- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
Allah şifa versin inşallah mutlucum.meme kanseri artık rahim kanserinden sonra en kolay tedavi edilebilen kanser türü.elbette moral önemli..annene destek olun.onun yanında ağlaşmayın.umutsuz cümleler kurmayın.metastaz yokmuş bak.bu çok güzel.tek ameliyat sonrasında biraz kemoterapi..inşallah şifa olur..
canım olur mu hiç..buraya hepimiz herşeyi yazıyoruz.tabi ki paylaş.hatta bundan sonrasında da neler oluyor,sen ne hissediyorsun yaz..üzüntüler paylaşılınca azalıyor..
yazmayayım dedim ama duramıyacam.mutlu, mutlaka biliyorsundur ama kul 3 şeyi asla değiştiremez..ne zaman doğacağını,kiminle evleneceğini ve ne zaman öleceğini...bunlar kaderde sabittir.kalan herşeyi Rahman, kul iradesine bırakır..yani kul tercih eder Allah onu yaratır..biz sağlıkçılar şifa veremeyiz.aynı tür hastalıklara ezberlediğimiz tedavileri uygularız.kimi iyileşir kimi ölür..demek ki iyileştiren ne ilaç,ne doktor...
Allah kulunu bazen varlıkla imtihan eder..bazen yoklukla..Onun için ikisi de aynıdır..yani "ben şu kuluma bela vereyim de görsün gününü" demez.."elindeki sağlık nimetini alayım belki kulum bana döner" der..Onun hem mutluluk verdiğinde hem sıkıntı verdiğinde tek amacı var.."bak ben seni çok seviyorum kulum..herşeyi senin için yarattım..beni gör..sen de beni sev" der...için daralmasın.Allah şu anda size dönmüş zaten..ne yapacağınıza nasıl davranacağınıza bakıyor..yani zaten sizi görüyor ve duyuyor..Ondan güzel derman,destek,şifa verici,sırt dayanacak kimse var mı...Allahtan daha çok anneni seven var mı..dua edelim inşallah ama tek yapacağımız sadece dua etmek diye değil...sen varsan no problem yarabbi diyerek...
abla vallahı agzına saglık gözlerım doldu okurken bankada olmasam aglardımda:)
çok güzel yazmışsın çok güzel dile getirmişsin
bazen nekadar saçma bi şekılde nefes tüketıyoruz diyorum gereklı gereksız şeylere takılarak
isyan ederek,günah işleyerek..
herşeye şükretmelı ınsan,şu evlenecegımız ınsanların bıkaç alternatifi olaydı iyi olurdu gerçi:)