• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydin kizlar :14::14::14:

kilomu söylemeye utaniyorum ama söylicem :53:

66.5

YUHHHHHH diyorum kendime, hatta sizde diyebilirsiniz :14::14::14:

carsamba 64'ten bu hale geldim dün tartilamadim neydi bilmiyorum ama 2 günde yuh yaaa :14:

Sali reglim gelicek etkisi olur mu ki simdiden cok kacirmadim cünkü :14:

Edacimm bencede foto isteriz hemencecik :) esin ne dedi dün aksam begendi mi :31:

günaydın kızlar
bende bildirim yapmak isterdim ama tartılmadım ,hoş tartılsamda eksilerde değilim :43::43:
hem regli hala olamadım ,hemde 2 gundur aksamları yemek yer oldum ,sporda yok ,vasat durumum sanırım :14::14:
bide ağlamaklıyım ki bugun sormayın gitsin ,ne oluyo bana
bayramda gırcek araya beni tutmayınn :52::52::52: ,neyse bayram haftasını sporsuz ama sağlıklı beslenerek geçirirsem ,hafifler sanırım vucudum :1::1:
kilo veren arkadasları gönülden kutluyorum ,öptüm hepınızı :54::54:

sinemcim bayram gecsinde spordu kaçamakti isleri sıkı tutalim biraz :47::47::47:
üzülsekte napalim durum bu su an :14:

günaydın:3::3:

hayırlı cumalar hepinizee:16::16:

hadi bildirim yapalımmm:52::52:

gerçi benim pazartesiden beri çok bi kaybım yok,sanırım vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyo:1::1:

geçen hafta : 71,4 :47::47:

bu hafta : 69,4 :52::52:

giden : 2 kg cukkkk:42::42:

tebrikler neslimmmm begenemedin mi kilonu bide cok kaybim yok diyo töbe töbeeeeeee :52::52::52:

günaydın kızlar
bende bildirim yapmak isterdim ama tartılmadım ,hoş tartılsamda eksilerde değilim :43::43:
hem regli hala olamadım ,hemde 2 gundur aksamları yemek yer oldum ,sporda yok ,vasat durumum sanırım :14::14:
bide ağlamaklıyım ki bugun sormayın gitsin ,ne oluyo bana
bayramda gırcek araya beni tutmayınn :52::52::52: ,neyse bayram haftasını sporsuz ama sağlıklı beslenerek geçirirsem ,hafifler sanırım vucudum :1::1:
kilo veren arkadasları gönülden kutluyorum ,öptüm hepınızı :54::54:

sinemimm ne oldu kuzu sana:26:,sanırım geciken regl seni böyle yaptı,ay bi olsanda şöyle poff diye insen,ama hava şartlarından ayrıca diyetinde etkisi olabirir gecikmesinde,ama esraya katılıyorum spora döndüğün an bütün olumsuzluklar yerini pozitif bi ruh haline bırakacak,bayram içinde ekmeksiz protein salata tüket bol bol,tatlıymış börekmiş sakın yüz verme haa,valla acısı sonra kötü çıkıyo:34::34:
2 kılocukkkkk:)oo cuk kısmını cok sevdımm:)
kzıım 2 kg ne yaa yuhh diyetın basında degılsın ortasında 2 kg vermek buyuk basarı valla
teprıkk ederım canımmm cigerimm
valla güzel bi alısverısı hakettın
ama sakın bayramda 7leri görmeee lüffenn lüfeenn
bu senın dukam amca sana kasımdamı aralıktamı 65sın demıstı?:26::26:

kuzummmm
şu spora döndüğün an kendıne döndüğün an olacak..
bu ruh halıı geçiciii
cünkü vicdan azabı yaşıyosun yapamadıgın için

kuzucum iyide ben geçen cuma sebepsiz 1 kg artıdaydım,o yüzden dedim 2 kg cuk diye,mesela haftaya böyle bi durum olsa ooooo konfeti patlatırım:1::1:

evet kesinlikle güzel bi alışverişi hakettim,bi tane şık bi elbise bide pantolon ve üstüne bişiler alıyım diyorum,off çok şey alasım var,biri beni durdursun,kredi kartının dibini bulucam sanırım bu ay:53::53:

evet şekerim 21 kasımda 65 kg olucakmışım dukana göre,4,4 kg kaldı,inş.gider o zamana kadar,bayramda zaten tam benlik bol bol yağsız et ye dur,tabi sporada devam edicem,bu sene evimizdeyiz zaten,tek olumsuzluk,reglim bayrama denk geliyo:27::27:
günaydin kizlar :14::14::14:

kilomu söylemeye utaniyorum ama söylicem :53:

