Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebriklerrr....ne güzel bir haberle güne merhaba dedik...
Allah razı olsun ablacim dualarınızı bırakmayın bugun kan testi yaptıracağım

:52::52::52::52::52:

elifimmm şu an gözlerim dolu dolu,canım benim yaa çok ama çok sevindim,inş.herşey yolunda gidecektir,Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,:emir_bebek::emir_bebek:darısı bize olsun inş.duana kocaman aminn:16::16:

ayyyyy canimmmmm Allah razı olsun biliyorum o duyguyu bende kim hamile olsa kendi olmuşum gibi seviniyorum Rabbim sana da tattırsın bu duyguları tez zamanda bekleme artık ya dikkat ederiz hamilelikte çok almayız kilo ins:32:

Günaydın arkidislerrrr:16:
Keyifler iyidir umarım bende evdeyim bu asilama yüzünden 11 gündür evden adımı mı atmadım çok sıkıldım yaaaa :50:
Uyusam bari oda yok saat 8 de ayaktayim :53:
Gece zaten sahur namazı bekle saat 5 te yatıyorum anlamadım ben bu ısı gram uyku yok :52:
Bu arada ilaçlar ve iğneler yüzünden aldığım 2,5 kilonun 1 kilosunu verdim 77 kiloluyum hamile kalırsam penguşlara benzicem yaaaaa :27:
Bu arada bizim sitede bir arkadas 118 kiloyla hamis kalmış 119 ile doguma gitmiş 4 kilo da cocuk doğurmuş inanabiliyormusunuz 1 kilo almış :52:
İnsaallah bende çok almam
Günler geçmiyor çok heyecanlıyım nolur dua edin bana 27 sine az kaldı :18:

ayy ne güzel ya bana da bu kiloda çocuk doğurman imkansız diyorlar. dün yine moralimi bozdu doktor... adetin ilk günü gel iğnelere başlayalım demişti doktorum. adetimde gelmedi gelmedi tam antepten döndüğüm gün geldi. yani dün. uçaktan 6 da indim 7 de doktora gittim akşam. benim doktor izindeymiş zaten gerçi akşama bakan 1 doktor vardı onada anlattım ama adam bir türlü kabullenmek istemedi bana gerizekalıymışım gibi davrandı sağolsun. sen beni anlayabiliyormusun deyip durdu. bende içimden e gerizekalı bana bunu diyende bir doktordu kimi dinleyeceğim ben diyemedim. gerçi sonuçta bana bunu diyende doktorum dedim ona git o zaman dedi sonuç olarak iğnem yapılmadı adetin 1. günü de bitti 1 haftadır antepte olduğum içinde işe gelmek zorundaydım :( kısacası bu ay yattı dün doktordan çıktım sokakta ağladım zaten çok stres oldum adama... benim kiloma takan doktorların başına taktıkları kilom kadar taş düşer inşallah...

ayy ne güzel ya bana da bu kiloda çocuk doğurman imkansız diyorlar. dün yine moralimi bozdu doktor... adetin ilk günü gel iğnelere başlayalım demişti doktorum. adetimde gelmedi gelmedi tam antepten döndüğüm gün geldi. yani dün. uçaktan 6 da indim 7 de doktora gittim akşam. benim doktor izindeymiş zaten gerçi akşama bakan 1 doktor vardı onada anlattım ama adam bir türlü kabullenmek istemedi bana gerizekalıymışım gibi davrandı sağolsun. sen beni anlayabiliyormusun deyip durdu. bende içimden e gerizekalı bana bunu diyende bir doktordu kimi dinleyeceğim ben diyemedim. gerçi sonuçta bana bunu diyende doktorum dedim ona git o zaman dedi sonuç olarak iğnem yapılmadı adetin 1. günü de bitti 1 haftadır antepte olduğum içinde işe gelmek zorundaydım :( kısacası bu ay yattı dün doktordan çıktım sokakta ağladım zaten çok stres oldum adama... benim kiloma takan doktorların başına taktıkları kilom kadar taş düşer inşallah...

