve uykusuzluk dışında bir problem yok..çiğdemim herşey sorunsuz problemsiz devam etsin evladına kavuş sende inşallah..resim olarak albüm yapayım bende silerim sonra..

Canim gördüm boncuk kizinin resimlerini masallah subhanallah çok çok tatli :KK68::KK68:
Cok sukur bi sorunun olmamis sezeryandan dolayi, zaman ne cabuk gecti dun hamileyim demistin simdi kollarinda minik kizin.. :KK68:
Allahim saglik sihhat versin evlatlarimiza canim benimm..
Insallah bakalim Ela'da kaldik simdilik bi kesinlessin dahada baglanicam bu ismi cok seviyorum bende :KK68:

Amin canim insallah sorunsuzca gelir benim minik...

Hiç aklimda yokken Nesliminde güzel haber verdigini gördüm rüyamda, Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah saglikla sihhatle ! :KK68:

R
Canim gördüm boncuk kizinin resimlerini masallah subhanallah çok çok tatli :KK68::KK68:
Cok sukur bi sorunun olmamis sezeryandan dolayi, zaman ne cabuk gecti dun hamileyim demistin simdi kollarinda minik kizin.. :KK68:
Allahim saglik sihhat versin evlatlarimiza canim benimm..
Insallah bakalim Ela'da kaldik simdilik bi kesinlessin dahada baglanicam bu ismi cok seviyorum bende :KK68:

Amin canim insallah sorunsuzca gelir benim minik...

Hiç aklimda yokken Nesliminde güzel haber verdigini gördüm rüyamda, Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah saglikla sihhatle ! :KK68:
Canım selam
Ne güzel bir rüya görmüşsün ,neslihancım 1 seneye yakın hiç girmedi siteye ,merakta rdiyorum o bizi merak etmiyo sanırım :(
Facebookta falan görüyomusunuz
Sen nasılsın canım minik kızın nasıllar :)
Ay bi sürü kızımız oldu papatyalarla doldu sayfamız :)
İstanbul lapa lapa kar her yer:) bi mutluyumki anlatamam ,kış kadınıyım ben :) (bu nedemekse şimdi :))
Yeni yılınız kutlu mutlu neşeli olsun inşallah

kızlar merhabalar... çok ayrı kaldım burdan ama kızlarım tat vermiyor ki... 1-2 de problem yaşadık. minik doğan kızımın 3. kez topuk kanı alındı diken üstündeydik ne oluyor diye o derdin sonucunu öğrenemeden yine minik kızımın kasığında şişlik oldu dr a gittik cerraha gönderdi hemen ameliyat dedi fıtık ameliyatı oldu çok zor atlattık. sonra onu kontrole götürdük ayağında eğrilik var masaj yapın dediler onu yaptık kalça ultrasonu çektirdik şükür birşey çıkmadı o gün diğerinde de kasık fıtığı çıktı yine dr acil ameliyat dedi oda ameliyat oldu diken üstündeyiz çok ağlıyorlar yırtınır gibi kabızlar derdimiz çok yani... ayrıca ikisine yetişmek çok zor günde 4 saat uyudum mu benden zindesi olmuyor artık uykusuzluk kanıma işledi ayakta uyumak nedir anladım eskiden uykulu olduğumu sanırmışım uyku ne demek şimdi öğrendim. çok tatlılar ama sinirlerim çok boşalıyor deli gibi ağlıyorlar delirmem yakındır artık hergün fitil yapacağım dr birşey olmaz diyor ama fitille kaka yapıyor olması çok sıkıyor canımı :(

bu rotavirüs aşısını yaptıran var mı? ishali önlemek içinmiş bizimkiler zaten kabız yaptırmasam mı bilemiyorum...