66.5

YUHHHHHH diyorum kendime, hatta sizde diyebilirsiniz :14::14::14:

carsamba 64'ten bu hale geldim dün tartilamadim neydi bilmiyorum ama 2 günde yuh yaaa :14:

Sali reglim gelicek etkisi olur mu ki simdiden cok kacirmadim cünkü :14:

Edacimm bencede foto isteriz hemencecik :) esin ne dedi dün aksam begendi mi :31:

sinemcim bayram gecsinde spordu kaçamakti isleri sıkı tutalim biraz :47::47::47:
üzülsekte napalim durum bu su an :14:

tebrikler neslimmmm begenemedin mi kilonu bide cok kaybim yok diyo töbe töbeeeeeee :52::52::52:

günaydın çidommm:16: ve yuhhh sanaa:1::1:

canımcım bence hasta olduğun için vücut ödem yapmıştır,bide tabi antibiyotik falan alıyosan sebep kesin bu:34::34:

kız ben zaten 69,6 ü pazartesi görmüştüm,o yüzden dedim pek kg kaybım yok diye:16::16:

günaydın çidommm:16: ve yuhhh sanaa:1::1:

canımcım bence hasta olduğun için vücut ödem yapmıştır,bide tabi antibiyotik falan alıyosan sebep kesin bu:34::34:

kız ben zaten 69,6 ü pazartesi görmüştüm,o yüzden dedim pek kg kaybım yok diye:16::16:

aa pazartesi öyleysen evet cok gitmemis ama olsun ne gitse kardir :16:

saol canim yuhlarin icin hakettim :1::1:
aman insallah ödemdir :26:
bi yesil cay icim bari :26:

günaydın millet kilo vermiyom alıyorum nasıl iş anlamadım dün 71.3 bu gün 70.7 kilo oldum.69.9 bir kere gördüm bir daha görmedim 2 haftadır bir ileri bir geri gidip duruyorum sinir krizi geçiriyorum tartıyı kıracaktım sabah sinirden.dün yoğurt kürürne başladım ve protein yemeye çalışıyorum bakalım ve spor her gün bir saat yapıyorum daha ne yapayım

5 kilom kaldı inşallah bayramı hasarsız atlatırım.evde enfes cevizli baklava var sadece kokluyorum vallahi ucundan bile tadına bakmadım canım isteyince çocuklara yediriyorum ben su içiyorum.

pazartesine kadar 69 olmam lazım inşallah olurum.2 -3 gün proteine yüklenecem sıkıldım 7 li rakamlardan.:56::56::47::47::56::56:

günaydın hanımlar ;
bi kaç gündür artıdaydım ,neyseki kurtuldum ama 2 gundurde tartı oynamıyo yerınde hala 77.5 im ,ama inat ediyorum direnci kırılacak bu kiloların :9::9::9:

bayramı en az kaçamakla atlatalım arkadaşlar ,100 gr mı vermek ıcın ne kadar ugraştığımızı düşünelim,ve yemiyelim,haftaya pazartesi inş. güzel haberlerle geliriz ,

hepinizin bayramını şimdiden kutlarım ,öptüm

Son düzenleme:
kızlarrrr merhaba geçmişi okumadan önce bir selam vereyim malum memleketteyiz yani misafir modu her an bir yerlere gidebiliriz :)))

dukan forumda bir ayran tarifi yazdılar çok hoşuma gitti buraya yazayım.

kızlar akşam üzeri canım ayran çekti ama yeşillikte çekti ne yapabilirim diye düşünürken aldım maydonozu,naneyi,attım rondoya,
sonra yogurdu,keten tohumunu ve sodayı azar azar ekledim muhteşem bir içecek çıktı ortaya leziz ve ferah tavsiye ederim

Selam kizlar !

