• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kilo aldım ben yaaaa:17:ne yazayaımmm..esra beni arkana saklaaa:5:

hoşgeldın abllaaa geç arkama,hatta bi kişi daha gelsın valla hepınızı örtebılecek kıvamdayım:)

ya evet bu ara maşallahımız var,sayfalar yine eskisi gibi akıp gidiyo:1::1:

ama burdan uzak kalmak hiçbirimize yaramıyo ablam,ben daha önce çok yaşadım her döndüğümnde en az 10 kg fazlayla döndüm:27: ama ne zaman burdan kopmadım kilomda artılar olmadı,demekki etkisi,sorumluluğu yadsınamaz:34::34:

sende lütfen çok kopma burdan:16::16:

ama yazmasan bilemeyiz dimi,yazki seni gaza getirelim,hesap soralım senden:20::20:

sahi abla senin şu dukan yapan arkadaşın ne oldu:26::26:

tam olarak kaç gün gecikti canım,bi daha test yaptınmı:49::49:

işte buu:46::46:kararlı azimli nazlımız sahalara döndü,inş.tozu dumana attıracak:34::34:

günaydın kuzucukk:16::16:

çiğdoşumm kız sana yetişicem az kaldı:1::1:sen 64 lerde daha ne kadar devam etcen bakem:23::23:

bu arada esra sanırım yine müşteri gazabına uğradı,yada hızımıza yetişemedi:8::8:

edacıkta dukanla bura arası mekik dokuyo sanırım:34:

naber neslıcımmm
ya hem yogunluk vardı hemde ızın aldım ogleden sonra için onla ugrasıyodum
opuyorum hepınızı çıktım ben kızlar

evet arada bakıyorum sayfaya:34::34: dukanı layıkıyla yapanlarda fark gerçekten çok güzel,senin şimdi toplamda kaç kg oldu edacım:34:

resimde çok belli değil bakır olduğu ama eminim güzel olmuştur,birde maşallah çok pozitif görünüyosun canım:16::16:

aynen nazlım bizimde o ara yemek şirketinden geliyodu yemekler,hep patatesli havuçlu yemekler,napcan mecbur leblebiye sarıyoduk

bak aklıma geldi sizin aşçı duruyomu hala,hep un katıyodu dimi yemeklere:1::1:

soğuk duşşş:18::18:valla lafı bile üşüttü beni,bende hiç dayanamamm:27:

bizim aşçı hala duruyor canım . yine yemeklere un koymaya devam . sen hala eski işyerindemisin neslihan . bir ara iflas etmişti gibi hatırlıyorum

evet arada bakıyorum sayfaya:34::34: dukanı layıkıyla yapanlarda fark gerçekten çok güzel,senin şimdi toplamda kaç kg oldu edacım:34:

resimde çok belli değil bakır olduğu ama eminim güzel olmuştur,birde maşallah çok pozitif görünüyosun canım:16::16:

aynen nazlım bizimde o ara yemek şirketinden geliyodu yemekler,hep patatesli havuçlu yemekler,napcan mecbur leblebiye sarıyoduk

bak aklıma geldi sizin aşçı duruyomu hala,hep un katıyodu dimi yemeklere:1::1:

soğuk duşşş:18::18:valla lafı bile üşüttü beni,bende hiç dayanamamm:27:

toplamda 8,5 kilo verdim tam zorlandığım evreye yaklaşıyorum 84 ün altına yıllardır inemedim en az 3 senedir diyim... bakalım ne olacak...

herkes sarı daha iyiydi dese de ben daha pozitif olduğumu düşünüyorum en azından soluk durmuyorum... bu ara kilolar gittikçe de çok mutluyum... valla soğuk yemekle soğuk duş bana da soğuk geldi :))) o yüzden soğuk su içmeye karar verdim. bence antalya şartları zaten sıcak onu da ondan içiyorum :1:

valla saçlarımı bende bakır yakalayamadım ama neyse böyle iyi yaa dipleri çıktı derdim kalmadı tabi resimdeki gibi değil güneşe çıkınca bildiğin bakır teller gibi maşallah uçları neyse olmadı yavaştan karamele dönerim...

bugün sebze günümm dolayısıyla alışveriş günüm de :))) ıspanak alacağım akşam için değişik sebzelere geçmem lazımmm :)

ne yedim yazayımmm

sabah: bol biberli menemen + akşamdan yarım poğaçam kaldıydı

ara: 1 havuç + salatalık

öğle: semizotu salatası + et köfte

ara: henüz karar veremedim ama bir kek yapacağım :)

akşam: kıymalı ıspanak

ara: panna cotta 4 kaşık kadar var oda...

