Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Günaydınlarrr:3:

Hayırlı günlerr hayırlı haftalar olsun hepimizee :16:

Nasılsınız neler yaptınız haftasonu :34:

edacımm günaydınn tatlımm :34:

Şu yazdığın işte bende var ben öğlen yemegini yiyorum 1 saat sonra deliriyorum gözümün önünden geçen tatlıları hayal bile edemezsiniz o derece ama frenliyorum hep kendimi :31:

günaydın kızlar hepinize...

ben antepteyim annemle gezerek geçiyor günler annemi de antalya ya getireceğim için biraz duygusal geçiyor bir daha buraya gelmeyeceğim falan filan içimden bir ses bağırıyor yok gitmeyeceğiz bende burda kalıyorum de diyor ama diyemiyorum.

aynen bende de bazen o krizler tutuyor da frenlemek önemli...

günaydınnn kızlarrrr
cok keyıflı güzel bomba az kalorili bir hafta olsun ınsallahhhhh
hala takımdan kalma alışkanlıklar var bende:)
cok yugun bı ctesi gecirdim ama dünkü yatışla dengeledımm dünde tüm gün evde oradan oraya yatarak geçirdimmm:)
ve ayıptır soylemesı öglen 12de uyandım:)

sizin nasıl geciyo ramazan,iftar davetleri gelenler gidenler vs..
cuma akşamıda iş çıkışı sultan ahmete gitmiştik oraya gidince daha bi sıcak yaşanıyo ramazan:)

ramazan çok güzel burda ama annemin gaziantepte son ramazanı gibi düşününce annemde olmayınca ben bir daha gelmem diye bakınca olaya çok buruk geçti... dün annemi doktora götürdüm yola çıkmadan biri daha görsün diye birazda dolaştırdım. gaziantep öyle sıcakki resmen kurudum dilimi ağzımı 3 kez suyla çalkaladım. 5 ten sonra davetliydik. gittim banyoda bacaklarımı kollarımı yıkadım resmen derimin kuruduğunu yandığını hissettim. burası yanıyor nemde yok bildiğin kupkuru sıcak :( benim annemde 12-13 gibi kalkıyor bende kalkıp pc de alışveriş sitelerine dadanıyorum :( 1 günde 2 lt su içmek için çırpınan ben iftarda sadece suyu 2 lt içiyorum ayran şerbet çayı da katarsam resmen 4 lt sıvı tüketiyorum ve bunu becerebilen vücuduma 2 lt su her zaman içilecek baskısı yapmaya hazırlanıyorum :)))

günaydınlarrrr.....
ramazanda beni açlık falan değil uykusuzluk vuruyor..mesai 11 de başlasa nolur sanki..ya da öğle arası 2 saat kadar uyku tatili olsa............

valla benide susuzluk vuruyor... ama abla öğle arası 2 saat olsa bile sen hastanedesin hadi 2 saat uyursun da biz masanın başında yada öğle molasına çıkanlar dışarda çatlar valla :) bence yaz da olsa kışta olsa değişmeyecek bir erken çıkış saati getirilebilir...:72:

Günaydınlarr :34:

aynen abla bence ciddi ciddi olmalı bu ne var inançlarımıza göre 1 ay oruç tutuyoruz 1 ay boyunca mesailer kısaltılsın günde 4 saat çalışılsın mesela:31: diğer ülkelerde neler neler yapıyorlar, inanca biraz saygı olsun :34: ya da nebileyim bi yol bulunsun en azından ramazan kışa denk gelene kadar :34:

doğru bu 1 ayda herkesin enerjisi düşüyor. diğer ülkelerde birçok bayram tatili modları var bizede 1 ay bir güzellik olabilir... güzelim kışın daha kötü aslında şimdi oruç tutmanın bir zorluğu var ama en azından eve gidiyorsun yemek hazırlıyorsun yada ortalığı topluyorsun iftarda en gerekli şey su... ama kışın yemek hazırlayacak vakit olmadan eve dalıyorsun. yaz gibi hafifte yiyemiyorsun bariz acıkıyorum ve açlık süremiz daha kısa olmasına rağmen ben daha çok yiyorum kışın... ortalığı toplayacak vakit yok. hem bazen iftarı evde bile yakalayamıyorsun. resmen insanın iftarını açmasına engel oluyorlar :))) yazın ibadeti kolaylaştırmak adına kışında ibadetine engel olmamak adına bir düzenleme iyi olur...

doğru bu 1 ayda herkesin enerjisi düşüyor. diğer ülkelerde birçok bayram tatili modları var bizede 1 ay bir güzellik olabilir... güzelim kışın daha kötü aslında şimdi oruç tutmanın bir zorluğu var ama en azından eve gidiyorsun yemek hazırlıyorsun yada ortalığı topluyorsun iftarda en gerekli şey su... ama kışın yemek hazırlayacak vakit olmadan eve dalıyorsun. yaz gibi hafifte yiyemiyorsun bariz acıkıyorum ve açlık süremiz daha kısa olmasına rağmen ben daha çok yiyorum kışın... ortalığı toplayacak vakit yok. hem bazen iftarı evde bile yakalayamıyorsun. resmen insanın iftarını açmasına engel oluyorlar :))) yazın ibadeti kolaylaştırmak adına kışında ibadetine engel olmamak adına bir düzenleme iyi olur...

