Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

elıfcım tekrar tebrıkk ederımm sende hayırlısıyla kavusursun ınsallah yavruşuna:)
çidom ben buraya girerim evden zaten bakarım mutlaka dialog kopmaz yani:)
yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldım sanırım artık yavastan
önce eda pırtlatsın sonrada ben hayırlısıyla..zaman gercekten hızlı gecıyo arkidişşş

elıfcım tekrar tebrıkk ederımm sende hayırlısıyla kavusursun ınsallah yavruşuna:)
çidom ben buraya girerim evden zaten bakarım mutlaka dialog kopmaz yani:)
yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldım sanırım artık yavastan
önce eda pırtlatsın sonrada ben hayırlısıyla..zaman gercekten hızlı gecıyo arkidişşş

aynen yaa saka gibi zaman cok hizli geçti ve ben hala senin hamileyim galiba dedigin gunu hatirliyorum :KK57:
herkes saglikla sihhatle kucagina alir insallahhhh :KK68:

gunaydınnnn gunydınnnnn kızlarrrrr:)
edacık yine ortalarda yok,artık doguma gitme ıgtımalı daha yuksek gibi gelıyor bana,tez zamanda haber alırız ınsallah..
ben 36 haftayı bitirmek üzereyım artık,yarın sabah kontrolum var hem mınık hatunu görmeye gidicem hemde çalışamaz raporumu alıcam,
okadar cıok iş çıkardım ki kendıme resmen tatıl oldugum ilk haftayı kapattım bastan sona:)

Selam kızlar
Şafak sayıyorsunuz cok heyecanlı yaw
Allahım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş

Bugun oğluşum erkek oldu teyzeleri
Sünnetimizi olduk bi an önce iyileşir inş
Bşzden gaberler böyle

hemde ne heyecanlı günler kaldı yaa bugün perşembe yarın cuma cmrt 11.30 da doğuruyorum merak etmeyin sakın eşim yine heyecan modunda tlfları odaya almayacakmış bebekleri tlfnların etkisinde kalırmış hastaneye benim tlfnu götürmeye niyeti yokinşallah kapalı bir şekilde atarım çantaya :)

oyyy erkekte oldu bugün yarın derken doğdu da erkek bile oldu ayy canım benim yaa günler hem çok yavaş hemde çok hızlı geçmeye başladı... maşallah minik erkeğine inşallah çabuk iyileşir...

MAŞALLAH SUBANALLAH takip ede ede nası size özendiysem bi ara herkes moral veriyor zamanı gelince olur sabırlı olalım inanalım özellikle esranın göreceksiniz bak oda hamile kalacak buda hamile olacak diye diye dediğinin olduğunu görmek çok güzel bende pasif takipçiniz olarak nası etkilendiysem bende 8 haftalık hamileyim özellikle eda için çok sevinmiştim bebeklerine burada bi misafirlik macereasını anlatmıştı kocası diğer odada çocuk isityoruz olmuyor eda diyer odada henzü düşünmüyoruz demelri sanırım bu topik 1 sene sonra acayip canlanacak hadi kızlar kioları verelim ince belli ananeler olalımlar başlıycak hepimize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim

ayyy canım çok sevindim demek hamilesin... Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin... evet yaa ne misafirlikti iyi hatırlıyorsun o günden sonra bir daha gitmedikte onlara ne utanmıştım yaa evet ilk 3 aylarını atlatalım yine canlı olur muhabbet ama zayıflama kısmına geçmemiz 1 seneyi bulur sanırım :)

Artik sende gitceksin hain esra :KK48:
arada bi gelin bari özlerim sizleri :63:

Eda dogurdu mu acep cok merak ediyorum :KK17: yoksa illa kocasinin dogumgununu mu beklicek hepsini aradan cikarmak için :KK70::KK70::KK70:

doğuramadım :D hatta dün gittim kontrole doktor hafta sonu şehir dışındaymış aklında hep ben varmışım doğurdumu diye hep sordurmuş şükür doğurmadın yine dedi... tabi bana bu yine lafı çok imalı geldi. zaten tahminimden bile fazla dayandı aslında ne zamana kadar çıkmayacaklar merak ediyorum ama edanın hali kalmadı ona kıyamıyorum yoksa beklerim dedi dr anneme... gerçi hastanenin rekorunu kırmışım. bu hastaneyi yeni doğan yoğun bakımı çok iyi olduğundan seçtik yani çoğu ikiz burda doğuyor benimkiler içerde kalma süresiyle lider :)))) benim illa beklemek gibi bir niyetim yok çiğdemcim ama çıkmıyor prensesler napayım. hep sabah gidip nst ye girdiğimden sancı bile çıkmıyordu dün 3 te girdim biraz sancı çıktı dr sancıyı görünce rahatladım dedi :-)

bende bu neki geceleri dayanılmaz ağrılarım oluyor ya kalkıp yürüyorum ya sabrediyorum uğraşacak birşey buluyorum 1-2 saate sızıyorum dedim. iyi dayandın tebrik ederim dedi :KK48:

tecrübesizlikten herhalde geçer diye diye bekliyorum hep acep onlar sancımı oluyor çözemedim... :confused:

selam kızlarr
sabah dra gittim raorumu almaya
nst ye bagladılar,bebegın kalp atısları cok yavas gözüktü
2 kez bagladılare yıne oyle
sonra 6 saatlik yatış verdi,oksıjen+serum yıne nstye baglandım bu sefer ıyı cıktı
eger kotu gidişat devam etseydı bu aksam alınıyodum valla sezeryana:)
benım kız cok kılo alıyo bu hafta 3 kılo 380 gr olmuş:)dogsa gayet normal bı kıloda yani

