- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
Yok canım bende iyi niyetiniizn farkında olmasam hala sizi takip ediyor olmazdım ama hep dediğim o zor olan başlangıç ilk haftası geçti çok şükür sizin motivenizle biraz sinemin fırçası biraz edayla esranın motiveleri tn resimlerini kıskanmam hepsi bi arada işe yardı işte çok şükür az yemeğe başaldım ama hzılı gitmedikçe kilolar sinirleniyorum acaba benim bünye bi şok diyettenmi anlıyo diye düşünmeden edemedim açıkcası 2 ci haftamda tartıda giden sadece -600 gramı görünce bi sarsıldım çünkü daha çok verilecek kilo var bende attım suçu galeteye bakaım bırakıcam bu hafta onu YERİNE ŞU SUNTA GİBİ ALTIN BAŞAK BİSKÜVİTLERİ VARYA ONU ALICAM ATIŞTIRMALIK
tatlım birde şunu belirteyim diyeti az yemek diye düşünme diyetteki az yemek kavramı sadece akşam için geçerli onun dışında doğru besin yemek önemli galetayı da suçlama karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan az yesen bile değişim az olacaktır
ayrıca diyete başladığın ilk hafta daha fazla kilo kaybın olacaktır. şimdi bildiğin üzere ip çekme diye bir yarış vardır oynamışsındır çocukken benim orda bir taktiğim vardı oyuna karar veripte başladığımız ilk anda güçlü bir çekersen çok gelirler sonra onlarda çekmeye başladığı için zorlaşır milim milim ilerlersin kazanmak için daha güçlü olmak yetmez ( biz toplamda 10 kişi filandık çünkü 5-5 hangimiz güçlü olcaz) kazanmak için karşı tarafın gücünün bitmesi seninde son vuruşu yapman gerekir yada pes etmeleri işte kilo vermekte böyle birşey durmadan çekicen az yada çok önemli olan ipi bırakmamak ve pes etmesini beklemek... bak kolay pes etmiyorsa gurur duy bünyenle güçlüymüş diye :)))
sabah sabah nerden buluyorum böyle konuları bilmem :) ehhh cümleten günaydın da diyeyim