- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
sinemimm tabiki alırım yanıma ama sabırlı olmak lazım biraz,anladın sen onu
evet çiğdoşum sonunda vücudun inadını kırdım,yendim onuuu
kız sen 65 lerde ne kadar devam edicen,valla geçerim bak seni görürsünn
kuzucum işin şakası tabi ama sende artık bi silkelen,kendine gel,şöyle bol paylaşımlı günlerimize dönelim yahu,ondan sonrası geliyo zaten eksi olaraktan
nazlıcım seni çok iyi anlıyorum,ama sakın bozma moralini,spor +sıkı bi diyetle aralığa kadar eminim çok güzel kilo vericeksin canm
edacım biliyosun bende 69 da çok takıldım,belkide 15 senedir hiç o kilonun altına inmediğim için,duraklamayıda krsitalize süt ile kırdım
tarifini daha önce vermiştim,çok basit,bi kase lıght sütün içine 2-3 tatlı kaşığı tatlandırıcıyı koyup iyice karıştırıyoruz,sonra hopp buzluğa,arada bi karıştırarak sütün kristalize olmasını sağlıyoruz,sonrada afiyetle yiyoruz,tadını ben seviyorum,kesinlikle hem metabolizmayı çalıştırıyo hemde duraklamaya birebir,denemeni şiddetle öneririrm
canım öncelikle hoşgeldin
daha önce burdaki kızçelerle 1.takımda beraberdik,takımı kapatınca burayı açtık,herkes kendine göre diyet yapıyo,kimi,dukan,kimi monti,kimi kalori hesabı
biraz durgun zamanımıza denk geldinama zamanla topik dolar,sende yavaş yavaş tanırsın
bu arada ismim neslihan,sende biraz kendini tanıtırmısın
ayyy kesinlikle deneyeceğim bu tarifini hem kolay hem güzel hemde antalya çok sıcak :)))) bende 2+2 yaptım bakalım bugün son sp yarın ne çıkacak tartı merak ediyorum geçen perş 84 sonrasında hep 85 çıktım cmrt den itibaren tartılmayı bıraktım çıktıkça hevesim kırılıyor aman ben ne aç kalmalar yaşadım da tartı gr oynamadı 2 hafta beklerim sabit kalsa bile herkes erimişsin diyor yaa o moralde yetiyor :) şimdi bile aynada bakıp bakıp duruyorum herhalde 80 altına inersem günüm karşısında geçer :)))
bu aradaaaaa esramız nerde ???? hani araştıracaktın dukanı nerdesinnnnn elma güzeli....???