- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
valla bende kendimi üstün bir azim içinde görüyorum güzelim hadi hayırlısı... dün eşime dolapta bir sürü yaptığım tatlı varken gidip yine birşeyler almış fırında ısıtırken yakaladım. ona laf ettim yazık değilmi bir sürü güzel şey var dolapta diye akşam tatlısını mutfakta yedi geldi diyetin beni sarstığını düşünüyormuş... yaw onca şeyi yemene dayandım sadece dışardan sağlıksız şuruplu tatlıları tüketmesini sevmiyorum o ise benim diyet yüzünden krize girdiğimi sanıyor
neyse en azından akşam karşımda yemedi![]()
sende yapma artik tatli madem gidip aliyor nasilsa
neslihancım balım,1 gün yemekten bişi olmaz biliyosun , devamınıda getirmessin ki zaten![]()
emeklerini boşa çıkarıcağını hiç sanmıyorum ben artık
inş. bıdaha alıcagın kılolar bebişinin sana aldırdığı kilolar olur inş canım arkadaşım..
eda cım yaw sende istikrarlısın maaşallah diyimişte bi dönem sanırım bu kılolarımızdan kurtulmamız,daha once çok çeşitli diyetler denedik ,demekki buymuş senın kılo vermende en yararlı dıyet
dukanın diğer olan hakkını inş. bebişin olduktan sonra kullanırsın :) ,bıdahada geri almazsın ,amin inş.
çiğdoşumm canımcım sen kuruyemişi çok mu seviyosunnn bakemmm,bende çok seviyorum antep fıstığına özellikle zaafım var,
spor yapmıyorum şu sıra niyeyse çok şımardım ,ama esoşum gibi bugun sahalara geri dönüyorum bende
nazz nereledersınn canım?
melekk nerelerdesın kuzu?
gülnihal ablamm nerelerdesınn? terk edip gittin bizi
dukancı kızçeler ,dukan da hindi yeniyor mu ?
şu sıra tarıflerımı dukan usulü yapıyorum :),hiçte üşenmıyorum ,neslihancığıma duyurulurr![]()
sinem arim balim hemde ne sevme o kuruyemisleri
7/24 su ve kuruyemisim olsun baska bisey demem heralde
ay iki haftadir bende spora gidemiyorum niyeyse ayaklarim gitmiyor valla
siz bugun baslayin bende yarin gidem bari tek basina diyet bi ise yaramiyor cunku
avantajiniz sizin elinizin altinda olmasi aksamlari ohhh ister yap ister yapma