oh ıyı barı zararı yokmus ,öğün arası yedım zaten
kızlarr ben dukanı yapamıcam :30::30::30:
sevemedım bu dıyetı ben ya ,bı test yapıyorum heveslenıyorum baslıyorum ama gelin görünki devamı yok :14::14::14:
normal beslenmeme dıkkat edıp aksamları yemek yemeyıp spor yaparak devam edıcem ,boyle verdım ben kılolarımı ıns ,boylede devam edıcem , ben meyvesız yapamıyorum zaten dukanı aksma ayva ve nar yıyerek bozdum :)

ben sana demiştim zaten hiç bulaşma diye:1::1:

senin bünyene hangisi uygunsa onu yapman en doğrusu canım,dikkat ettikten snra sporunuda aksatmazsan her şekilde kilo verirsin zaten,önemli olan senin sıkılmaman,motivasyonun bozulmaması:34::34:

ben sana demiştim zaten hiç bulaşma diye:1::1:

senin bünyene hangisi uygunsa onu yapman en doğrusu canım,dikkat ettikten snra sporunuda aksatmazsan her şekilde kilo verirsin zaten,önemli olan senin sıkılmaman,motivasyonun bozulmaması:34::34:

:9::9::9::9::9:
sen dedın de ben nedense her defasında ısrarla yapıcam dıyorum :9::9::9::9:
yanı boyle ıyı gıdıyo ,düğün yok nişan yok,acele edıcegım bı durum yok oyuzden yavas yavas yaza kadar forma kavusım ben ,bıde bunye 7 li rakamı yaklasık 7 senedır gormedıkı ,bi ileri bi gerı yapması dogal yanı :)
aslında durakladıgım ıyı oldu bunye alıstı 78e sımdı tıkır tıkır gıder dıye düşünüyorum :34: inş. yanı temennim :9:

hoşgeldın abllaaa geç arkama,hatta bi kişi daha gelsın valla hepınızı örtebılecek kıvamdayım:)

naber neslıcımmm
ya hem yogunluk vardı hemde ızın aldım ogleden sonra için onla ugrasıyodum
opuyorum hepınızı çıktım ben kızlar

valla biz iyiyiz canımda senin yokluğun çok belli,neyse iyi tatiller balım,pazartesi bol motivasyonlu şekilde gel olmamıı:16::16:
bizim aşçı hala duruyor canım . yine yemeklere un koymaya devam . sen hala eski işyerindemisin neslihan . bir ara iflas etmişti gibi hatırlıyorum

evet canım hala aynı işyerindeyim:1:,evet iflasın eşiğine geldik ama erteledik bakalım şimdilik,bende bırakamadım bi türlü,biraz biraz düzelme var gibi,inş.daha iyi olur:ssz:

ooo un koymaya devamsa evden getirmek en iyisi:34::34:
toplamda 8,5 kilo verdim tam zorlandığım evreye yaklaşıyorum 84 ün altına yıllardır inemedim en az 3 senedir diyim... bakalım ne olacak...

herkes sarı daha iyiydi dese de ben daha pozitif olduğumu düşünüyorum en azından soluk durmuyorum... bu ara kilolar gittikçe de çok mutluyum... valla soğuk yemekle soğuk duş bana da soğuk geldi :))) o yüzden soğuk su içmeye karar verdim. bence antalya şartları zaten sıcak onu da ondan içiyorum :1:

valla saçlarımı bende bakır yakalayamadım ama neyse böyle iyi yaa dipleri çıktı derdim kalmadı tabi resimdeki gibi değil güneşe çıkınca bildiğin bakır teller gibi maşallah uçları neyse olmadı yavaştan karamele dönerim...

bugün sebze günümm dolayısıyla alışveriş günüm de :))) ıspanak alacağım akşam için değişik sebzelere geçmem lazımmm :)

ne yedim yazayımmm

sabah: bol biberli menemen + akşamdan yarım poğaçam kaldıydı

ara: 1 havuç + salatalık

öğle: semizotu salatası + et köfte

ara: henüz karar veremedim ama bir kek yapacağım :)

akşam: kıymalı ıspanak

ara: panna cotta 4 kaşık kadar var oda...

bence çok iyi gidiyosun edacım,aynen devam:16::16:

ama vücudun alışmadığı kiloda duraklayacağını sakın unutma,bak ben 3 haftadır 69 lardayım,sabır lazım sadece,bide durduğunda yapılacak şeyleri yaptıkmı tamam:34::34:

benim saçlarımda güya kızıl gece ama sadece güneşte belli oluyo:1::1:

menünde güzel edacım,afiyet olsun,bu panna cotta yı ben hiç yapmadım yaa,jelatinlemi oluyodu o:26:

