- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
slm kızlar
kaç gündür yazamadım,umarım keyifler yerindedirgeçmişi okudum geldim ama alıntı yapamadımm:26::26:
biraz geç oldu ama esracımm sağlıkla,mutlulukla aşkla dolu nice güzel yıllara canımhayallerinin gerçekleşeceği bi yıl olur inş.
.......................
sinemcimm seninde çizelgeni görünce nasıl sevindim anlatamaminş.bidaha 80 li rakamları rüyanda bile görmezsin
......................
çiğdemimm eminim spora başlayınca herşey daha güzel olucak,kesinlikle çalışıyo olmak büyük nimet,bende evde olsam zor yaparım diyeti
...........................
özlemcimm ohh ne güzel tekrar 71 lerdesin,off çok az kaldı kurtulmaya,bakalım ilk kim görecek 69 u:18::18:
...................
gülnihal ablam krom etkisini hemen göstermiş,zaten akşam yemeği kestinmi kilolarda tıkır tıkır gitmeye başlıyo,devamı gelir inşş
................
edacımm dukanın hayırlı olsun canım,inş.senden benim gibi güzel sonuçlar alırsın,sana tavsiyem diyetini çeşitlendir,tek tip beslenme yoksa çabuk bıkarsın,nette dukan diyeti tariflerim diye bi sayfa var,ben baştan sona 2 kere okumuşumdur,hem çok güzel bilgiler var hemde şahane tarifler var,bol bol yap,dukanda biraz kendine zaman ayırman gerekiyo,yemeğini ekmeğini akşamdan hazırlarsan ertesi gün çok rahat edersin![]()
kızz okuduğum bir sürü şey var hepsini sırayla yapmaya niyetliyim... yanlız ben dün akşam çok kötü oldum niye bilemedim. yediklerimi yazayım
sabah: hüsran avuç içi yumurta+1 dilim pastırma
ara: 1 yk goji berry
öğle: 1.5 yk ile yapılan yulaf kepekli krebim içine sarılı diyet beyaz peynir.
ara: tatlandırıcılı yoğurt ve krebin kalan kısmı
akşam: eşim geç geldiği için geç yedim 18 de 2 dilim hindi salam yedim 1 kk peynir sonra 20 de haşlanmış et ve light yoğurt
gece resmen kıvrandım karın ağrısından eşimde yoktu ağladım bağırdım o ne ağrıydı çözemedim. o dakika vazgeçtim dukandan ama midem bulandığı için birşey yiyemedim. bugün iyiyim sadece kafamın üstüne biri oturmuşta onu taşıyormuşum gibi bir ağırlık bir ağrı var güç olarak düşmedim ama beyin olarak acaip yorgunum. sabah hadi yapabiliriz diye uyandım dünkü krebimin mükemmel olduğunu bugünkini yapamayınca anladım :)
sabah: haşlanmış yumurta + peynir + yapamadığım krebin kopan parçaları
öğle: ton balığı yemeyi planlıyorum
akşama da lahmacun yapacağım ne de olsa en sevdiğim menüdür lahmacun ayran
ayyy midemin içi acaip nesli yaa normalmiyim ben??? (ben bende değil gibiyim)