Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet edam ya yazmaya utanıyom o yüzden yazmıyom.yazsam 1 sayfa doldurur ama bu sabah tartı bana tokat attı ve sağlıklı beslenmeye başladım .menümü yazarım birazdanoooo menüleri yazmayın yazmayın böyle olur...![]()
Günaydın kızlar
Bugün çok sıkkınım ya çalışasım yok, yerimde durasım yok hatta ağlayasım var durduk yerde içim daralıyo
Annemin göğsünün altında bi yara vardı onun için biyopsi yapılcak bgn canım çok sıkılıyo yanında olamadığım için korkuyorum nolur şu mubarek günde dua edin hayırlı haberler alalım
İzin alıp gitmek istiyorum patronum yok off delircem![]()
Allah rahmet etsin inşallah..ölüm zor bi durum..
akşam olsa da yemek yesemmmmm
kızlarr saat 10,30 gibi arkadası aradım facede annecım ıyıleş artık falan yazmıştı
allah allah ne oldu acaba dıye aradım kız feryat figan actı annemmm öldüü esraaa diye şok geçirdim resmenn
izin aldım gittim yanına bi arkadasla buluşup..
bunlar benım bekarken ki kız grubumdan..acaip üzüldüm anlatamam..
kız evlenelı 2 ay falan oldu daha kadıncagız resmen kızının mürüvetini görmeyı beklemışş
hep diyomuş senınde evını barkını kurdugunu göreyım baska bişey istemıyorum diye..
canım başınız sağolsun mübarek günde ölmüş mekanı cennet olsun inşallahkızlarr saat 10,30 gibi arkadası aradım facede annecım ıyıleş artık falan yazmıştı
allah allah ne oldu acaba dıye aradım kız feryat figan actı annemmm öldüü esraaa diye şok geçirdim resmenn
izin aldım gittim yanına bi arkadasla buluşup..
bunlar benım bekarken ki kız grubumdan..acaip üzüldüm anlatamam..
kız evlenelı 2 ay falan oldu daha kadıncagız resmen kızının mürüvetini görmeyı beklemışş
hep diyomuş senınde evını barkını kurdugunu göreyım baska bişey istemıyorum diye..
geçmiş olsun eğer dayanamıyorsan tutma istersen ya bide bulantı yemek yapamadı dedin ya hamilemisin acaba.(inşallah)günaydın hepinizeee
kızlar ben dün çok fena oldum,akşam eve resmen sürünerek gittim,açlık susuzluk falan yok,şiddetli baş ağrısı ve midebulantısı
kendimi yatağa zor attım,iftara yakında lavoboya zor yetiştim,çok fena midem bulandı,iftardada hiçbişey yiyemedim,yemekten sonra yürüyüşe çıktık,yarım közlenmiş mısır yedim,bide minik bi dondurma,eve gelincede 1-2 meyve o kadar...bugün maalesef oruç değilim,sahur yapamadım,hala midem kötü,eşimde kızdı böyle hasta olucaksan oruç tutma diye,yaa ben eskiden böyle değildim,şimdi iyice çıtkırıldım oldum,bağışıklığımmı çok zayıfladı acaba:26::26:
bu arada o kadar ayran çorbası dediniz bende önceki akşamdan bi paket buğday haşlamıştım dün iftara yapayım diye ama ne mümkün,mutfağa bile giremedim,eşim yaptı bişeyler,inş.bu akşam yapıcam soğuk çorbamı,ben çokça haşlayıp buzluğa atıyorum pratik oluyo
gülnihal ablam süpersinn
sen bu azimle gidersen 50 li rakamları görmen yakındır
bu arada takım için eylüle kadar izin aldık ablacım
yaa hazır çorbalara bende eşimde pek sıcak bakmıyoruz nedense,ama geçenlerde markette özenip para para çorbası aldım ama hala yapmadım
ooo 2.güzel haber,tebrikler özgür paşaya,ohh hatun hem incecik oluyosun,hem oğlun maşallah yüzünü güldürmüş senden mutlusu yoktur şimdi,Rabbim daim atsin ablacımm
mutlummm ohh fazlalıklaran kurtulmuşsun ne güzelbenim bacaklar kalın değil ama uzunda değil,bide üstten göbek çıkınca şort pek hoş durmuyo,zaten burda hayatta giyemem,valla taşlarlar
malum küçük şehir,ama bak evde hep şort giyiyorum hevesim biraz olsun gidiyo
bende dün gördüm esram ve aynen şokk
bence kadın fit olucam diye,sağlıklı beslenme ne bileyim plates falan derken adamı iyice bunalttı,hatta dün bi haber vardı bununla ilgili çok güldüm,boşanma sonucunda harun tan kesin kebepçıya gitmiştir,1,5 adana ardından tatlı yemiştir ve ohhh be hayat var demiştir diye
günaydın özlemcimburdan kopma bacım,valla bende aynı şiştim ama zararın neresinden dönersek kardır,bayrama 3 hafta var,o zaman kadar biraz dikkat edelim
kizlarrrrrrr bende geldimmmmmmmmm
ayyy eda ne guzel olmus burayi acmissin
hayirli olsun topikimiz
kizlar ben asilama yaptirdimmmmmmmmmm
bugun 4. gunum ve 2 kilo aldimama doktor sislik bu korkma dedi ayin 27 sinde kan testi yaptiracagim dua edin bana nolur rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin
bu arada bende menumu paylasayim o zaman
dun sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
roka biber domates
karpuz
2 dilim ekmek
iftar :
1,5 kepce mercimek corbasi
avucumun ici kadar biftek (firinda)
domates roka salatalik
7-8 tane sarma
karpuz
benim hazirladigim limonata
bu gece 10 dk kala kalktim sahur yapamicaktim esim dedi olsun gel yiyelim birseyler
bi kac sarma yedim bir bardakta limonata biraz bastansavma oldu ama ilaclarim icin yedim biseyler
aksama ne yapayim bilemiyorum corbam var bide izgara kofre yaparim salatayla yeriz diyorum siz ne dersiniz?
