- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
ay bencede buraya en son gelın yanıyo ıstanbul:)
ooo ohhhh sen masallah motıvasyonunuda valıze koyup cıkıyosun tatıle 65 çok diyosun:)
valla balım en fazla 64 ozaman:)(illa limit koyacam)
gez toz tadını cıkar tr dışına cıkmadım ama emınım memleketın degerı dısardayken daha cok anlaşılıyodurr.
ben enerjımı kendı motıvasyonumdan alıyorum kuzum sizede dagıtmaya calışıyorum,olumlu olalım olumlu olsun hesabııı
bu arada sınem eskılerden grup arkadaşııı hatta teyy nişanlanmadan öncede benı bu gruba o kolumdan tutup getirmişti:)
anlayacagın biz nişanlandık evlendık üstüne bukadar zaman geçiridk hala tombikiz:)
çekilecek çilemiz varmış napalımm:)))
sinemimm çiğdemde bizden bıraz sonra evlendı yenı evleneceklerın sohbet alanında tanışmıştık oyle yürüdü gitti işte:)
sarıp sarmalanıp yumak olalımmm ve voltranı oluşturalım kızlarrrr
![]()
Hehh 64 olabiler cok abarti degil hadi o kadarcik izin olsun kendime

Esram valla yaniyomus oralar bende duydum, bizimkiler; annemler dayimlar falan denize kaçtilar serinlemeye ne güzel dedim bi özendim sorma gitsin.. Gidin sizde plaja serinleyin azcik

Esra

sinemde mi yeni evli nedir nerdendir kimlerdendir

evet çiğdemcim sinemle 1.takıma nerdeyse aynı zamanlarda katılmıştık,candır oooo,tanıyınca sende çok seveceksin
nazar boncuğumuzu koyalımda aman nazar değmesin canım
oyyy kıyamam sana gurbet te olmak ne kadar zordur tahmin edebiliyorum,neyseki senin ailen yanında canım
ohhh sefan olsun sen bunu çoktan hakettin,artık resimlerini bekliyoruz![]()
tanisalim kaynasalim canim cok iyi olur, takima yeni bi ruh gerekiyor yeni kisiler yeni motivasyonlar gerekiyor

Neslim benim annem babam yanimda olsada özlüyorum oralari

--
Canlarim sizi çooook öpüyorum, geri döndügümde de sizi böyle görmek isterim, kendinize dikkat edin, saglikli beslenin emi

Hadi Allah'a emanet olun görüsmek üzere kizlar