Eklentiler

• IMAG0045.webp
    IMAG0045.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 173
herkese iyi geceler.konu başlığı güzel olmuş topiğin ama sadece sağlıklı beslenme ile kilo vermeye bağlamayın kendinizi.sağlıklı beslenmenin bir çok hastalığa iyi gelmesi gibi kilo kontrolü içinde geçerli ama beden kitle endeksi 27-28 ise sağlıklı beslenmenin yannda sporun önemi daha fazla arkadaşlar.sağlıklı beslenerek günde 1500 kcal alıyorsak 2000 kcal harcayalımki aynı zamanda kiloda verelim.herkes fiziğine yakışan ideal kilosuna kavuşması dileğiyle bende topikte yer almak isterim :)

Eda
kızlar merhabalar... çok ayrı kaldım burdan ama kızlarım tat vermiyor ki... 1-2 de problem yaşadık. minik doğan kızımın 3. kez topuk kanı alındı diken üstündeydik ne oluyor diye o derdin sonucunu öğrenemeden yine minik kızımın kasığında şişlik oldu dr a gittik cerraha gönderdi hemen ameliyat dedi fıtık ameliyatı oldu çok zor atlattık. sonra onu kontrole götürdük ayağında eğrilik var masaj yapın dediler onu yaptık kalça ultrasonu çektirdik şükür birşey çıkmadı o gün diğerinde de kasık fıtığı çıktı yine dr acil ameliyat dedi oda ameliyat oldu diken üstündeyiz çok ağlıyorlar yırtınır gibi kabızlar derdimiz çok yani... ayrıca ikisine yetişmek çok zor günde 4 saat uyudum mu benden zindesi olmuyor artık uykusuzluk kanıma işledi ayakta uyumak nedir anladım eskiden uykulu olduğumu sanırmışım uyku ne demek şimdi öğrendim. çok tatlılar ama sinirlerim çok boşalıyor deli gibi ağlıyorlar delirmem yakındır artık hergün fitil yapacağım dr birşey olmaz diyor ama fitille kaka yapıyor olması çok sıkıyor canımı :KK43:

bu rotavirüs aşısını yaptıran var mı? ishali önlemek içinmiş bizimkiler zaten kabız yaptırmasam mı bilemiyorum...
edacım hoşgeldinn seni çok metak ediyoduk
Allah ikizlerine sağlık sıhhat afiyet versin inşallah
Zor günler geçirmişsin ama hepsi getide kaldı ,bundan sonra kızlarının tadını çıkarıcaksın inşallah
Uykusuzluk hepimizde var :) annelik fedakarlık istiyor cok fazla
İYi oldugunuza cok sevındım
bebişlerde cok tatlı maşallah allah uzun ömürler versin inşallah
Ben o aşıyı yaptırmadım doktorumda gerek olmadıgını kendı çocugunada yaptırmadıgnı söyledi canım
Kabuzlık içinde karnına yap sürüp saat yönünde ve 2 elinle mideden kasıklarına kadar sırayla yukarıdan aşagı çek , bide popoya kulak pamuğuyla hafıf içeri giricek şekilde zeytınyağı sür canım , can mama yediği için ilk zamanlar kabızlık çekiyodu ben böylr çözüm buldum, bebeğe hemen ilaç vermeyi marifet sayıyo bu doktorlarr

Son düzenleme:
herkese iyi geceler.konu başlığı güzel olmuş topiğin ama sadece sağlıklı beslenme ile kilo vermeye bağlamayın kendinizi.sağlıklı beslenmenin bir çok hastalığa iyi gelmesi gibi kilo kontrolü içinde geçerli ama beden kitle endeksi 27-28 ise sağlıklı beslenmenin yannda sporun önemi daha fazla arkadaşlar.sağlıklı beslenerek günde 1500 kcal alıyorsak 2000 kcal harcayalımki aynı zamanda kiloda verelim.herkes fiziğine yakışan ideal kilosuna kavuşması dileğiyle bende topikte yer almak isterim :)
Merhaba başlığa bakarAk herkes yaZıyor ama topikte konuşulanlara göz atmadan oluyor genelde
Cok yakın arkadaslarız dertleşme topiği oldu şuan ,hamilelik doğumlar bebrk sorunları v.s
Sanmıyorumki yardımcı olalım :)

