• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

hoşgeldin çiğdemcim ,nasılsın rejime odaklanabildinmmii :14::14::14:

edacım harıka bi duygudur ,eskı dar olan kıyafetlerının içine girmek,benide bekle alısverıs için ,alıcagım okadar cok sey varkı ,şimdi lik bende keemerle sıkıyorum ,helede bı 70 e düşim ozaman gönul rahatlıgıyla alıcam ,sende bekle bi süre,evde olanları giyin :)

neslihancım aç karnına berbat bişiymiş,digerınıde yerım yarın aksam sonra bakıcam duruma ,cok mucize beklemıyorum ama genede şöle 3 kg atsa ne alaa :) :)

naz :3: seher :3::3: sizde gelin kızlar ,1 msj yazın 3 msj alın :9::9:

bu arada esra ortalarda yok iş yerınden mail attım cevap yok ,merak ettım nerede bu kuzuuu :18::18::18::18:

3 kg mu:53::53::53:yavrum daha öyle bişi icat edilmedi:1::1:bu sadece duraklamanı kırar tekrar inişe geçmene yardımcı olur o kadar:34::34:

biri alışverişmi dedi:52::52:ya benim bu ara yine kargo paketleri havada uçuşuyo,tutamıyorum kendimi:52::52:ama buna dur demem lazım:50::50:yoksa batıcam:1::1:

günaydın hepinize:3::3:

bugün bende çok pozitifim,dün akşam sporada gittim,valla bütün negatif enerjimi bırakıp geldim,samba,salsa,çaça ne varsa yaptık:21::21:yani yapmaya çalıştık:1::1:,halimiz çok komikti:9:

OHH ne güzel dans etmeye bayılırım ,bazen evde dans edıyorum ,kocacıgım bakıyo bu deli napıyo dıye aynen böyle :53::53::53:

3 kg mu:53::53::53:yavrum daha öyle bişi icat edilmedi:1::1:bu sadece duraklamanı kırar tekrar inişe geçmene yardımcı olur o kadar:34::34:

biri alışverişmi dedi:52::52:ya benim bu ara yine kargo paketleri havada uçuşuyo,tutamıyorum kendimi:52::52:ama buna dur demem lazım:50::50:yoksa batıcam:1::1:
şaka bı yana da verdırse keske , kırılır herhald ebenımde ama gel görki sabahtan beri 2 lt su 2 bardak yesılcay içtim ,hala şişim geçmedi ,çok dokundu bana :) ama dıgerınıde yarın aksam hüpletcem bakalım sonuc ıyı olur ıns,

neslihancım yap alısverıs senın hakkın bence, faturaları tamere ilet :9::9: ,
yıllardır özlemını çektin bu anın acısını cıkar canım ,

BÜTÜN SEBZELERİN HEPSİNİ KUCUK KUCUK DOGRUYORUZ YAGDA SOTELIYORUZ IYICE SONRA SOTELEME BITINDCE 8 BARDAK SUYU KOUYUYOR MAYDONOZU DA ILAVE EDIP PISIRIYORUZ DILERSENIZ SUZUN DILERSENIZ TANELI YIYIN TOKLUK CORBASI YAG YAKTIRIYOR BAHARATLARDA TAT VERMIS

$1465393_10151986064849631_290496325_n.webp

kızçeler size harika bi çorba tarifi getirdim,geçenlerde bi diyetisyen gülbenin proğramında vermiş,5 gün üstüste akşamları içilecekmiş,yağ yaktırıyomuşdenemekte fayda var:34::34:

tabi dukanda patates yok,edacım bizde sebze günlerinde patatessiz deneyebiliriz:34:

en güzelini yapmissin canim 3ara 3 ana ögünle acikilmiyor gercektende :)
Insallah saglikli bi sekilde buyumustur miniginde kalbinide duyarsiniz pit pit :16:

ben cigdem canim, yurtdisinda yasiyorum :54:
bilgisayar yazilimcisi olarak bi sirkette calisiyorum;
167 boyunda olup bu sabah itibariyle 65.4 kiloyum :1:
düzenli spor yapmaya calisiyorum.
bide kestane manyagiyim bu ara yemeden duramiyorum :52::52::52:

kizlar nerdesiniz yahuu :30:

