- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
bende bildirim yapmak isterdim ama tartılmadım ,hoş tartılsamda eksilerde değilim
hem regli hala olamadım ,hemde 2 gundur aksamları yemek yer oldum ,sporda yok ,vasat durumum sanırım
bide ağlamaklıyım ki bugun sormayın gitsin ,ne oluyo bana
bayramda gırcek araya beni tutmayınn,neyse bayram haftasını sporsuz ama sağlıklı beslenerek geçirirsem ,hafifler sanırım vucudum
kilo veren arkadasları gönülden kutluyorum ,öptüm hepınızı![]()
günaydın
hayırlı cumalar hepinizee
hadi bildirim yapalımmm
gerçi benim pazartesiden beri çok bi kaybım yok,sanırım vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyo
geçen hafta : 71,4
bu hafta : 69,4
giden : 2 kg cukkkk![]()
günaydın kızlar
bende bildirim yapmak isterdim ama tartılmadım ,hoş tartılsamda eksilerde değilim
hem regli hala olamadım ,hemde 2 gundur aksamları yemek yer oldum ,sporda yok ,vasat durumum sanırım
bide ağlamaklıyım ki bugun sormayın gitsin ,ne oluyo bana
bayramda gırcek araya beni tutmayınn,neyse bayram haftasını sporsuz ama sağlıklı beslenerek geçirirsem ,hafifler sanırım vucudum
kilo veren arkadasları gönülden kutluyorum ,öptüm hepınızı![]()
2 kılocukkkkk:)oo cuk kısmını cok sevdımm:)
kzıım 2 kg ne yaa yuhh diyetın basında degılsın ortasında 2 kg vermek buyuk basarı valla
teprıkk ederım canımmm cigerimm
valla güzel bi alısverısı hakettın
ama sakın bayramda 7leri görmeee lüffenn lüfeenn
bu senın dukam amca sana kasımdamı aralıktamı 65sın demıstı?:26::26:
kuzummmm
şu spora döndüğün an kendıne döndüğün an olacak..
bu ruh halıı geçiciii
cünkü vicdan azabı yaşıyosun yapamadıgın için
günaydin kizlar
kilomu söylemeye utaniyorum ama söylicem
66.5
YUHHHHHH diyorum kendime, hatta sizde diyebilirsiniz
carsamba 64'ten bu hale geldim dün tartilamadim neydi bilmiyorum ama 2 günde yuh yaaa
Sali reglim gelicek etkisi olur mu ki simdiden cok kacirmadim cünkü![]()
Edacimm bencede foto isteriz hemencecik :) esin ne dedi dün aksam begendi mi
sinemcim bayram gecsinde spordu kaçamakti isleri sıkı tutalim biraz
üzülsekte napalim durum bu su an
tebrikler neslimmmm begenemedin mi kilonu bide cok kaybim yok diyo töbe töbeeeeeee![]()
günaydın çidommmve yuhhh sanaa
canımcım bence hasta olduğun için vücut ödem yapmıştır,bide tabi antibiyotik falan alıyosan sebep kesin bu
kız ben zaten 69,6 ü pazartesi görmüştüm,o yüzden dedim pek kg kaybım yok diye![]()
günaydın hepinizeee
geçmiş bayramınız kutlu olsun,umarım herkesin bayramı çok çok iyi geçmiştir...benim kide güzeldi,kocacımla bol bol dinlendik,öyle aman aman bayram gezmemiz olmadı ama ben çok keyif aldım,tek kötü yanı bayram sabahı regl olmam oldu
diyetimide regle,onca tatlıya,çikolataya rağmen hiçç bozmadım,tek bir çatal,tek bir yudum bile almadım,sadece spor ve suyu ihmal ettim,vee 69,4 ile gittim,u sabah 69,4 ile döndüm,ne kaa istikrarlıyım dimi
neyse bayram,regl bitti,dolunay da gitti,eeee nerde kalmıştıkkbugün su ve yeşil çaya yüklenicem,akşamada spora gittikmi ohh benden mutlusu yok,bu arada bayramda bol bol övgü,iltifat aldım,sanırım bunun tadı hiç bişeye değişilmez