R

Canım selam
Ne güzel bir rüya görmüşsün ,neslihancım 1 seneye yakın hiç girmedi siteye ,merakta rdiyorum o bizi merak etmiyo sanırım :KK43:
Facebookta falan görüyomusunuz
Sen nasılsın canım minik kızın nasıllar :)
Ay bi sürü kızımız oldu papatyalarla doldu sayfamız :)
İstanbul lapa lapa kar her yer:) bi mutluyumki anlatamam ,kış kadınıyım ben :) (bu nedemekse şimdi :))
Yeni yılınız kutlu mutlu neşeli olsun inşallah

Canim face'te görüyorum neslimi, keyfi yerinde gibi duruyor, kendisini geri gelmek için hazir hissetmiyor sanirim hala, anlayabiliyorum birazda :(
Rabbim hayirlisiysa hakkinda onada en tez vakitte saglikli evlatlar nasip etsin insallah...

Biz iyiyiz canim cok sükür
Kipirdanmalarini iyice hissediyorum özellikle çikolata yiyince cosuyor... Cikolatadan nefret eder durumdayim hamileligimin basindan beri ama bazen yemekten kaçamiyorum o zamanda minnosum oynasiyor içerde :D

Burasida kar altinda pazar gununden beri her yer tuttu, yeni yila bembeyaz giricez..
Huzur dolu saglik dolu bir yil olsun hepimizi için.. Rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin insallah opuyorum canim seni ve küçük prensimizi :KK15:

kızlar merhabalar... çok ayrı kaldım burdan ama kızlarım tat vermiyor ki... 1-2 de problem yaşadık. minik doğan kızımın 3. kez topuk kanı alındı diken üstündeydik ne oluyor diye o derdin sonucunu öğrenemeden yine minik kızımın kasığında şişlik oldu dr a gittik cerraha gönderdi hemen ameliyat dedi fıtık ameliyatı oldu çok zor atlattık. sonra onu kontrole götürdük ayağında eğrilik var masaj yapın dediler onu yaptık kalça ultrasonu çektirdik şükür birşey çıkmadı o gün diğerinde de kasık fıtığı çıktı yine dr acil ameliyat dedi oda ameliyat oldu diken üstündeyiz çok ağlıyorlar yırtınır gibi kabızlar derdimiz çok yani... ayrıca ikisine yetişmek çok zor günde 4 saat uyudum mu benden zindesi olmuyor artık uykusuzluk kanıma işledi ayakta uyumak nedir anladım eskiden uykulu olduğumu sanırmışım uyku ne demek şimdi öğrendim. çok tatlılar ama sinirlerim çok boşalıyor deli gibi ağlıyorlar delirmem yakındır artık hergün fitil yapacağım dr birşey olmaz diyor ama fitille kaka yapıyor olması çok sıkıyor canımı :KK43:

Edacim masallah subhanallah çok tatlilar cimcimeler yaaa :KK15::KK15::nazar:
Cok geçmis olsun canim ya :( Tez vakitte sagliginiza kavusursunuz insallah, Allah kolaylik versin; bu günlerde geçicek insallah.. saglikla sihhatle büyüsünler :nazar:

Selam hanımlar
Keyifler nasıl herşey yolundadır inşallah
Benim rutin hersey aynı oğluşumla güzel vakitler geçiriyoruz
Siz kızlarınızla ne alemdesiniZ :)
Çiğdemim seni hamilelik sürecinde yanlız bıraktığımı düşünüyorum üzgünüm biraz bu konuda ama inan oğlumdan fırsat olmuyo bir türlü yedir içir altını temiZle uyut derken gün bitiyo :)
Hersey yolundadır inşallah bol tekmeli geçiyodur gününüz kıZınla,orda 4 lü test yapılıyormu,tr de bu haftalarda yapılıyordu sanırım
Bende rejime başladım bugun itibari ile aldım başımı gittim evde oturup can sıkıntısından sürekli yedim aldın kiloları
Şöle bi kaç kilo verip koşubandımla buluşmaya karar verdim
Allahım yardım et sabırlı istikrarlı olayım ,daha önceki gibi :)
HepiniZi çok öptüm

Selam hanımlar
Keyifler nasıl herşey yolundadır inşallah
Benim rutin hersey aynı oğluşumla güzel vakitler geçiriyoruz
Siz kızlarınızla ne alemdesiniZ :)
Çiğdemim seni hamilelik sürecinde yanlız bıraktığımı düşünüyorum üzgünüm biraz bu konuda ama inan oğlumdan fırsat olmuyo bir türlü yedir içir altını temiZle uyut derken gün bitiyo :)
Hersey yolundadır inşallah bol tekmeli geçiyodur gününüz kıZınla,orda 4 lü test yapılıyormu,tr de bu haftalarda yapılıyordu sanırım
Bende rejime başladım bugun itibari ile aldım başımı gittim evde oturup can sıkıntısından sürekli yedim aldın kiloları
Şöle bi kaç kilo verip koşubandımla buluşmaya karar verdim
Allahım yardım et sabırlı istikrarlı olayım ,daha önceki gibi :)
HepiniZi çok öptüm

Merhaba sinemim hosgeldin kuzum :KK68:
Aramizdaki tek boncukumuz oglun, onu kocaman öp, kokla benim yerime :KK15::KK15::KK15:
Sagliginiz sihhatiniz yerinde mi canim?

Hamd olsun ben iyiyim canim benim, hiç sikayet etmiyorum beni biraktiginiz için çünkü biliyorumki yavrularinizla keyfiniz yerinde :KK68: o yüzden sadece bende o zamana gelmeyi sabirsizlikla bekliyorum :KK68:

Yolu yariladik sinemim inanamiyorum ve cok sükür herseyde yolunda...:nazar:
10 kilo aldim simdilik 21inci haftamdayim bazen rahatsiz olsamda iyi bisey için almis olduguma sükrediyorum...
Ama dogumdan sonrasi için spor hayallerim var, beslenmeme dikkat edip bol sporla eski halime cabuk dönmek istiyorum :KK68:
4lü test yok burda canim, olsada yaptirmazdim sanirim :KK51:
Dedigin gibi bu aralar bol tekmeli geçiyor benim açimdan, esime ispatlayamadim hala o hissedemedi :KK48: sabirla o ani bekliyorum bende.. Ama gelip gelip karnima yatiyor gulu gulu sesler duyuyorum diyor :KK70:

Allah sabir ve istikrar versin sana balim, insallah son gazla eskisinden de fit olursun, dogumdan sonra nasil oluyor bilmiyorum ama bu halim beni rahatsiz ediyor daha çok kafaya takiyorum dogumdan sonra mutlaka baslicam hemen diyorum..

Selam kızlar nasılsınız
Bebişler bizi baya oyalıyor yahu bir türlü bir araya gelemedik
Dünyanın en güZel duygusuymuş ,oğluşum yokken nede boşmuş bu hayat :)
Kilolar yapıştı gitmiyor,bir türlü diyete konsantre olupta başlayamadım ,yazda geliyo şiştim kaldım,oğluşumun doğum gününe kadar Zayıflamam şart ,
Çiğdemcim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor ,şaka öaka az kaşdı doğuma ,normal doğummu olucak
Kaç kilo aldın bu aya kadar ,bebişin nasıl tekmeleri kuvvetlimi ,en çok ne aşerdir :) hepsini bilmek istiyorum
Dışarda hamile birini görünce öyle özeniyorunki anlatamam :)
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
Oğluşumda diş çıkarıcak onun sıkıntısı var bi çıksa rahatlıcak kuzum
6 ay biticek inş çıkar cabucak
Benden haberler böyle
Edaa sen nerelerdesinn merak ediyorum kızlar nasıl büyüdüler mi gülücüklet atıyolarmı :)