Canimm benim yaaaa üzülme nolur tabiki kilo istemiyor doktorlar ama ne yapalım bizde bebek istiyoruz :50:
Onlarda sağlıklı bir gebelik istiyor
Bence sen başka doktora git ben adetimin 2. Gunü başladım iğnelere hatta 3. Gunü giden bile vardı ümitsizliğe kapılma bana da bütün doktorlar öyle söyledi kilo ver kilo ver 1 sene oyaladı bundan önceki doktorum beni ama çok şükür şimdi insaallah bebeğim benimle
Yilma bı doktorun sözüyle :34:

ArKadaslaaaaarrrrrrr ablalarimmmmm kardeslerimmmmm size bı müjde vereyim miiiiiiiiiiii :52::52::52:
Allah'ın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmm :49::49::49:
Dün idrar testinde cift çizgiyi gördük bugun annemle kan testine gideceğiz dua edin nolur hersey yolunda gitsin :emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim tum isteyenlere versin herzaman dua ediyorum nesliye esraya edaya aklıma gelene gelmeyen tum takım arkadaslarıma da ver rabbimmmm tez zamanda insaallah :emir_bebek::16:

canım ya çok sevindim inşallah hayırlısı olsun çok sevindim senin adına canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

moral bozmak yok hiç belli olmaz o.doktor senin kilona takmış bence biraz araştır ve iyi bir doktor bul ve hep ona git başka doktora gitme doktorunu değiştirme ve moralini bozma:16::16::16:

Günaydın kızlar, hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun hepimize.

Geçmişi çok okuyamadım sadece gördüğüm kadarını yazıyorum:34:

Elifcim hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Allahım başta kardeşim, eda, esra olmak üzere isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin:34:

Maalesef bende pek iyi haberler yok.

Salı günü annemin sonucunu aldık sonuç kötü çıktı annem maalesef ki meme kanseri:14::14::14::14::14::14::14::14:

Haberi alır almaz apar topar çıktım, Rabbime şükürler olsunki tümör başka yerde yok pazartesi sabah ameliyata alcaklar göğsü alınacak çok kötü bi durumdayım annemin yanında dimdik durmaya çalışıyoruz ama perişanız elimizden hiçbişey gelmiyor sadece dua ediyoruz zor günler bizi bekliyor.

Ama inşallah aşcaz bunuda Rabbim bizede yardım etcek inşallah.

Benim sizden bir ricam var şu muberak günlerde Allah rızası için aklınıza geldikçe anneciğime dua edin yenelim bu illeti :(((

Sabah sabah canınızı sıktığım için hepinizden özür dilerim çok doluyum kusura bakmayın sizi kendime yakın hissetiğim için buraya yazmak istedim.

İnsan başkasında olunca çok üzülüyor gerçekten ama kendi içinde olunca inanası gelmiyor konduramıyormuş Rabbim tez zamanda annecime şifa versin kimselere yaşatmasın bu duyguyu içim çok acıyor.

Son düzenleme:
Sabah sabah canınızı sıktığım için hepinizden özür dilerim çok doluyum kusura bakmayın sizi kendime yakın hissetiğim için buraya yazmak istedim.

İnsan başkasında olunca çok üzülüyor gerçekten ama kendi içinde olunca inanası gelmiyor konduramıyormuş Rabbim tez zamanda annecime şifa versin kimselere yaşatmasın bu duyguyu içim çok acıyor.

mutlucum cok gecmıs olsun yawrum yaa
allah tez zamanda şifasını versın ınsallah ve beterınden korusun
allaha şükürki yayılma olmamış,çok zor bi süreç çok sıkıntılı bi durum ama yınede en azından yayılmadıgı ıcın şükretmek lazım
ınsallah atlatacaksınız bu zor günlerı hiç üzülme,annecıgınde amelıyattan sonra çarçabuk toparlanıp kaldıgı yerden devam edecek ohoo daha cok işi var bitanecık kızının hazırlıkları nişanı dügünü bebesi vs... iş çookkk:)
öpüyorumm senı,her daim pozitifff:34::34:

mutlucum cok gecmıs olsun yawrum yaa
allah tez zamanda şifasını versın ınsallah ve beterınden korusun
allaha şükürki yayılma olmamış,çok zor bi süreç çok sıkıntılı bi durum ama yınede en azından yayılmadıgı ıcın şükretmek lazım
ınsallah atlatacaksınız bu zor günlerı hiç üzülme,annecıgınde amelıyattan sonra çarçabuk toparlanıp kaldıgı yerden devam edecek ohoo daha cok işi var bitanecık kızının hazırlıkları nişanı dügünü bebesi vs... iş çookkk:)
öpüyorumm senı,her daim pozitifff:34::34:

Saol canm benmm inşallahh Allah'ım anneciğimi bize bağışlar.