inşallah elifim ya allah olmayan herkese versin çok uğraştın.
Allah rahmet etsin inşallah..ölüm zor bi durum..
akşam olsa da yemek yesemmmmm
Tatlım teşekkür ederim sonucu ayın 27 si gibi ama ben 24 -25 i gibi idrar testi yaptıracağım hayırlısı olsun hakkımda size de Rabbim hiç asilama Tup bebeğe bırakmadan verir İnşallahelıfcımm hoşgeldın canımmm
saolasın allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah..
aşılaman hayırlı olsunmu denır ne denır bılemedım sımdı:26::26:
sonucu nezamana bellı oluyomuş aşılamanın cahılım ben bıraz bu konularda
Hosgeldiniz adınız yasınız kilonuz neler yaparsınız biraz kendinizden bahsedin bu topikteki herkes birbirini tanıyor sizi de tanıyalım :)Kendim için sağlıklı beslenmek istiyorum ben de bu aralar baya bi yiyorum.
Hosgeldiniz adınız yasınız kilonuz neler yaparsınız biraz kendinizden bahsedin bu topikteki herkes birbirini tanıyor sizi de tanıyalım :)
Ben Elif 28 yaşındayım suan çalışmıyorum evliyim bebek istiyorum istanbulda yasıyorum :)
Hoşbuldum Elif. 15 yaşındayım lise 2ye geçeceğim henüz kadın sayılmam ama katıldık işte kulübe![]()
Abla desem daha iyi olacak sanırım![]()
59 kiloyum 1.68 boyum. aslında kimse çok kilon var gibi bi tabirde bulunmaz. ama biraz göbişim var onu dert ediyorum biraz kalçalarım ve üst bacaklarım kalın ve selülitli -.-
neyse yani ince ve zayıf güzel bi fiziğe sahip olmak her bayanın hakkı ve arzusu değil midir?
Siz neler yapıyorsunuz sağlıklı beslenmek için, sağlıklı bi diyet öneriniz var mıdır bana?
Canım senin yaslarında diyet onerilmeyecegini biliyorum gelişim ve büyüme cagindasin sen bence spor ya ve tatlı kızartma ve hamur işlerinden uzak dur yeter
Sporla fazlalıklarından kurtulabilirsin tatlım![]()
peki hangi sporu yapmamı önerirsin?
pilates ile fitness arasında kaldım.
eskiden tekvandoya giderdim. folklöre falan katılmıştım kilom yoktu![]()
evet edam ya yazmaya utanıyom o yüzden yazmıyom.yazsam 1 sayfa doldurur ama bu sabah tartı bana tokat attı ve sağlıklı beslenmeye başladım .menümü yazarım birazdan
canım inşallah önemli birşeyi yoktur allah yardımcınız olsun
kizlarrrrrrr bende geldimmmmmmmmm
ayyy eda ne guzel olmus burayi acmissin
hayirli olsun topikimiz
kizlar ben asilama yaptirdimmmmmmmmmm
bugun 4. gunum ve 2 kilo aldimama doktor sislik bu korkma dedi ayin 27 sinde kan testi yaptiracagim dua edin bana nolur rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin
bu arada bende menumu paylasayim o zaman
dun sahur:
1 yumurta
2 dilim peynir
roka biber domates
karpuz
2 dilim ekmek
iftar :
1,5 kepce mercimek corbasi
avucumun ici kadar biftek (firinda)
domates roka salatalik
7-8 tane sarma
karpuz
benim hazirladigim limonata
bu gece 10 dk kala kalktim sahur yapamicaktim esim dedi olsun gel yiyelim birseyler
bi kac sarma yedim bir bardakta limonata biraz bastansavma oldu ama ilaclarim icin yedim biseyler
aksama ne yapayim bilemiyorum corbam var bide izgara kofre yaparim salatayla yeriz diyorum siz ne dersiniz?
Kendim için sağlıklı beslenmek istiyorum ben de bu aralar baya bi yiyorum.