bencede süper olur anlattıklarının hepsine katılıyorum ama maalesef bizim milletimiz hiçbişeye gelmez böyle bişey yapsalar gene dellenirler yok şunun için yok bunun için die hatta yorumlarımızı okuyup diledikleri yerlere bile çekebilirler :34:

biz millet olarak kendimizi haklıyken haksız dururma düşürüyoruz.

selamm gencler kafam klavyenın üstüne düşüp düşüp kalkıyo
gülnihal abla modundayım uykusuzum,ama ben sahurada kalkmıyorum yahu 12,30 gibi yatıyorum ama uykusuz uyanıyorum psıkolojık heraldee
bide oruçluyken ben cok duygusala baglıyorum
bana yapılan haksızlıklar falan aklıma gelıyo sinirlerım bozuluyo vs..:)
bide bu işyeriden ve tüm müşterilerden nefret edıyorum raamzan günlerınde gerçekten çekılmıyolar
mümkün oldugunca bankaları aramayın arkadaslar,yazık:)

gülnihal abla modundayım uykusuzum,ama ben sahurada kalkmıyorum yahu 12,30 gibi yatıyorum ama uykusuz uyanıyorum psıkolojık heraldee
bide bu işyeriden ve tüm müşterilerden nefret edıyorum raamzan günlerınde gerçekten çekılmıyolar

esracımm naber :34:
mümkün ooldugunca bankaları aramayın mı :9::9::9::9:
valla ben 1 haftadır garantinin müşteri hizmetleriyle çok haşır neşirim hatta eminim benden tiksiniyolardır çünkü resmen bagırmak için arıyorum bi işimi halledemediler ya bende onlardan nefret ediyom :47: sen öyle olma :16:
sen çağrı merkezindemisin şubede deilmisin :34:

bende işyerimden patronlarımdan nefret ediyom eve gidip yatmak istiyom bıktım usandım :47:

:1:
esracımm naber :34:
mümkün ooldugunca bankaları aramayın mı :9::9::9::9:
valla ben 1 haftadır garantinin müşteri hizmetleriyle çok haşır neşirim hatta eminim benden tiksiniyolardır çünkü resmen bagırmak için arıyorum bi işimi halledemediler ya bende onlardan nefret ediyom :47: sen öyle olma :16:
sen çağrı merkezindemisin şubede deilmisin :34:

bende işyerimden patronlarımdan nefret ediyom eve gidip yatmak istiyom bıktım usandım :47:

iyiyim mutlucum ya ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işte:)
şubedeyım ben ama arayan musterılere nerdeyse kufreddıcem yanı o derecedeyım cunkubırı arıyo kapatıyo oburu arıyo falan sunnı bi gündem yaratılıyo sacma bı yogunluk herkesın canı sıkılmış bişey sormak ıcın arıyo gibi
bizimkıde can yaaa uykusuzuz:(

Günaydın arkidislerrrr:16:
Keyifler iyidir umarım bende evdeyim bu asilama yüzünden 11 gündür evden adımı mı atmadım çok sıkıldım yaaaa :50:
Uyusam bari oda yok saat 8 de ayaktayim :53:
Gece zaten sahur namazı bekle saat 5 te yatıyorum anlamadım ben bu ısı gram uyku yok :52:
Bu arada ilaçlar ve iğneler yüzünden aldığım 2,5 kilonun 1 kilosunu verdim 77 kiloluyum hamile kalırsam penguşlara benzicem yaaaaa :27:
Bu arada bizim sitede bir arkadas 118 kiloyla hamis kalmış 119 ile doguma gitmiş 4 kilo da cocuk doğurmuş inanabiliyormusunuz 1 kilo almış :52:
İnsaallah bende çok almam
Günler geçmiyor çok heyecanlıyım nolur dua edin bana 27 sine az kaldı :18:

:1:

iyiyim mutlucum ya ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işte:)
şubedeyım ben ama arayan musterılere nerdeyse kufreddıcem yanı o derecedeyım cunkubırı arıyo kapatıyo oburu arıyo falan sunnı bi gündem yaratılıyo sacma bı yogunluk herkesın canı sıkılmış bişey sormak ıcın arıyo gibi
bizimkıde can yaaa uykusuzuz:(

sende haklısın canım yaa :31: hayat zor, çalışmak zor:31:

Kizlar menümü yazayım çok mü kaçırmışım beni bı uyarın nolur

İftarda
1 kepçe ezo gelin corbasi
Yarım kase Amerikan salatasi :30:
1 tane zeytinyağlı biber dolması
1 sis Urfa kebap
3 dilim karpuz
5/1 Ramazan pidesi :50:

Ay boyle yazınca da çok gözüktü cidden yaaaa:47::47:

Sahur
Yarım kase yoğurt
Minik parça pide
1 kasık biber dolması ama usteki domatesi yemek icin esimin tabağından çaldım yarısı domatesli :17:

Ayyyhhh esraaaaaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi :60:
Almesin yaaa

günaydın kızlar hepinize...

ben antepteyim annemle gezerek geçiyor günler annemi de antalya ya getireceğim için biraz duygusal geçiyor bir daha buraya gelmeyeceğim falan filan içimden bir ses bağırıyor yok gitmeyeceğiz bende burda kalıyorum de diyor ama diyemiyorum.

aynen bende de bazen o krizler tutuyor da frenlemek önemli...

Edacim Canim benim yaaaa niye gidemeyesiniz gidersiniz elbet fizan değil herhalde anneciğine ne zaman isterse gelelebilecegini hissettir ki Antalya'da rahat etsin gurbetteyim diye düşünmesin
Hem orada ki evinizi kapatmiyordunuz değil mı? Antalya'dan da ev alacaksınız :26: son durum ne ?
Olmadı orayı kıraya verip Antalya'dan ev tutarsınız böylelikle orada bir evi olduğunu kapısının kazanmadığını hissedecek korkmayacak bu maceradan insaallah :16:

Günaydınlarrr:3:

Hayırlı günlerr hayırlı haftalar olsun hepimizee :16:

Nasılsınız neler yaptınız haftasonu :34:

edacımm günaydınn tatlımm :34:

Şu yazdığın işte bende var ben öğlen yemegini yiyorum 1 saat sonra deliriyorum gözümün önünden geçen tatlıları hayal bile edemezsiniz o derece ama frenliyorum hep kendimi :31:
Günaydın mutlucum hafta sonu da evdeyim hafta icide ay sıkıldım valla tv seyretmiyorum hicbisi yok o kadar çok kitap okudum ki anlatamam hamileysem cocukum edebiyatçı olacak dogardogmaz anne diecek hehee :9:

ben de menü yazayım.kendinizinkilerden utanmayın ayol:1:
kendime kısır
oğlana tavuklu pilav
eşime güveçte taze fasülye
salata
vişne suyu[kendim kaynattım]
tavuk suyuna şehriye çorbası
bütün pide:52::52::52::52::52:

günaydınlarrrr.....
ramazanda beni açlık falan değil uykusuzluk vuruyor..mesai 11 de başlasa nolur sanki..ya da öğle arası 2 saat kadar uyku tatili olsa............

Günaydın abla ya sana bisi soracağım ben asilama oldum biliyorsun bugun 11. Gunüm dün idrar testi yaptım çok hafif bı ikinci çizgi çıktı ama çok hafif acaba diyorum kullandığım progesteron İçeren jelin etkisi olabilir mı? 3 gün sonra kan testi yaptıracağım ama bekliyemiyorum :52:

ama pek yiyemedim..hepsinden 2 şer kaşık kadar yedim.bolca su...sonra pideyide iki erkek paylaştı bitirdiler:1:
kısırın kalanını döktüm.bir daha sadece 1 çay bardağı bulgurla yapayım.gözüm dönmüş çok yapmışım:1:

Günaydın abla ya sana bisi soracağım ben asilama oldum biliyorsun bugun 11. Gunüm dün idrar testi yaptım çok hafif bı ikinci çizgi çıktı ama çok hafif acaba diyorum kullandığım progesteron İçeren jelin etkisi olabilir mı? 3 gün sonra kan testi yaptıracağım ama bekliyemiyorum :52:

bildiğim kadarıyla normalde vücudumuzda beta hcg hormonu olmaz.ancak spermle yumurta döllenmişse yani gebelik varsa hcg hormonu salgılamaya başlar ve hamilelik süresince artar.progesteron ise normalde herkeste belirli miktarda var..tabi yine seni ümitlendirmek istemem ama sanki bu sefer olmuş elif..

bildiğim kadarıyla normalde vücudumuzda beta hcg hormonu olmaz.ancak spermle yumurta döllenmişse yani gebelik varsa hcg hormonu salgılamaya başlar ve hamilelik süresince artar.progesteron ise normalde herkeste belirli miktarda var..tabi yine seni ümitlendirmek istemem ama sanki bu sefer olmuş elif..

Ayyy ablaa ya valla çok heyecanlıyım ilk aşılamam bu hiç ümidim yoktu hatta kendime spor salonu bile arıyordum o kadar rahatı yani kafam :52:
İnsaallah Rabbim kim istiyorsa benimle birlikte annelikle taclandirsin ömrünü
Allah razı olsun ablacim :16::16:

Back
X