Nolur dualarını esirgemeyin şu muberak günlerde aklınıza geldikçe içinizden geçirin nolursunuz en çok duaya ihtiyacımız var.

günaydınlar..hayırlı cumalar arkideşler...............
günaydın ablacım sanada hayırlı cumalar

Elifcim hayırlı ugurlu olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Allahım başta kardeşim, eda, esra olmak üzere isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin:34:

Salı günü annemin sonucunu aldık sonuç kötü çıktı annem maalesef ki meme kanseri:14::14::14::14::14::14::14::14:

Haberi alır almaz apar topar çıktım, Rabbime şükürler olsunki tümör başka yerde yok pazartesi sabah ameliyata alcaklar göğsü alınacak çok kötü bi durumdayım annemin yanında dimdik durmaya çalışıyoruz ama perişanız elimizden hiçbişey gelmiyor sadece dua ediyoruz zor günler bizi bekliyor.

Benim sizden bir ricam var şu muberak günlerde Allah rızası için aklınıza geldikçe anneciğime dua edin yenelim bu illeti :(((

canım geçmiş olsun çok üzüldüm derdi veren dermanınıda verir inşallah. annen tez zamanda iyleşir inşallah allah sabır versin moralini bozma.dualarımız sizinle.bu zor günleride atlatırsınız inşallah allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Ayyyyy...mumuya çok sevindim..akşam faceden hayırlı olsun diyeyim..
huzurevinde iftar ilginç fikir..bu akşam benim evde durasım yok.eşim nöbetçi.oğlanı alıp önce sinemaya gideyim diyorum.iftarı da dışarda yaparız artık.gidip beğendiğiniz film var mı kızlar.ramazanın ilk haftası dünya savaşı z' ye gittim.film korkunç zaten bir de 3 boyutluydu.zombilerin kanları üstüme aktı..:1:ıyh..iğrenç..

ben çok beğendiydim ya o filmi :S

ArKadaslaaaaarrrrrrr ablalarimmmmm kardeslerimmmmm size bı müjde vereyim miiiiiiiiiiii :52::52::52:
Allah'ın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmm :49::49::49:
Dün idrar testinde cift çizgiyi gördük bugun annemle kan testine gideceğiz dua edin nolur hersey yolunda gitsin :emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim tum isteyenlere versin herzaman dua ediyorum nesliye esraya edaya aklıma gelene gelmeyen tum takım arkadaslarıma da ver rabbimmmm tez zamanda insaallah :emir_bebek::16:

oyyyy süpersin kuzum sonunda kırdın zinciri çok sevindim senin adına Allah emeklerini isteklerini boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin...:nazar::nazar::nazar:

Canimm benim yaaaa üzülme nolur tabiki kilo istemiyor doktorlar ama ne yapalım bizde bebek istiyoruz :50:
Onlarda sağlıklı bir gebelik istiyor
Bence sen başka doktora git ben adetimin 2. Gunü başladım iğnelere hatta 3. Gunü giden bile vardı ümitsizliğe kapılma bana da bütün doktorlar öyle söyledi kilo ver kilo ver 1 sene oyaladı bundan önceki doktorum beni ama çok şükür şimdi insaallah bebeğim benimle
Yilma bı doktorun sözüyle :34:

ay valla benimde bir yanım hırslanıyor bir yanım hiç olmasın diyor bende yarın yine gitmeyi planlıyorum bu sefer de araştırdım. tüp bebek yönünde çalışması çok olan bir doktor buldum. yorumlarda iyi hakkında 3 aydır ona gitmeye çalışıyorum randevu alıyorum, ya ben gidemiyorum ya adam olmuyor yarın yine gideceğim tutturabilirsem adamı... inşallah 3. günü de yapılıyordur iğne :(

geçmiş olsun güzelim. çok fazla yaşayan var bu durumu ne yazıkki inşallah hayırlısıyla aldırırsınız hiç bir yere yayılmadan Allahım nice yıllarınızı nasip eder...

slm kızlar hepinize,hayırlı cumalar:3::3:

elifin haberiyle nasıl çok sevindiysem mutlunun kiyle bi okadar üzüldüm:14:

mutlum dualarımız annenle canım,inş.sorunsuz bi şekilde atlacaksız ameliyatını,iyi yanlarını düşünüp biraz sakin olmaya çalışın,birde artık günümüzde meme kanseri tedavisinde çok güzel sonuçlar alınıyo,Rabbim tez zamanda şifasını verir inş.