Selam kızlar nasılsınız
Bebişler bizi baya oyalıyor yahu bir türlü bir araya gelemedik
Dünyanın en güZel duygusuymuş ,oğluşum yokken nede boşmuş bu hayat :)
Kilolar yapıştı gitmiyor,bir türlü diyete konsantre olupta başlayamadım ,yazda geliyo şiştim kaldım,oğluşumun doğum gününe kadar Zayıflamam şart ,
Çiğdemcim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor ,şaka öaka az kaşdı doğuma ,normal doğummu olucak
Kaç kilo aldın bu aya kadar ,bebişin nasıl tekmeleri kuvvetlimi ,en çok ne aşerdir :) hepsini bilmek istiyorum
Dışarda hamile birini görünce öyle özeniyorunki anlatamam :)
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
Oğluşumda diş çıkarıcak onun sıkıntısı var bi çıksa rahatlıcak kuzum
6 ay biticek inş çıkar cabucak
Benden haberler böyle
Edaa sen nerelerdesinn merak ediyorum kızlar nasıl büyüdüler mi gülücüklet atıyolarmı :)

Sinemimmmm gelip gidip buralara bakiyorum valla kimse yok özlüyorum he sizleri :(
oy masallah 6 ay bitcek demek masallah kuzucuguna ya :)
dogru ya ben istanbuldaydim sen dogum yaptiginda :) benim hamileligimden 6 ay bittiyse oglusunada bitmistir yani..

çok sükür iyiyim kuzum ben son 3 haftam kaldi dogum iznime :) doktorum rapor + iznimi birlestircek baya erken cikicam yani :) bebegim 10-11 aylik olana kadarda ise dönmeyi düsünmüyorum bakalim hayirlisi insallah canim..

toplamda 12 kilo aldim simdilik ve 28inci haftadayim.. hamilelik çok keyifli, alisverisler keyifli, bebegimin hayalini kurmak bambaska bisey.. Rabbim her isteyene dileyene nasip etsin insallah sinemim..

Dogumu normal istiyorum Allahin izniyle ama kizim karar vericek nasil gelmek istedigine.. o yüzden çokta takmiyorum dogum konusunu...

izne ayrildiktan sonra tasinma islerimiz cikicak o yuzden sanirim zaman cabuk gecer bana :) mayis sonuna bekleniyor kizimda bakalim hayirlisi balim..

en çok makarna, börek tarzi aserdim baslarda, o yuzden simdide dikkat etmeye calisiyorum cok kilo almamak adina.. cunku sirt agrilarim ortaya cikcak diye baya korkuyorum kilo yuzunden..

yaaa dogum sonrasi kilolar yapisiyor deme :( en buyuk kabusum :(
havalar guzellesiyor al oglunu cik disari bol bol yuruyun canim.. ben insallah yaza denk geldigi icin bol bol yurumeyi dusunuyorum bakalim umarim basaririm..

opuyorum kocaman seni ve yakisiklimizi, kendinize iyi bakin canim.. ara ara yazin he :)

Sinemimmmm gelip gidip buralara bakiyorum valla kimse yok özlüyorum he sizleri :KK43:
oy masallah 6 ay bitcek demek masallah kuzucuguna ya :)
dogru ya ben istanbuldaydim sen dogum yaptiginda :) benim hamileligimden 6 ay bittiyse oglusunada bitmistir yani..

çok sükür iyiyim kuzum ben son 3 haftam kaldi dogum iznime :) doktorum rapor + iznimi birlestircek baya erken cikicam yani :) bebegim 10-11 aylik olana kadarda ise dönmeyi düsünmüyorum bakalim hayirlisi insallah canim..

toplamda 12 kilo aldim simdilik ve 28inci haftadayim.. hamilelik çok keyifli, alisverisler keyifli, bebegimin hayalini kurmak bambaska bisey.. Rabbim her isteyene dileyene nasip etsin insallah sinemim..