Esra Eda saglikla gelsin insallah kizlariniz :nazar:...
Masallah esra dombili olcak bu kiz :KK48:

Sabah hafif kanamam olmus doktora gittim hemen, kullandigim progesteronu birakinca hormonlarda düsüs olmus sanirim o yuzdendi kanama.. Bebis iyi cok sukur baska bi sorunum yok cok sukur...
28ine kadar izinliyim evdeyim tek derdim nasil zaman gecicek :KK12:

geldim kızlar 15 kasım da doğurdum sezeryan ikisine yetişmek öyle zor ki nefes almaya vakit kalmıyor uyku sıfır teyzem annem ben eşim anca yetişiyoruz merak etmeyin sadece yoğunum kızlarımın biri 2,4 biri 2,5 kg doğdu o yüzden sık sık beslemem gerekiyor mama da veriyorum :(

geldim kızlar 15 kasım da doğurdum sezeryan ikisine yetişmek öyle zor ki nefes almaya vakit kalmıyor uyku sıfır teyzem annem ben eşim anca yetişiyoruz merak etmeyin sadece yoğunum kızlarımın biri 2,4 biri 2,5 kg doğdu o yüzden sık sık beslemem gerekiyor mama da veriyorum :KK43:
Edacım allah analı babalı büyütsün
Çok tatlılardırr benım yerıme kokla onları
Resimlerinide beklıyoruz
Mama verıyorum diye üzülme canım sonuçta az da olsa süt verıyosun o bile yeteeli olur , kilolarıda maşallah cok iyi ,çok cabuk toparlarlar hiç merak etme
Çok çok sevındım allah kolaylık versin , dinlenmeye çalış sütün bol olur
Çok öptüm 3.de

selam hanımlar yazamadım bayadır,izne ayrildim hazırlıklara uğraştım bitti zaten yarında evimi temizletip bebeğimi bekliycem artık,geçen ctesi kontrolde 3,5 kg idi kızım doktor 4 u bulursa sezeryan olur ama çatı muayenesinden sonra karar veririz diyor,çatı muayenesinde bu ctesi olacak,,bakalım durum ne olacak ama içimden bi ses 40.haftayı beklemeden 39da gelecek sanki diyor hayırlısı bakalım
eda doğum yapmış maşallah allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah,onun koşturmacasi bitmez,2ye katlandı kızın her işi:-)
çiğdemcim senDende cinsiyet haberi bekliyoruz artık yavaş yavaş,bakalım tahminim tutup oğlusun olacakmı:-)

selam fıstıklarr.............

Selam kızlar
Şafak sayıyorsunuz cok heyecanlı yaw
Allahım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş

Bugun oğluşum erkek oldu teyzeleri
Sünnetimizi olduk bi an önce iyileşir inş
Bşzden gaberler böyle

Allah damatlığını da göstersin sinemim..çabucak iyileşsin inşallah

tunaydın hatunlarrr
şafak 3,5:)az kaldı eve cıkmama allahımm ne tatlı bı durum yahuu
gerçi ben bu curcunayı bu bankayı özlerım
şuan hernekadar gelmem desemde dogum izni bitiminde tekrar solugu burda alabılırım:)

ne tatlı bi durum değil mi..canım beniiimmm...sağlıkla kolayca kucağına al inşallah..kucakta sevmesi daha tatlı

MAŞALLAH SUBANALLAH takip ede ede nası size özendiysem bi ara herkes moral veriyor zamanı gelince olur sabırlı olalım inanalım özellikle esranın göreceksiniz bak oda hamile kalacak buda hamile olacak diye diye dediğinin olduğunu görmek çok güzel bende pasif takipçiniz olarak nası etkilendiysem bende 8 haftalık hamileyim özellikle eda için çok sevinmiştim bebeklerine burada bi misafirlik macereasını anlatmıştı kocası diğer odada çocuk isityoruz olmuyor eda diyer odada henzü düşünmüyoruz demelri sanırım bu topik 1 sene sonra acayip canlanacak hadi kızlar kioları verelim ince belli ananeler olalımlar başlıycak hepimize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim

hayırlı olsun canım.Allah sağlık versin, tamamına erdirsin inşallah..

edacım faceden görüştük ama burdan da yazayım canım..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..bol bol uyusun, bol bol yesinler çabucak büyüsünler

Sa
selam fıstıklarr.............

Allah damatlığını da göstersin sinemim..çabucak iyileşsin inşallah

ne tatlı bi durum değil mi..canım beniiimmm...sağlıkla kolayca kucağına al inşallah..kucakta sevmesi daha tatlı

hayırlı olsun canım.Allah sağlık versin, tamamına erdirsin inşallah..
Saol ablacım iyileşti cok şükür
Aminn inşallah rabbim o günlerinide gösterir
Cocuk sevgisini yasadıktan sonra bi bebiş daha ister olduk hayırlısı inşsllah

Selam kızlarr
Esra bugun sezeryanla yağmur kızımız dünyaya geldi
Aksam gormeye gıdıcem kısmetse
Allah analı babalı sağlıklı sihhatlı büyümesini nasip etsin inşallah

Back
X