canım ya çok sevindim inşallah hayırlısı olsun çok sevindim senin adına canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
allah razi olsun ozlemcim insaallah kan testide pozitif cikar dua edin :50:

canim benim yaaaaaa cok gecmis olsunnnnn ya şafi ismini cok cek insaallah bizde buradan okuyacagiz.. cok sukur ki baska yerlere sicramamis verimis sadakaniz varmis Allah beterinden saklasin bu meme kanseri cok cabuk atlatilan bir hastalik Allahin izniyle anneciginde iyi olacak hep iyi seyler dusun pozitif ol :16::16: gececek bunlar

canim insanin basina gelmeyince anlamazmis ama seni cok iyi anliyorum bu duyguyu benim babamda hastaydi ama cok sukur ki senin annecigin en az hasarla atlatacak ben inaniyorum hersey duzelecek.. biliyorsun artik eskisi gibi gogus bos birakilmiyor silikon ile eski halinden daha iyi bile gozukebilir sifa Allahtan cok dua ediyorum hatta simdi kalkip okuyacagim lutfen uzulme gececek bunlar ve eskisi gibi olacak :16:

oyyyy süpersin kuzum sonunda kırdın zinciri çok sevindim senin adına Allah emeklerini isteklerini boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin...:nazar::nazar::nazar:

insaallah rabbim sana da tattirsin edacim hic vahit kaybetmeyin ben cok pismanim niye daha once baslamadim diye :50:
ama kismet iste

ay valla benimde bir yanım hırslanıyor bir yanım hiç olmasın diyor bende yarın yine gitmeyi planlıyorum bu sefer de araştırdım. tüp bebek yönünde çalışması çok olan bir doktor buldum. yorumlarda iyi hakkında 3 aydır ona gitmeye çalışıyorum randevu alıyorum, ya ben gidemiyorum ya adam olmuyor yarın yine gideceğim tutturabilirsem adamı... inşallah 3. günü de yapılıyordur iğne :(

canim yapiliyor diye biliyorum ben sabah cok erken git belki faydasi olur hadi bakalim insaallah cok heyecanlandim bak ayyyy hadi birlikte buyutelim bebisleri esraaa nesliii sizde baslayin bizimleeeeee :32::32:

Allah şifa versin inşallah mutlucum.meme kanseri artık rahim kanserinden sonra en kolay tedavi edilebilen kanser türü.elbette moral önemli..annene destek olun.onun yanında ağlaşmayın.umutsuz cümleler kurmayın.metastaz yokmuş bak.bu çok güzel.tek ameliyat sonrasında biraz kemoterapi..inşallah şifa olur..

canım olur mu hiç..buraya hepimiz herşeyi yazıyoruz.tabi ki paylaş.hatta bundan sonrasında da neler oluyor,sen ne hissediyorsun yaz..üzüntüler paylaşılınca azalıyor..
yazmayayım dedim ama duramıyacam.mutlu, mutlaka biliyorsundur ama kul 3 şeyi asla değiştiremez..ne zaman doğacağını,kiminle evleneceğini ve ne zaman öleceğini...bunlar kaderde sabittir.kalan herşeyi Rahman, kul iradesine bırakır..yani kul tercih eder Allah onu yaratır..biz sağlıkçılar şifa veremeyiz.aynı tür hastalıklara ezberlediğimiz tedavileri uygularız.kimi iyileşir kimi ölür..demek ki iyileştiren ne ilaç,ne doktor...
Allah kulunu bazen varlıkla imtihan eder..bazen yoklukla..Onun için ikisi de aynıdır..yani "ben şu kuluma bela vereyim de görsün gününü" demez.."elindeki sağlık nimetini alayım belki kulum bana döner" der..Onun hem mutluluk verdiğinde hem sıkıntı verdiğinde tek amacı var.."bak ben seni çok seviyorum kulum..herşeyi senin için yarattım..beni gör..sen de beni sev" der...için daralmasın.Allah şu anda size dönmüş zaten..ne yapacağınıza nasıl davranacağınıza bakıyor..yani zaten sizi görüyor ve duyuyor..Ondan güzel derman,destek,şifa verici,sırt dayanacak kimse var mı...Allahtan daha çok anneni seven var mı..dua edelim inşallah ama tek yapacağımız sadece dua etmek diye değil...sen varsan no problem yarabbi diyerek...

Back
X