Dogumu normal istiyorum Allahin izniyle ama kizim karar vericek nasil gelmek istedigine.. o yüzden çokta takmiyorum dogum konusunu...

izne ayrildiktan sonra tasinma islerimiz cikicak o yuzden sanirim zaman cabuk gecer bana :) mayis sonuna bekleniyor kizimda bakalim hayirlisi balim..

en çok makarna, börek tarzi aserdim baslarda, o yuzden simdide dikkat etmeye calisiyorum cok kilo almamak adina.. cunku sirt agrilarim ortaya cikcak diye baya korkuyorum kilo yuzunden..

yaaa dogum sonrasi kilolar yapisiyor deme :KK43: en buyuk kabusum :KK43:
havalar guzellesiyor al oglunu cik disari bol bol yuruyun canim.. ben insallah yaza denk geldigi icin bol bol yurumeyi dusunuyorum bakalim umarim basaririm..

opuyorum kocaman seni ve yakisiklimizi, kendinize iyi bakin canim.. ara ara yazin he :)
Canım herşey yolunda olduğuna sevindim
Çokta kilo almamışsın ama 20 kg la tamamlarsın diye düşünüyorum
Bencede bebişine sen bak bi süre hergünü bi başka oluyor çünkü :)
Kendinize içi bakın bitanem yıne yaZarım çok öptüm minnakınla seni :)

Canım herşey yolunda olduğuna sevindim
Çokta kilo almamışsın ama 20 kg la tamamlarsın diye düşünüyorum
Bencede bebişine sen bak bi süre hergünü bi başka oluyor çünkü :)
Kendinize içi bakın bitanem yıne yaZarım çok öptüm minnakınla seni :)

çok sükür canim yolunda hersey :)
bende 20 kilo ile tamamlarim diye tahmin ediyorum hayirlisi bakalim insallah..
bende cok opuyorum sizi canim, kendinize iyi bakin :*

Gecen yil geldi aklima...
heppinizi.oyle ozledimki spirochet, garden,neslihan, sinem....
sinem pco lu olan arkadasmiydi? Hani asilama yaptiracakti...
sizler beni tanimazsiniz. Bu yeni profilim.
ben mlkfth... melek ben... 30 kg verip sonrasinda dustugu girdaptan kurtulmaya calisan ve Allahimin yardimi ile yuz aki ile cikmis Melek...
hepinizi ozledimmmm

Gecen yil geldi aklima...
heppinizi.oyle ozledimki spirochet, garden,neslihan, sinem....
sinem pco lu olan arkadasmiydi? Hani asilama yaptiracakti...
sizler beni tanimazsiniz. Bu yeni profilim.
ben mlkfth... melek ben... 30 kg verip sonrasinda dustugu girdaptan kurtulmaya calisan ve Allahimin yardimi ile yuz aki ile cikmis Melek...
hepinizi ozledimmmm
Melekcim hoşgeldin
Bizde seni merAk ediyoduk
Canım sanırım karıştırsın beni spirochet -eda arkadaşımızla :)
Hamileydin diye biliyoduk ama gördümkü şimdi hAmişsin allah tamamına erdirsin
Benimde 30 kg vermem gerekiyor ama nasıl doğum kiloları yapıştı kaldı
Benimde normal doğumla oğlum oldu

Esranın kızı oldu
Edanında ikiz kızları var
Çiğdemindr kızı olucak kısa bi süre sonra allahın izni ile
Neslihandan geçen sene ocaktan beri haberim yok açıkcası girmiyor sanırım kk ya
Haberler böyle melekcim

Melekcim hoşgeldin
Bizde seni merAk ediyoduk
Canım sanırım karıştırsın beni spirochet -eda arkadaşımızla :)
Hamileydin diye biliyoduk ama gördümkü şimdi hAmişsin allah tamamına erdirsin
Benimde 30 kg vermem gerekiyor ama nasıl doğum kiloları yapıştı kaldı
Benimde normal doğumla oğlum oldu

Esranın kızı oldu
Edanında ikiz kızları var
Çiğdemindr kızı olucak kısa bi süre sonra allahın izni ile
Neslihandan geçen sene ocaktan beri haberim yok açıkcası girmiyor sanırım kk ya
Haberler böyle melekcim

amin canim sagolasin.
cok sevindim cnmm.. hepinizi ozlemisim valla... ccok sukur hamileyim.
cok sukurrrler olsun Rabbime...
zor gunler gecirdim ama atlattim. Her yokusun bi inisi vardir misali yokuslar bitti insallah.