Son düzenleme:
sinemcik mutlaka hormon tahlili yaptır.kilo vermeni de etkiler bak.
nazlı maşallah menün yine çok güzel.aahh eskiden benim de böyle menülerim vardı:)
Neslihan valla sana nazar değecek diye korkuyorum kııı...süpper gidiyorsun
eda neslinin tesbiti doğru..yüzünden mutluluk akıyor..maşallah diyelim

:9::9::9::9::9:
sen dedın de ben nedense her defasında ısrarla yapıcam dıyorum :9::9::9::9:
yanı boyle ıyı gıdıyo ,düğün yok nişan yok,acele edıcegım bı durum yok oyuzden yavas yavas yaza kadar forma kavusım ben ,bıde bunye 7 li rakamı yaklasık 7 senedır gormedıkı ,bi ileri bi gerı yapması dogal yanı :)
aslında durakladıgım ıyı oldu bunye alıstı 78e sımdı tıkır tıkır gıder dıye düşünüyorum :34: inş. yanı temennim :9:

:9::9::9:aynen canım:9::9:

sinemim dediğin gibi acelemiz yok,yavaş yavaş vericez,hem şimdiden ipin ucunu sağlam tutalımki yaza kilo derdimiz olmasın dimi:34:

bak gör duraklamanı kır 2 kg birden düşer eminim,benimde hep öyle oluyo,o yüzden bende haftaya cuma büyük sürpriz bekliyorum:52::52:

sinemcik mutlaka hormon tahlili yaptır.kilo vermeni de etkiler bak.
nazlı maşallah menün yine çok güzel.aahh eskiden benim de böyle menülerim vardı:)
Neslihan valla sana nazar değecek diye korkuyorum kııı...süpper gidiyorsun
eda neslinin tesbiti doğru..yüzünden mutluluk akıyor..maşallah diyelim

:nazar::nazar::nazar::nazar: boncuklarımızı koyalım o zaman ablacım:1::1:

ya yıllarca ben bu kiloylada mutluyum diye kendimizi kandırmışız,o yüzden gerçek mutluluk kilo verdikçe ortaya çıkıyo:34::34:

valla biz iyiyiz canımda senin yokluğun çok belli,neyse iyi tatiller balım,pazartesi bol motivasyonlu şekilde gel olmamıı:16::16:

evet canım hala aynı işyerindeyim:1:,evet iflasın eşiğine geldik ama erteledik bakalım şimdilik,bende bırakamadım bi türlü,biraz biraz düzelme var gibi,inş.daha iyi olur:ssz:

ama vücudun alışmadığı kiloda duraklayacağını sakın unutma,bak ben 3 haftadır 69 lardayım,sabır lazım sadece,bide durduğunda yapılacak şeyleri yaptıkmı tamam:34::34:

menünde güzel edacım,afiyet olsun,bu panna cotta yı ben hiç yapmadım yaa,jelatinlemi oluyodu o:26:

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH hayırlısıyla dahada iyiye gider işleriniz

menümğ yazayım hemen
sabah
1 kupa yeşilçay
2 çavdar ekmeği peynırlı tost(yagsız)
ara
1 avuç leblebi
öğlen
adana şiş
azıcık salata
yogurt
ara ayran
yeşil elma
3lt su 2 kupa yeşil çay

ben sütlü tatlıları çok sevdim çok kolay yapılıyor çocukluktan beri de jöle ye hayranım... evet jelatinle yapılıyor. süt +süt tozunu kaynattım içine şeker aroma birde jelatin hooop dolaba hazır tatlımız... yulaf kepeğide koyuyorum bazen ama bu sefer poğaça yaptım diye süt tozu koydum :D

evet bende 84 de bekliyorum bir inatçı bünye bakalım artık...

:9::9::9:aynen canım:9::9:

sinemim dediğin gibi acelemiz yok,yavaş yavaş vericez,hem şimdiden ipin ucunu sağlam tutalımki yaza kilo derdimiz olmasın dimi:34:

bak gör duraklamanı kır 2 kg birden düşer eminim,benimde hep öyle oluyo,o yüzden bende haftaya cuma büyük sürpriz bekliyorum:52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar: boncuklarımızı koyalım o zaman ablacım:1::1:

ya yıllarca ben bu kiloylada mutluyum diye kendimizi kandırmışız,o yüzden gerçek mutluluk kilo verdikçe ortaya çıkıyo:34::34:

aynen ben... eskiden de mutluydum da baya baya farklı gülmüşüm resme her baktığım da daha da gülesim geliyor :))))

