- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
gunaydınnnn
saglıkk,aşk ve degişimm çıktı benım üçlememde:)
yaaa kızlarr cok özledım sızı
teknık sebeplerden dolayı giremedım,hergün düzenli olarak denedım yok girilmedı cesıtlı yollarla sızmayı denedım ama olmadı
bu sabah bı baktım hooppp kocaman kk karsımda:)
az bi gecmıse baktım masallah erimişiniz hepınız yoklugumda,
neslım resısmlerını sınem gondermıstı harıka durumdasın masallah,ama dahada iyi olacaksın,kımseye kulak asma kım ne derse desın kendını 59 görmek ıstıyosan in 59a..mılletın agzı hep konuşur:)
edacım dukanda harıkalar yaratıyosun masallah kısa sürede yol katettın zaten devamıda katlanarak gelecek gibi gözüküyor,elifede öncülük edıyosun gördgüm kadarıyla
elifcann daha dügüne var yawrum haydı asıl şu diyete kuğu gibi ol dügününde..
çidommmm özledım senı kac oldun bakım 58 falan mı:)yoksa yoklugumda kendını yemeye ıcmeyemı verdın:)
bu arada dün spor ve diyet ikilisiyle tekrar yollarımızı birleştirdikk çok ayrı düştük çünkü bu aralar valla koşu bandı pas yapğmış yanı o derece:)
neyse hayatımın 3 lüsü spor+diyet+kpss:)
bu arada 2012 kpss sonuclarına göre kasım tercıhlerı vardı dün yaptım tercıh dua edınde biyere yerleştirileyim valla ders çalışmaktan kurtulurum.gerçi puanım ıyı degıl ama olsun umut fakırın ekmeği...:)
cısss ekmek yokkk![]()
oyyy kuzum gelmiş kızz bizde seni özledik
evet ben baya baya alıştım dukana valla herkese öncülük edesim var herkes kurtulsun kilolarından ne yaparlarsa yapsınlar dukan mukan farketmez yeterki versinler :)
sonunda yollarınız birleşti demek hadi hayırlısı
ay ne iyi oldu söylediğin bende bakayım tercihlere yapabiliyorsam yapıvereyim umut fakirin ekmeği valla güzelim... bu arada nasıl gidiyor çalışmalar??? ben tablete ders indirdim google play store da tek oyun yokmuş meğer bilgi de varmış. ordan burdan her yerden ders çalışmaya çalışıyorum...