çok memnun oldum :16::16:

ben uğrayamadım buaralar buraya
pıtpıtları duyduk şükürler olsun :49::nazar::nazar: testlerimizi yaptık geldik artık aylık kontrollere geçiz yaptık :49::nazar::16:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :16::16:
hakkaten yaa toplanalım artık bende sohbetlerimizi özledimmmm

dün bir kabak tatlısı yaptım ımmmmmmmmmmmmmmmm dicek birşey yawww

eh dukanda olduğumdan dün sebze günümdü sadece dün için avuç içi kadar ince bir parçayı yaptım. ben tatlandırıcı ile yaptım bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim ayrıca şekeri az olursa tahine de ihtiyaç duyulmayacağı görüşündeyim :D eğer şekerle bile yaparsanız en koyu turuncuları seçin az şeker koyun azıcıkta suyla pişirin çatal geçtiğinde dağılacak kadar sonra afiyetle sade yiyin...

eşime de şekerli yaptım tabi onun üzeri tahinli cevizli :)))) ama ben tatlandırıcılı ve sade haliyle de sevindirik oldummm...

eee nasıl gidiyor diyetler???

ben beklediğim üzere 84 te durdum ama bu kez 2 aydır regl olmuyorum onun acaip şişliği ve ağrısı var ondan şüpheleniyorum. ah bir gelirse reglim çözüleceğini düşünüyorum... kilo olarak kaybetmesem de en rahat pantolonumu artık fermuarı ve düğmeyi açmadan üstümden indirebiliyorum taytımı da evde pijama niyetine giyiyorum ( eh tabi en rahat olanını abartmış olmayım :))) burası hala çok sıcak kışlıkları çıkardım öyle ütülü ütülü dolapta bekliyor ve ben hala kısa kolluları giyiyorum... kış ne zaman gelecek yaaa

burda pazarda görürsem bence alıcam.:56:.bugun pazarımız var..çıkarım birazdan :10:

civanperçemi yada aslan pençesi diyorlar onu kanamış suyun içine atıp 5dk demlendirip sıcağa yakın (çay içer gibi) içersen adetini getirir senin canım :34:

BÜTÜN SEBZELERİN HEPSİNİ KUCUK KUCUK DOGRUYORUZ YAGDA SOTELIYORUZ IYICE SONRA SOTELEME BITINDCE 8 BARDAK SUYU KOUYUYOR MAYDONOZU DA ILAVE EDIP PISIRIYORUZ DILERSENIZ SUZUN DILERSENIZ TANELI YIYIN TOKLUK CORBASI YAG YAKTIRIYOR BAHARATLARDA TAT VERMIS

Eki Görüntüle 858314

kızçeler size harika bi çorba tarifi getirdim,geçenlerde bi diyetisyen gülbenin proğramında vermiş,5 gün üstüste akşamları içilecekmiş,yağ yaktırıyomuşdenemekte fayda var:34::34:

tabi dukanda patates yok,edacım bizde sebze günlerinde patatessiz deneyebiliriz:34:

çok tşkler bunu doğumdan sonra mutlaka yapıcam :16::16::16:

ben artık kendimi frenledim o açlık hislerime kepenk indirdim desem daha doğru :1::1:

şimdilik böyle iyi gidiyorum bazı geceler aç yatıyorum :17: uyumakta zorlanıyorum :4: sabahta erkenden açlığıma uyanıyorum :56:
gece yıyceme sabahın köründe yemek yerim daha iyi dedim artık kendimce.. :39: bazende kan şekerim düşüyor gibi oluyor kuruyemiş yiyince daha çok acıkıyorum bende tatlandırıcılı sakız çiğniyorum böylece açlık hissim kaybolup gidiyor..

şuan sadece tayt ve esofman giyebiliyorum..kotlarımın içine sığamıyorum maalesef..çok sinir bozucu bişi.. :47: veremem belkide aynı kilomda kalayım yeter dahada alırsam ...ki kelimesini tamamlamıyım.. :23::23:

Eki Görüntüle 858314

bu üşengeç arkadaşına ,yapılıcak şeymi yaw :9::9:
hayatta gidip bunları alıp gelip yapamam ben :9::9::9: uff nasıl bi insanim ben yaww :9:

OHH ne güzel dans etmeye bayılırım ,bazen evde dans edıyorum ,kocacıgım bakıyo bu deli napıyo dıye aynen böyle :53::53::53:

şaka bı yana da verdırse keske , kırılır herhald ebenımde ama gel görki sabahtan beri 2 lt su 2 bardak yesılcay içtim ,hala şişim geçmedi ,çok dokundu bana :) ama dıgerınıde yarın aksam hüpletcem bakalım sonuc ıyı olur ıns,

canım tatlandırıcı dokunmuş olabilir,eğer çok rahatsız ettiyse yapma bi daha:34::34:

aynen canım kredi kartı ekstresi ona havale,allahtan bişi demiyo,sen mutlu oluyosan sorun yok der hep:69:
çok tşkler bunu doğumdan sonra mutlaka yapıcam :16::16::16:

kesinlikle 9 ay diyet falan düşünme canım,ama sağlıklı beslenmeye devam:34::34:

canım tatlandırıcı dokunmuş olabilir,eğer çok rahatsız ettiyse yapma bi daha:34::34:

aynen canım kredi kartı ekstresi ona havale,allahtan bişi demiyo,sen mutlu oluyosan sorun yok der hep:69:

kesinlikle 9 ay diyet falan düşünme canım,ama sağlıklı beslenmeye devam:34::34:

tadını çıkar ozaman :) ,ne güzel mutlugunu sonuna kadar isteyen bi adam ,kalmışmı ya ben umudu kesmiştim :9::9::9::9::9:

edacım harıka bi duygudur ,eskı dar olan kıyafetlerının içine girmek,benide bekle alısverıs için ,alıcagım okadar cok sey varkı ,şimdi lik bende keemerle sıkıyorum ,helede bı 70 e düşim ozaman gönul rahatlıgıyla alıcam ,sende bekle bi süre,evde olanları giyin :)

neslihancım aç karnına berbat bişiymiş,digerınıde yerım yarın aksam sonra bakıcam duruma ,cok mucize beklemıyorum ama genede şöle 3 kg atsa ne alaa :) :)

bu arada esra ortalarda yok iş yerınden mail attım cevap yok ,merak ettım nerede bu kuzuuu :18::18::18::18:

süper birşey yaaa evet biraz daha sabredeyim tahmin bile edemezsin ne kadar dar kıyafetim olduğunu bu seferde büyükleri saklarım hamile kalırsam giyerim diye :)

anaaaaam kızz dur valla benimde inşallah 2 ay sonra halim bu olacak :)))

ben 6. alyansımı aldım herhalde en geçerli mazeret bununkiydi parmaklarım zayıfladı ellerimi yıkadıktan sonra sallayınca iniyor :))))

Eki Görüntüle 858314

bu çorbayı bende gördüm de patates yüzünden geri çekildim... birde pazarda kerevizin saplısına rastlayamadım onun yerine siyah kabak aldım bol dereotlu yaptım sabah kalkıp beslenme çantamla geldim işe :)))

ama bu perş. alayım bakalım bunları tabi patatessiz ve 1 tk yağ ile yapayım :) 5 gün üstüste yemek biraz zor bizim için anca sebze günümde yerim...

tadını çıkar ozaman :) ,ne güzel mutlugunu sonuna kadar isteyen bi adam ,kalmışmı ya ben umudu kesmiştim :9::9::9::9::9:

bizimkide başında senden kıymetlimi derdi sonra resmen destanlaşırdı olay nerelerden nereler bağlanır şaşırıp kalırsın senaryoya... çok bozdum sanırım vaktiyle şimdi senden kıymetlimi bölümünü geçip direk söylenmeye başlıyor eskiden başında birşey derdin diyorum haaa tabi senden kıymetli değil AMA diyip başlıyor yine söylenmeye oyyyy bunları dinlemek çok yorucu yahu keşke senden kıymetlimi diyipte orda kalsa :)))) ben inanıyorum benimkinin türünden çok var :9:

edaaaa harıka duruyosun ,sakın bıdaha o kılolarına gerı dönmeee,ve şu bı gercek dukan yapan herkes sıskılasıyooo,sendede bu çok net görünüyoo,başarılar arkadasım

valla güzelim benim için hayal gibi birşeydi bu inşallah dönmem o kilolara bir daha ve sarkma da yok tabi resim çekerken içimize çektiğimiz göbeklerle, vaktiyle belli olmuyordu ama, fena bir çıkıntı vardı ve artık çekmiyorum... inşallah fit, güzel ve sağlıklı hatunlar oluruz...

bu üşengeç arkadaşına ,yapılıcak şeymi yaw :9::9:
hayatta gidip bunları alıp gelip yapamam ben :9::9::9: uff nasıl bi insanim ben yaww :9:

:1::1:işte bu yüzden dukan yapamıyosun sen:1::1:

valla gülüm yakın olaydım yapıverirdim sana ama işte uzaklığın gözü kör olsun:50::50:

evet benimki türünün son örneği:1:,bazı gıcıklıkları dışında ideal bi koca:nazar::nazar:

hatta tam bi feminist bile diyebilirim,sanırım bunda yıllarca hasta olan annesinin payı büyük,kadınların üzülmesine hiç tahammül edemez:16::16:
anaaaaam kızz dur valla benimde inşallah 2 ay sonra halim bu olacak :)))

yani edacım insanın aldıkça alası geliyo:52::52:
ben 6. alyansımı aldım herhalde en geçerli mazeret bununkiydi parmaklarım zayıfladı ellerimi yıkadıktan sonra sallayınca iniyor :))))

aaa bende yeni alyans aldım:51:,diğeri çok bol geliyodu,üstelik özel üretim olduğu için daraltıramadımda,değiştirmeyede kıyamadım,bende şu yeni çıkan tek taş alyans birleşik olanlardan aldım,ama buda sanki hafif bol geliyo,biraz daha zaman geçsinde bunu biraz küçültücem:34::34:
bu çorbayı bende gördüm de patates yüzünden geri çekildim... birde pazarda kerevizin saplısına rastlayamadım onun yerine siyah kabak aldım bol dereotlu yaptım sabah kalkıp beslenme çantamla geldim işe :)))

ama bu perş. alayım bakalım bunları tabi patatessiz ve 1 tk yağ ile yapayım :) 5 gün üstüste yemek biraz zor bizim için anca sebze günümde yerim...

ben cumaya kadar protein yapıcam,haftasonu 3 gün sebze protein yapmak zorunda kaldım,dengelemem lazım,ondan sonra bende deneyeceğim edacım:56::56:
Eki Görüntüle 858506

bugün nasıl görünüyorum acaba gömleğim ve ben :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

harikasın edacımm,bariz fark var,önceki halinle arasında:46::46:

durmak yok yola devam,çok daha fit resimlerinide görücez burda,iyiki dukana başlamışsın:16::16:
edaaaa harıka duruyosun ,sakın bıdaha o kılolarına gerı dönmeee,ve şu bı gercek dukan yapan herkes sıskılasıyooo,sendede bu çok net görünüyoo,başarılar arkadasım

sana kesinlikle katılıyorum fıstığımm:16::16:

valla güzelim benim için hayal gibi birşeydi bu inşallah dönmem o kilolara bir daha ve sarkma da yok tabi resim çekerken içimize çektiğimiz göbeklerle, vaktiyle belli olmuyordu ama, fena bir çıkıntı vardı ve artık çekmiyorum... inşallah fit, güzel ve sağlıklı hatunlar oluruz...

hayaller bir bir gerçek oluyo,sen asıl 70 li kilolara bi gel,havalara uçacaksın :52::52:

hosbuldum sinemcim, hayir odaklanamadim canim tatli istiyo malum regl öncesi dönemindeyim bu ara, bugun cikolata yedim cokca :(
sporada gittim ama yinede yaptigim spor bi ise yaramamistir :26:

sende baslamissin spora hadi hayirli ugurlu olsun boyle devam et en azindan spor inceltiyor :31::31:
sen nasilsin yemene içmene dikkat edebiliyo musun ?
esra nereye gitti yine ? hastami ki hala ?

günaydın tatlışımm:16::16:

evet evet nazar değdi,zaten herkes deyip duruyodu,nasıl dayanıyosun,çok iradelisin falan,neyseki kaçamaklar öyle çok abartılacak bişi değildi,bugün yine döndüm eski kiloma,şimdi inişe geçme vakti:52::52:

:54::54::54: sen geçersin o inise kuzum hadi kolay gele :31:

çok memnun oldum :16::16:

ben uğrayamadım buaralar buraya
pıtpıtları duyduk şükürler olsun :49::nazar::nazar: testlerimizi yaptık geldik artık aylık kontrollere geçiz yaptık :49::nazar::16:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :16::16:

oyy hadi masallah minigine, Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah, isteyen herkese icinde banada nasip etsin insallah :16:

Eki Görüntüle 858506

bugün nasıl görünüyorum acaba gömleğim ve ben :)

harikaaaaaaaa :46::46::46::46:
:16: çok güzellesmissin edacim tebrik ederim :52::52::52:

Edacımmm günaydınlarr, hayırlı günler :16:

Bu topiği görünce ne kadar sevindim anlatamam çünkü artık diğer topikte kimse toplanmıyor ve ben öyle alışmışım ki sizlere gün içinde resmen eksikliğinizi duyuyordum neyse burası süper olmuş :16: hayırlı olsun diyorumm :16:

İnşallah şimdiye kadar veremediğimiz kilocuklarımızı burda veririz sağlıkla:16:

bende cok sevindimmm :)

Back
X