Hayirli bayramlar diliyorum sevdiklerinizle gecireceginiz daha nice bayramlariniz olsun :16:

Kimseciklerde yok herkes tatil ne güzel :43:

Neysem bizde bayram iki gündü ilk aksam kayinvalidemlere ve esimin akrabalarina gittik, ikinci aksamda kendi annemlere ve burdaki bi kac akrabaya gittik..

Amaaa bayram mayram kaçirmadim bu sabah 64.0 dim :52:

günaydın güzeller...

memlekette geçen bir bayramın ardından evimde boş boş oturmak nasip oldu sonunda... eh memleketimin yemekleri tatlıları ilk defa beni böyle gördüler diyetteyken bile ucundan azcık koparan ben sadece kokladım. şaka değil bu arada hakikaten kokladım çoğu şeyi... yağsız sütü aldım arada ama yağsız yoğurt olmadı. misafirlik gezerken yanımda koca bir torba beslenme çantam oldu. yok diyet peynir yok diyet süt hemen buzdolaplarına koştum malum bozulacak malzemeler... eh 1 hafta da 2 kg verdim... kaçamak sayılmayacak şeyler ama dana eti yerine kuzu yedim, yoğurdu da normal evde yapılandan yedim... kendimi tebrik ediyorum tabi tüm sülalemde ayrıca tebrik etti beni bu ne azim diye... gerçi böyle yemeyle sadece bu kadar mı verebildin diyenlerde vardı aman sanki normalde kolay veriyorum da :19: anca gidiyor :)

en güzeli yola çıktığımız gündü sebze günümdü. yanıma çarliston biber, havuç ve light sütler aldım. eşim yanımda koca paket cipsler içecekler meyveler tüketirken ben de çarliston biber ve havucu atıştırmalık yaptım. değişik oldu :))) alıştım galiba ben bu diyete...

günaydın kızlarr
9 günlük bir yatıştan sonra yıne açılışı yaptık bu sabah
su gibi geçen bi hafta olsun ınsallah:)
nasıl geçti bayram?benım dolu doluydu sadece 1 gun full evdeydım o gunde sabah 10 aksam 19.00 saatlerı arası mısafırlerım vardı:)
ama du dönew döne yattımm akşamda abımlere gittik son bayram gezmesı:)
evet herseye sıl bastan yapmamız gerek bır hafta
çok uçuk şekılde yedıgım bişey olmadı ama cokta dıkkat etmedım acıkcası:)

günaydın hepinizeee:3::3::3:

geçmiş bayramınız kutlu olsun,umarım herkesin bayramı çok çok iyi geçmiştir...benim kide güzeldi,kocacımla bol bol dinlendik,öyle aman aman bayram gezmemiz olmadı ama ben çok keyif aldım,tek kötü yanı bayram sabahı regl olmam oldu:27::27:

diyetimide regle,onca tatlıya,çikolataya rağmen hiçç bozmadım,tek bir çatal,tek bir yudum bile almadım,sadece spor ve suyu ihmal ettim,vee 69,4 ile gittim,u sabah 69,4 ile döndüm,ne kaa istikrarlıyım dimi:1::1:

neyse bayram,regl bitti,dolunay da gitti,eeee nerde kalmıştıkk:52::52:bugün su ve yeşil çaya yüklenicem,akşamada spora gittikmi ohh benden mutlusu yok,bu arada bayramda bol bol övgü,iltifat aldım,sanırım bunun tadı hiç bişeye değişilmez:34::34:

alın size iki bayram arası fark:52::52:

