- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
merhaba kızlar uzun biraradan sonra nihayet yazabildim daha öncede çok uzun yazmıştım aslında ama bi sorun olmuş burya yuklenmemisti sonrada bidaha yazamamıştım neyse
see nevar neyok çiğdemim 6 ay bitti demi kuzum gerisi zaten çorap söküğü heleki taşınma işleri falan bi bakmışın hatun- kucağındadikkat et ama taşınma döneminde hem kendine hem minigine
edacik 2 kızdan fırsat bulamiyo muhtemelen bitanesi bile nasıl yorucuyken 2 taneye allah kolaylik versin
melekcim gelmişsin senden haber almak istiyodum,inşallah sağlıkla kucağına alırsın yawrunu,uzun ve mesakkatli bir yolmuş bu,allah tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsin
bana gelince günler jet hızıyla geciyor,yağmur hanım büyüyor 3.ayımız bitti 4ün içindeyiz artık
normalde işbaşı yapmam gerekiyodu geçen hafta ama daha çok küçük diye 6 ay ücretsiz izin aldım eylülde başlıycam bakalım
hayat normal seyrine döndü diyebilirdim ilk 40 gün gelen giden aile büyükleri vs derken daha bunaldıydı çekirdek aile kalınca daha keyifli olmaya başladı tabi zorluk kısmından bahsetmiyorumkızımla hava güzel olduğunda yürüyüşlere çıkıyoruz,tek kalmak istediğimizde babaanneye bırakıp bikac saat takiliyoruz kocayla
tek başıma yıkamaya alıştım artık,bide yaz gelse benimki biraz daha büyüse tam raht olcam insallah
bende haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum arada haber edin sizde,ozlesiyoruz![]()
Amanin burasi hareketlenmis azcikkk :)
Esrammmm hosgeldin özledim kiz seni :)
Ama ise dönmemene çok sevindim azcik daha ilgilenirsin kizcagizinlaaa

Benim 9 gün sonra 7inci ayim bile bitiyor esram zaman çok hizli geçti yahuu

Simdi bide evimizin islerine giristik, önce bi kaç insaat yapiyoruz 2/3 haftayada tasinicaz Allahin izniyle :)
herkesin gözü korkuyor tasincaz diyince ama merak etmeyin elimi biseye sürdürmüyor saolsun kimse

ayyy çekirdek ailenizi severim ben sizin, o ilk zamanlardan korkuyorum bende, herkes bi heves gelip gitcek rahat birakmicaklar bizi

yalniz esra helal olsun erken baslamissin kayinvalidene birakmaya, ben bi yasina kadar ayrilmicam yanindan diyorum ama tabi bu simdiki düsüncelerim

öpüyorum kocaman yagmurla sizi kendinize iyi bakin kuzum

---
Melek hosgeldin, Rabbim saglicakla bebeklerine kavusmayi nasip etsin insallah

bakalim erkek nüfusumuzu artircakmisin sen? Tek oglus sinemimizin oglu simdilik :)
Rabbim saglikli evlatlar nasip etsinde gerisi bos tabiki, Allah gönlüne göre versin..
Bahsettigin sarilik falan bende olmadi ama herkesin verdigi tepkiler baska tabi..
Ama yatma istegi, bas dönmesi, mide bulantisi vardi evet.. Hatta 6inci haftamdan 15inci haftama kadar devam etti kusmalarim ve bulantilarim.. gözünü korkutmasin bu, dedigim gibi herkesin tepkisi farkli oluyor hamilelikte..