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH hayırlısıyla dahada iyiye gider işleriniz

inş.nazlıcım:16::16:

sende aynı işyerindemisin canım,doğumdan sonra dönüş falan nasıl oldu:26:
menümğ yazayım hemen
sabah
1 kupa yeşilçay
2 çavdar ekmeği peynırlı tost(yagsız)
ara
1 avuç leblebi
öğlen
adana şiş
azıcık salata
yogurt
ara ayran
yeşil elma
3lt su 2 kupa yeşil çay

afiyet olsun tatlım:56::56:
ben sütlü tatlıları çok sevdim çok kolay yapılıyor çocukluktan beri de jöle ye hayranım... evet jelatinle yapılıyor. süt +süt tozunu kaynattım içine şeker aroma birde jelatin hooop dolaba hazır tatlımız... yulaf kepeğide koyuyorum bazen ama bu sefer poğaça yaptım diye süt tozu koydum :D

evet bende 84 de bekliyorum bir inatçı bünye bakalım artık...
dukandiyetitariflerim: LİMONLU YOĞURT SUFLE(cheese-cake tadında)

bende ne zamandır bunu yapayım diyorum ama hep elim başka şeylere gidiyo,ama bu haftasonu denicem:34::34:
aynen ben... eskiden de mutluydum da baya baya farklı gülmüşüm resme her baktığım da daha da gülesim geliyor :))))

evet evet hep gülelim edacım,hem gülmek bize yakışıyo dimi:16::16:
okudum okudum alinti yaptim kafam karisti yazamadim ya affedin :30::30::30:

:1::1:

okuncak şey çok olunca kafan karıştı dimi:1::1:

çokmu yoğunsun kuzucumm:26::26:

inş.nazlıcım:16::16:

sende aynı işyerindemisin canım,doğumdan sonra dönüş falan nasıl oldu:26:

afiyet olsun tatlım:56::56:

dukandiyetitariflerim: LİMONLU YOĞURT SUFLE(cheese-cake tadında)

bende ne zamandır bunu yapayım diyorum ama hep elim başka şeylere gidiyo,ama bu haftasonu denicem:34::34:

evet evet hep gülelim edacım,hem gülmek bize yakışıyo dimi:16::16:

bende hala aynı işyerindeyim canım . doğumdan sonra dönüşte hiç sıkıntı yaşamadım . hatta günlük 1,5 saat olan süt iznimi bile toplayıp 1 gün olarak kullanmama bile izin verdiler ( ben şaşırdım izin vermelerine ) 11 yıl oldu bu işyerinde çalışmaya başlayalı

bende hala aynı işyerindeyim canım . doğumdan sonra dönüşte hiç sıkıntı yaşamadım . hatta günlük 1,5 saat olan süt iznimi bile toplayıp 1 gün olarak kullanmama bile izin verdiler ( ben şaşırdım izin vermelerine ) 11 yıl oldu bu işyerinde çalışmaya başlayalı

ooo iyimiş nazlıcım,çok sevindim öyle olmasına:34::34:

benimde ilk işim ve 13,5 yıl oldu:52::52:nerdeyse ömrümün yarısı burda geçmiş:1::1:

kızçeler bugünün menüsünüde vereyim,yavaştan hazırlanayım,bugün spor var yuppiiii:8::8:

yarın izin günüm,hava güzel olursa kocişle amasya yapalım diyoruz,hepinize az kalorili bol hareketli haftasonları,pazartesi eksilerle görüşmek üzere:10::10:

sabah
dukan ekmeği
içine sahanda yumurta
şekersiz çay

ara
şekersiz nescafe
kakaolu kek

öğle
1 porsiyon tavuk but döner
salata,3-4 biber turşusu
ayran

ara
yeşil çay
kakaolu kek

akşam
sanırım bişey yemem
belki bi kase yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt

3 litre su
ve en az 1 saat spor :32::32:

yogundum baya canimcim yazamadim bi türlü :2:

öglen spora gittim deli gibi kostum ter attim mekik cektim oh be dedim ama bugün bogazim hic durmadi 7-8 mandalina yemisimdir :17::17:
bide öglen yemegimde tel sehriye corbasi getirmistim evden, yaninada peynir ekmek yedim.. ekmek biraz coktu ama corbayla doymazdim :17:
aman ya bgn cok yedim :26:

sinem demis ya dukan bana göre degil diye; aynen katiliyorum meyvesiz nasil yapiyorsunuz yahu :1:
herseye tamamda o c vitaminini nerden aliyorsunuz merak ediyorum :1:

hadi sana ii sporlar neslim :54:

iyi haftasonlari kizlar :54: oh beeeeeeeeee cuma geldi :118::118::118:

ne güzel isyeriymis valla kiymetini bil :31:

ne güzel isyeriymis valla kiymetini bil :31:

çok şükür işim ve işyeri çok rahat karışan yok kaçta geldin gittin sıkıntısı yok MAŞALLAH hatta bir ara kendimize özel mutfağımız vardı orda yemek bile yapıyorduk diyette olduğumuz zamanlar .

Back
X