$11028_4924328458888_1785473417_n.webp $1396037_706890309340897_399624886_n.webp

geçmiş bayramınız kutlu olsun,umarım herkesin bayramı çok çok iyi geçmiştir...benim kide güzeldi,kocacımla bol bol dinlendik,öyle aman aman bayram gezmemiz olmadı ama ben çok keyif aldım,tek kötü yanı bayram sabahı regl olmam oldu:27::27:

diyetimide regle,onca tatlıya,çikolataya rağmen hiçç bozmadım,tek bir çatal,tek bir yudum bile almadım,sadece spor ve suyu ihmal ettim,vee 69,4 ile gittim,u sabah 69,4 ile döndüm,ne kaa istikrarlıyım dimi:1::1:

neyse bayram,regl bitti,dolunay da gitti,eeee nerde kalmıştıkk:52::52:bugün su ve yeşil çaya yüklenicem,akşamada spora gittikmi ohh benden mutlusu yok,bu arada bayramda bol bol övgü,iltifat aldım,sanırım bunun tadı hiç bişeye değişilmez:34::34:

Eki Görüntüle 834242 Eki Görüntüle 834243

valla show yapmışsın tatlım harıka gözüküyosun
hiçbişi kalmamışşş,gayet fit ve güzel bir hatun görüyorum resımde tü tü tü tü maşallah benım kuzuma
darısı başımıza...
artık bu göbüşe bi bebiş yakışır:)hazır zayıflamışken:34:

Eki Görüntüle 834242 Eki Görüntüle 834243
harikasın boncuğummm :16::16::16:
ne kadar küçülmüşsün sen öyleeee allahım masaşşahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok az kaldı canımcım ,gerçi bu halın bıle senı mutlu edıyodur ama olsun ideal kılomdayım demek kadar keyıf hıcbısey vermezzz :):) ,ay hem çok sevındım ,çokta kıskandımm :23::23: :23::54::54:

Selam kizlar !

Hayirli bayramlar diliyorum sevdiklerinizle gecireceginiz daha nice bayramlariniz olsun :16:

Kimseciklerde yok herkes tatil ne güzel :43:

Neysem bizde bayram iki gündü ilk aksam kayinvalidemlere ve esimin akrabalarina gittik, ikinci aksamda kendi annemlere ve burdaki bi kac akrabaya gittik..

Amaaa bayram mayram kaçirmadim bu sabah 64.0 dim :52:
oyy tatlışım sende harıkasın ,kılo almadan döndünüz ,kaldıgımız yerden devam ozamannn

Son düzenleme:
eveett gelelim bana :):)
ben hala regli olamadım ,neden bilemıyorum ,hissi var ama kendılerı gelemedi hala ,buyuk bı sıkıntı yaratıyo vucudumda ,
bayramda sadece 1 gun kaçırdım onun dısında gayet ıyıydı , rejım yapmadım ama cokta yemedım bişi , su ve yeşilçayı ıhmal etmedım, 2 gündür tartılmadım ,bugunde geç kaldım dıye tartılmadım ama almadım ,en son tartıldıgımda 77.8 dim ,yedıklerımden degılde ,reglı olamamdan kaynaklı sanırım bu 300gr ,kaldıgım yerden devam inş. aksam sporumuda yapıcam ,aksma yemegınıde kesıcem bakalım bu hafta ne kadar gıdecek benden :):) haydi bismillah :52:

Oooo günaydin hatunlar herkescikler gelmis :16::16::16:

esra, sinem, eda, nesli hosgeldiniz hepinizde :16:

edacim tebrik ederim seni helal olsun valla iyi tutmussun kendini :31:

neslim ne güzel olmussun sen kiz masallah sana :54:

esra masallah kalabalik ailesiniz bi gün bile evde durmazsin tabi :9:

sinemcim sende niye geciktin acaba böyle :S bi adet söktürücü al bari vucuduna yazik :/

ben haftasonu cozuttum azcik cekirdek ve antep fistigi ile :26: ama bugün sporda yakarim ben onlari :47:

sabahta tartilamadim kaçtim acaba bilmiyorum :26:

Son düzenleme:
bi anda yoğunlaştım kızçeler,off güya biz tatil yaptık ama fabrika haftasonu çalışınnca yine bi sürü iş birikmiş:27::27:neyse yine buna şükür:34::34:

bu arada alıntı yapmamışım edacımm çok çok tebrik ederim seni,bayramda bırak kilo almamayı üstüne bide vermişsin bravo canım:46::46:

valla show yapmışsın tatlım harıka gözüküyosun
hiçbişi kalmamışşş,gayet fit ve güzel bir hatun görüyorum resımde tü tü tü tü maşallah benım kuzuma
darısı başımıza...
artık bu göbüşe bi bebiş yakışır:)hazır zayıflamışken:34:

canımsın esram:16::16:,teşekkür ederim,valla aynen show yaptım,hergüne farklı bi kombin yaptım, bide ilk defa eteğimide pantolonumuda gömleğin üstüne getirdim,kemer taktım harika oldu:52::52:

canım ağzından bal damlıyo,bende çok istiyorum rabbim bi bebekle ödüllendirsin beni ama sanırım daha vakti var,bi türlü gelmiyo:50::50:
harikasın boncuğummm :16::16::16:
ne kadar küçülmüşsün sen öyleeee allahım masaşşahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok az kaldı canımcım ,gerçi bu halın bıle senı mutlu edıyodur ama olsun ideal kılomdayım demek kadar keyıf hıcbısey vermezzz :):) ,ay hem çok sevındım ,çokta kıskandımm :23::23: :23::54::54:

oyy tatlışım sende harıkasın ,kılo almadan döndünüz ,kaldıgımız yerden devam ozamannn

kuzummm sende harikasınn:16::16:sendeki farkta süper:34::34:

evet küçüldüğümü bi kaç kişi daha söyledi,sinemcim tabiki bu halimden de çok çok memnunum ama kesinlikle hedefime ulaşınca dahada iyi olucam,hatta 65 te kalmayım 60 a kadar ineyim diyorum:34::34:
eveett gelelim bana :):)
ben hala regli olamadım ,neden bilemıyorum ,hissi var ama kendılerı gelemedi hala ,buyuk bı sıkıntı yaratıyo vucudumda ,
bayramda sadece 1 gun kaçırdım onun dısında gayet ıyıydı , rejım yapmadım ama cokta yemedım bişi , su ve yeşilçayı ıhmal etmedım, 2 gündür tartılmadım ,bugunde geç kaldım dıye tartılmadım ama almadım ,en son tartıldıgımda 77.8 dim ,yedıklerımden degılde ,reglı olamamdan kaynaklı sanırım bu 300gr ,kaldıgım yerden devam inş. aksam sporumuda yapıcam ,aksma yemegınıde kesıcem bakalım bu hafta ne kadar gıdecek benden :):) haydi bismillah :52:

canım sen hala regl olmadınmı,bi doktoramı görünsen sinemcim:26::26:
Oooo günaydin hatunlar herkescikler gelmis :16::16::16:

esra, sinem, eda, nesli hosgeldiniz hepinizde :16:

edacim tebrik ederim seni helal olsun valla iyi tutmussun kendini :31:

neslim ne güzel olmussun sen kiz masallah sana :54:

esra masallah kalabalik ailesiniz bi gün bile evde durmazsin tabi :9:

sinemcim sende niye geciktin acaba böyle :S bi adet söktürücü al bari vucuduna yazik :/

ben haftasonu cozuttum azcik cekirdek ve antep fistigi ile :26: ama bugün sporda yakarim ben onlari :47:

sabahta tartilamadim kaçtim acaba bilmiyorum :26:

teşekkür ederim çiğdoşumm:16::16:

kuruyemiş güzeli seni:23::23:ayy benimde bazen öyle şuursuzça çekirdek yiyesim geliyo :1::1:ama ahh bu dukan beni hep frenliyo,afiyet olsun canım,sporda hepsi uçar gider:34::34:

günaydın iyi haftalar
geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlarnasılsınız bakem
keyifler nasıl?
ben iyi sayılırım. pazertesinin verdiği bi bunalım var o kadar ama birascıkkkk...
onun dışında süperim .
neslim maşallah on numara beş yıldızsın anammm. süper görünüyorsun?
eda nasıl gidiyo dukan?
esra senin ağzını yırtcam nerdesin kızzz?

Back
X