alın size iki bayram arası fark
Eki Görüntüle 834242 Eki Görüntüle 834243
harikasın boncuğummmgünaydın hepinizeee
geçmiş bayramınız kutlu olsun,umarım herkesin bayramı çok çok iyi geçmiştir...benim kide güzeldi,kocacımla bol bol dinlendik,öyle aman aman bayram gezmemiz olmadı ama ben çok keyif aldım,tek kötü yanı bayram sabahı regl olmam oldu
diyetimide regle,onca tatlıya,çikolataya rağmen hiçç bozmadım,tek bir çatal,tek bir yudum bile almadım,sadece spor ve suyu ihmal ettim,vee 69,4 ile gittim,u sabah 69,4 ile döndüm,ne kaa istikrarlıyım dimi
neyse bayram,regl bitti,dolunay da gitti,eeee nerde kalmıştıkkbugün su ve yeşil çaya yüklenicem,akşamada spora gittikmi ohh benden mutlusu yok,bu arada bayramda bol bol övgü,iltifat aldım,sanırım bunun tadı hiç bişeye değişilmez
alın size iki bayram arası fark
Eki Görüntüle 834242 Eki Görüntüle 834243
oyy tatlışım sende harıkasın ,kılo almadan döndünüz ,kaldıgımız yerden devam ozamannnSelam kizlar !
Hayirli bayramlar diliyorum sevdiklerinizle gecireceginiz daha nice bayramlariniz olsun
Kimseciklerde yok herkes tatil ne güzel
Neysem bizde bayram iki gündü ilk aksam kayinvalidemlere ve esimin akrabalarina gittik, ikinci aksamda kendi annemlere ve burdaki bi kac akrabaya gittik..
Amaaa bayram mayram kaçirmadim bu sabah 64.0 dim![]()
valla show yapmışsın tatlım harıka gözüküyosun
hiçbişi kalmamışşş,gayet fit ve güzel bir hatun görüyorum resımde tü tü tü tü maşallah benım kuzuma
darısı başımıza...
artık bu göbüşe bi bebiş yakışır:)hazır zayıflamışken![]()
harikasın boncuğummm
ne kadar küçülmüşsün sen öyleeee allahım masaşşahhhh
çok az kaldı canımcım ,gerçi bu halın bıle senı mutlu edıyodur ama olsun ideal kılomdayım demek kadar keyıf hıcbısey vermezzz :):) ,ay hem çok sevındım ,çokta kıskandımm![]()
oyy tatlışım sende harıkasın ,kılo almadan döndünüz ,kaldıgımız yerden devam ozamannn
eveett gelelim bana :):)
ben hala regli olamadım ,neden bilemıyorum ,hissi var ama kendılerı gelemedi hala ,buyuk bı sıkıntı yaratıyo vucudumda ,
bayramda sadece 1 gun kaçırdım onun dısında gayet ıyıydı , rejım yapmadım ama cokta yemedım bişi , su ve yeşilçayı ıhmal etmedım, 2 gündür tartılmadım ,bugunde geç kaldım dıye tartılmadım ama almadım ,en son tartıldıgımda 77.8 dim ,yedıklerımden degılde ,reglı olamamdan kaynaklı sanırım bu 300gr ,kaldıgım yerden devam inş. aksam sporumuda yapıcam ,aksma yemegınıde kesıcem bakalım bu hafta ne kadar gıdecek benden :):) haydi bismillah![]()
Oooo günaydin hatunlar herkescikler gelmis
esra, sinem, eda, nesli hosgeldiniz hepinizde
edacim tebrik ederim seni helal olsun valla iyi tutmussun kendini
neslim ne güzel olmussun sen kiz masallah sana
esra masallah kalabalik ailesiniz bi gün bile evde durmazsin tabi
sinemcim sende niye geciktin acaba böyle :S bi adet söktürücü al bari vucuduna yazik :/
ben haftasonu cozuttum azcik cekirdek ve antep fistigi ile :26: ama bugün sporda yakarim ben onlari
sabahta tartilamadim kaçtim acaba bilmiyorum :26: