Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Günaydın arkidislerrrr:16:
Keyifler iyidir umarım bende evdeyim bu asilama yüzünden 11 gündür evden adımı mı atmadım çok sıkıldım yaaaa :50:
Uyusam bari oda yok saat 8 de ayaktayim :53:
Gece zaten sahur namazı bekle saat 5 te yatıyorum anlamadım ben bu ısı gram uyku yok :52:
Bu arada ilaçlar ve iğneler yüzünden aldığım 2,5 kilonun 1 kilosunu verdim 77 kiloluyum hamile kalırsam penguşlara benzicem yaaaaa :27:
Bu arada bizim sitede bir arkadas 118 kiloyla hamis kalmış 119 ile doguma gitmiş 4 kilo da cocuk doğurmuş inanabiliyormusunuz 1 kilo almış :52:
İnsaallah bende çok almam
Günler geçmiyor çok heyecanlıyım nolur dua edin bana 27 sine az kaldı :18:

bende bı bayan duymuştum 109la hamıle kalıp 102 ile doguma giden
artık nasıl dengesız beslenıyosa hamılelıkle dengelı beslenmeye basladı heralde bıde zayıflamış
elifcan senın mekan başakşehırdı dımı kacıncı etaptasın
ben halkalıda oturdugumu demısmıydım sana arenaparkın orda:)
uzaktan komsu sayılırız aslında:emir_bebek:

bende bı bayan duymuştum 109la hamıle kalıp 102 ile doguma giden
artık nasıl dengesız beslenıyosa hamılelıkle dengelı beslenmeye basladı heralde bıde zayıflamış
elifcan senın mekan başakşehırdı dımı kacıncı etaptasın
ben halkalıda oturdugumu demısmıydım sana arenaparkın orda:)
uzaktan komsu sayılırız aslında:emir_bebek:

Canim ben sen atakoydesin sanıyorum hatta Bakırköy pazarına giderken diyordum Esracik buralarda biryerde oturuyor dıye bakıp duruyordum sitelere :9: hehe
Evet Canim ya yakinmisiz Baya ben arenaparka geliyorum arada bir arkadaşlarla :16:
5. Etapdayim ben sular vadisini duydun mü bilmiyorum oralar iste
Beklerim birgun :16:

Günaydın arkidislerrrr:16:
Keyifler iyidir umarım bende evdeyim bu asilama yüzünden 11 gündür evden adımı mı atmadım çok sıkıldım yaaaa :50:
Uyusam bari oda yok saat 8 de ayaktayim :53:
Gece zaten sahur namazı bekle saat 5 te yatıyorum anlamadım ben bu ısı gram uyku yok :52:
Bu arada ilaçlar ve iğneler yüzünden aldığım 2,5 kilonun 1 kilosunu verdim 77 kiloluyum hamile kalırsam penguşlara benzicem yaaaaa :27:
Bu arada bizim sitede bir arkadas 118 kiloyla hamis kalmış 119 ile doguma gitmiş 4 kilo da cocuk doğurmuş inanabiliyormusunuz 1 kilo almış :52:
İnsaallah bende çok almam
Günler geçmiyor çok heyecanlıyım nolur dua edin bana 27 sine az kaldı :18:

Canim ben sen atakoydesin sanıyorum hatta Bakırköy pazarına giderken diyordum Esracik buralarda biryerde oturuyor dıye bakıp duruyordum sitelere :9: hehe
Evet Canim ya yakinmisiz Baya ben arenaparka geliyorum arada bir arkadaşlarla :16:
5. Etapdayim ben sular vadisini duydun mü bilmiyorum oralar iste
Beklerim birgun :16:

hımmm bılıyom sular vadısını
mıs ıstanbuldada benım kuzen oturuyo:)
bakarsın bigün baskın yaparımm:):46:

günaydın fıstıklar.........

Ayyy ablaa ya valla çok heyecanlıyım ilk aşılamam bu hiç ümidim yoktu hatta kendime spor salonu bile arıyordum o kadar rahatı yani kafam :52:
İnsaallah Rabbim kim istiyorsa benimle birlikte annelikle taclandirsin ömrünü
Allah razı olsun ablacim :16::16:

hepimizden razı olur inşallah..ama sen yine de sakin ol.bu konuda sadece kan sonucu değer taşıyor biliyorsun.
uykum var yaaa....:31:

günaydın kızçeler:3::3:nasılsınız bakalım,herşey yolundamı:34:

kaç gündür ölü gibiyim,hiçbişeye halim yok,masa başında uyuklayıp duruyom:27::27:

neyseki bugün biraz enerjiğim,sabahtan hazırlandım geldim,akşama şirketin huzur evindeki yaşlılar için iftar yemeği var,bende biraz özen göstereyim kendime dedim ve bu gerçekten iyi geldi:31::31:

diyet konusundada öyle çok dikkat edemiyorum açıkcası,76-77 arası gidip geliyorum,sanırım bu bayrama kadar devam edecek,bayram sonu kendime çeki düzen vericem inş,tekrar spor salonuna yazılıcam,bide dukana başlayabilirim,daha önce güzel kg vermiştim:34:

bu arada elifim yazdıklarını okuyunca benide heyecan bastı,inş.müjdeli haberlerini alırız,sonrada peşinden geliriz:emir_bebek::emir_bebek:

ayy bide sizin haberiniz varmı mumu (eski kaptan) 3.bebeğine hamile:49::49::52::52:

gunaydınn canım
kuzenın adı tülay 2 oğluşu varr
ama yası buyuk bızden,tanıma ihtimalın zor olabılır:)
Evet tanimiyormusum :9:
Tulaaayyyyyy eve doonnnnnnn tulayyyyyy ayyyy benim de bı Tülay yengem var ona telefon açtığımda boyle sesleniyorum deli oluyor hahaha ne güldüm yaaaa :60:

hepimizden razı olur inşallah..ama sen yine de sakin ol.bu konuda sadece kan sonucu değer taşıyor biliyorsun.
Günaydın abla bende bugun uyudum çok şükür ya valla 2 haftadır uyuyamiyorum :50:
Biliyorum ablacim Cumartesi yaptıracağım test ins :26::18:

kaç gündür ölü gibiyim,hiçbişeye halim yok,masa başında uyuklayıp duruyom:27::27:

neyseki bugün biraz enerjiğim,sabahtan hazırlandım geldim,akşama şirketin huzur evindeki yaşlılar için iftar yemeği var,bende biraz özen göstereyim kendime dedim ve bu gerçekten iyi geldi:31::31:

diyet konusundada öyle çok dikkat edemiyorum açıkcası,76-77 arası gidip geliyorum,sanırım bu bayrama kadar devam edecek,bayram sonu kendime çeki düzen vericem inş,tekrar spor salonuna yazılıcam,bide dukana başlayabilirim,daha önce güzel kg vermiştim:34:

bu arada elifim yazdıklarını okuyunca benide heyecan bastı,inş.müjdeli haberlerini alırız,sonrada peşinden geliriz:emir_bebek::emir_bebek:

ayy bide sizin haberiniz varmı mumu (eski kaptan) 3.bebeğine hamile:49::49::52::52:

Ayyyy inanmiyorummmmmmmm turkiye uğurlu geldi galibaaaaaaa:52:
Allah anali babali büyütsün saglık sıhhati hayırlı evlat olsun Rabbim bize de versin :31:
Neslicim bence de biraz daha kilo ver ben suan çok tirsiyorum :18:
Yumurta affedersin dayandı :52:
77 78 arası değişiyor benimde hamile kalırsam yok gibin yuvarlancaaammmm :emir_bebek::emir_bebek::49::37:

naber ablacımmm
ramazanda açlık susuzluk degıl uyku vuruyo bi sagdan bi soldan:)

gülnihal ablam,esra,mutlum,özlem ve edacımm öpüyorum sizide:16::16::16:

neslicim daha sık ugra yahuu:)
vayy bu sene nufus patlaması olacak masallah doguran dogurana:)saglıkla kucagına alsın bebişini inşallah
bizim takımda nazlı vardı o da dogurmustur heralde hiç denk gelmedim bunca zaman
huzur evındekı ıftar fıkrıne de bayıldım bu arada,acaip özendimm
sımdı yıne bi fikir atıcam ortaya ama madem dukan yapıcan bende sana elmayla eşlik edeyımm
feci şişiyorum ben:(

Evet tanimiyormusum :9:
Tulaaayyyyyy eve doonnnnnnn tulayyyyyy ayyyy benim de bı Tülay yengem var ona telefon açtığımda boyle sesleniyorum deli oluyor hahaha ne güldüm yaaaa :60:

Günaydın abla bende bugun uyudum çok şükür ya valla 2 haftadır uyuyamiyorum :50:
Biliyorum ablacim Cumartesi yaptıracağım test ins :26::18:

tülayuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy karıcımmmm evine ddöööööönnnnnnnnnnnnnn tülayyyyy:)
biz pek bi resmıyız o yuzden ona diyemıyom böyle tabi desem kesın benı kuzenlıkten reddeder:)
ptsi sonucunu iple çekıyorum bende

selammmm na bersiniz ramazan da elim kolum tutmuyo kafamı kaldıramıyorum vallahi.yediklerimi yamıyom çünlü ne bulursam yiyom vallahi bayraama şişko giricem vallahi inşallah toparlanırım

Ayyyyy...mumuya çok sevindim..akşam faceden hayırlı olsun diyeyim..
huzurevinde iftar ilginç fikir..bu akşam benim evde durasım yok.eşim nöbetçi.oğlanı alıp önce sinemaya gideyim diyorum.iftarı da dışarda yaparız artık.gidip beğendiğiniz film var mı kızlar.ramazanın ilk haftası dünya savaşı z' ye gittim.film korkunç zaten bir de 3 boyutluydu.zombilerin kanları üstüme aktı..:1:ıyh..iğrenç..

sihirbazlar çetesine gitmeye karar verdim.aslında tam çevirisi şimdi beni görüyorsun ama filmin adını değiştirmişler..

esracımmm arada bakıyorum kk ya ama kimseler olmayınca çıkıyorum:50:,bide elim kolum kalkmayınca insanın bişiler yazasıda gelmiyo
valla bayramdan sonra dukana ciddi ciddi bu sefer bozmadan yapmayı düşünüyorum,facedeki zayıflayanları gördükçe azim geliyo,bide bedenen çok incelme oluyo dukanda:34: sende hangisi daha kolay yaparım diyosn onu yap canım,elmaysa elma armutsa armut:1::1:
....................................................

özlem ramazanı bırak kilo vemek almadan hayırlısıyla bi bitireydik,bende gece 1,30 gibi tost falan yiyip yatıyorum ama çok vicdan azabı çekiyorum,bide benim metabolizma iyice durdu sanki,suda çok içemiyorum,bağırsaklarım çok tembelleşti:27:allahtan yemekten sonra mutlaka yürüyüşe çıkyoruz tabi davette falan değilsek:34:

......................................

elifim ah bende çok isterim kg verip öyle hamiş kalmak ama zamanda geçiyo be güzelim,yaş yakında 32 olucak:50::50:tab, Rabbim bilir en doğru zamanı,bu arada bugün öğlen bi arkadaşım ve annemlerle(oda çok cocuk istiyo) türbeye dua etmeye gittik,aklımdan seni ve takımdaki bebiş isteyenleride geçirdim,inş.dualarımız kabul olur:emir_bebek::emir_bebek:

.....................................

gülnihal ablam aslında iftarı huzur evinde vermiyoruz,oradaki yaşlı insanları alıp açıkhava bi restorana götürücez,yemek orda verilecek,onalarada hem farklı ortam değişiklik olur diye düşünülmüş,bize huzurevi müdüründen geldi böyle bi teklif,her akşam farklı bi işyeri kendi belirlediği bi restoranda yemek vericekmiş:34::34:

ArKadaslaaaaarrrrrrr ablalarimmmmm kardeslerimmmmm size bı müjde vereyim miiiiiiiiiiii :52::52::52:
Allah'ın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmm :49::49::49:
Dün idrar testinde cift çizgiyi gördük bugun annemle kan testine gideceğiz dua edin nolur hersey yolunda gitsin :emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim tum isteyenlere versin herzaman dua ediyorum nesliye esraya edaya aklıma gelene gelmeyen tum takım arkadaslarıma da ver rabbimmmm tez zamanda insaallah :emir_bebek::16:

ArKadaslaaaaarrrrrrr ablalarimmmmm kardeslerimmmmm size bı müjde vereyim miiiiiiiiiiii :52::52::52:
Dün idrar testinde cift çizgiyi gördük bugun annemle kan testine gideceğiz dua edin nolur hersey yolunda gitsin :emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim tum isteyenlere versin herzaman dua ediyorum nesliye esraya edaya aklıma gelene gelmeyen tum takım arkadaslarıma da ver rabbimmmm tez zamanda insaallah :emir_bebek::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebriklerrr....ne güzel bir haberle güne merhaba dedik...

:52::52::52::52::52:

elifimmm şu an gözlerim dolu dolu,canım benim yaa çok ama çok sevindim,inş.herşey yolunda gidecektir,Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,:emir_bebek::emir_bebek:darısı bize olsun inş.duana kocaman aminn:16::16:

günaydın hatunlar hepinize:3::3:

güne ne güzel bi haberle başladıkk öyle:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X