merhaba kızlar uzun biraradan sonra nihayet yazabildim daha öncede çok uzun yazmıştım aslında ama bi sorun olmuş burya yuklenmemisti sonrada bidaha yazamamıştım neyse:-)
see nevar neyok çiğdemim 6 ay bitti demi kuzum gerisi zaten çorap söküğü heleki taşınma işleri falan bi bakmışın hatun- kucağında:-)dikkat et ama taşınma döneminde hem kendine hem minigine:-)
edacik 2 kızdan fırsat bulamiyo muhtemelen bitanesi bile nasıl yorucuyken 2 taneye allah kolaylik versin
melekcim gelmişsin senden haber almak istiyodum,inşallah sağlıkla kucağına alırsın yawrunu,uzun ve mesakkatli bir yolmuş bu,allah tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsin
bana gelince günler jet hızıyla geciyor,yağmur hanım büyüyor 3.ayımız bitti 4ün içindeyiz artık
normalde işbaşı yapmam gerekiyodu geçen hafta ama daha çok küçük diye 6 ay ücretsiz izin aldım eylülde başlıycam bakalım
hayat normal seyrine döndü diyebilirdim ilk 40 gün gelen giden aile büyükleri vs derken daha bunaldıydı çekirdek aile kalınca daha keyifli olmaya başladı tabi zorluk kısmından bahsetmiyorum:-)kızımla hava güzel olduğunda yürüyüşlere çıkıyoruz,tek kalmak istediğimizde babaanneye bırakıp bikac saat takiliyoruz kocayla
tek başıma yıkamaya alıştım artık,bide yaz gelse benimki biraz daha büyüse tam raht olcam insallah
bende haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum arada haber edin sizde,ozlesiyoruz:-)

merhaba kızlar uzun biraradan sonra nihayet yazabildim daha öncede çok uzun yazmıştım aslında ama bi sorun olmuş burya yuklenmemisti sonrada bidaha yazamamıştım neyse:-)
see nevar neyok çiğdemim 6 ay bitti demi kuzum gerisi zaten çorap söküğü heleki taşınma işleri falan bi bakmışın hatun- kucağında:-)dikkat et ama taşınma döneminde hem kendine hem minigine:-)
edacik 2 kızdan fırsat bulamiyo muhtemelen bitanesi bile nasıl yorucuyken 2 taneye allah kolaylik versin
melekcim gelmişsin senden haber almak istiyodum,inşallah sağlıkla kucağına alırsın yawrunu,uzun ve mesakkatli bir yolmuş bu,allah tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsin
bana gelince günler jet hızıyla geciyor,yağmur hanım büyüyor 3.ayımız bitti 4ün içindeyiz artık
normalde işbaşı yapmam gerekiyodu geçen hafta ama daha çok küçük diye 6 ay ücretsiz izin aldım eylülde başlıycam bakalım
hayat normal seyrine döndü diyebilirdim ilk 40 gün gelen giden aile büyükleri vs derken daha bunaldıydı çekirdek aile kalınca daha keyifli olmaya başladı tabi zorluk kısmından bahsetmiyorum:-)kızımla hava güzel olduğunda yürüyüşlere çıkıyoruz,tek kalmak istediğimizde babaanneye bırakıp bikac saat takiliyoruz kocayla
tek başıma yıkamaya alıştım artık,bide yaz gelse benimki biraz daha büyüse tam raht olcam insallah
bende haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum arada haber edin sizde,ozlesiyoruz:-)

Coook sevindim esracigim. Rabbim saglikla buyutmrni nasip etsin kuzucugunu.
ben daha yolun basindayim. Cok zor geciyor. Ise gidemedim bugun. Sanirim rapor izin vs ile gecirecegim hamilelik donemimi. Ben ikiz bekliyorum birde...
bas donmesi mide bulantisi surekli dusuk tansiyon... ve surekli yatma istegi var canlariM. Yuzum sapsari oldu sarilik gibiyim gorseniz... sizler de boylemiyddiniz gebeligin ilk aylarinda?

Back
X