Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

evet o konuda sana katılıyorum doktorlar herşeyi ağırdan alıyor anca bastırırsan hızlandırıyor... benimde gittiğim doktorların içinde bir tanesi vardı hala aklımda sanki adam panik oldu yaş geçiyor birşeyler yapmamız lazım hemen başlamamız lazım demişti hatta yüksek doz klomeni hemen başladı. 2 kez klomen verdi yükseltti eşinde tedavi olsun bizde geciktirmeyelim yumurtaların her an hazır olsun dediydi izne çıkmasaydı hemen iğnelere geçiyordu doktorum sonra uzun süre izin alınca bende özel hastaneye gideyim daha çok ilgilenirler diye yön değiştirdim halbuki özeli devleti yokmuş doktorun karakteri varmış... özeldeki adam aylarca takip etti klomene bile geçemedik. eh ben niye sabrettim adam çok yaşlı çok tecrübeliydi hani bekliyorsun ama güven veriyor... aman çok karışık işler bunlar yaaa mevlam keşke bu hallere düşmeden verse...

aşılama dediğin iğne veriyorlar o mudur ki güzelim? seni bulmuşken aslında birkaç soru sorayım. çok doktora gittim çoğuna göre tüm yöntemler denenir en son rahim filmi çekilir... 1 tanesine göre de önce rahim filmimiz olmalı... beni bunu bilmediğim için cahil olmakla suçlayıp baya baya dalga geçince sinirlendim yaptırmadım tabi aklımda orda kaldı...

beni de cok tecrubeli bu konuda dedikleri doktor tam 2 sene ugrastirti sadece rahim filmine kadar gelebilmistik..
canim rahim filmi aslinda ilk once isteyecekleri seylerden biri ki o kadar korkulacak birsey degil baktin korkuyorsun uyuturlar seni 20 dk sonra uyanirsin.
asilama denilen olayda evet igne var ilac var ama igneden dolayi demiyorlar tabiki asilamayi:9:
kocadan alinan siperm yikanir temizlenir paklanir (:1:) icinden en kaliteli bebis alinir ve kadinin yumurtaligina yerlestirilir bir gun once catlatilan yumurtaya yerlesen bebis tutunursa 9 ay 10 gun sonra inga der :emir_bebek:
tutunmazsa tekrar denenir tekrar denenir olmadi tup bebege gecis yapilir..
benim engin bilgim bu kadar :1:

Herkesciklere günaydinnnn hayirli cumalar kizlar :16:

hem mutlu hem hüzünlüyüm bugün; aslinda hüznümde mutlulugumdan, karisik haldeyim :)

burdan kk dan tanistigim hatta bu sene istanbulda görüstügüm arkadasim bugün dogum yapti :nazar: o kadar duygulandim ki kardesim olsa ancak bu kadar hissederim çok çok mutlu oldum gerçekten :nazar::nazar::nazar:

Allah'im isteyen herkese nasip etsin :50:

acaba kist yok diyemi bana fazla geldi ki velhasılı bende soğana biraz korkarak bakıyorum ağrı olacak diye :( aynen dediğin gibi gökten yağmasını bekliyor bizimki kime gitsek çocuklarını kucağına alıyor sen bizim kızımız ol filan alıyor tutmasam götürüyor da ne bileyim ben durumumuzu bildiğimden benim mi gözüme geliyor böyle şeyler nedir çocuk sevmeyi yasakladıydım bir ara :9:

eşşek sıpamı düşünüyorum da testi yaptırtamadım antepteydik o tek döndü ben gelmem bu test yapılacak yoksa ben antepteyim diye resti çektiydim... 2. kez doktora gittiğimizde 3 kez randevu aldım. tüm işlerimi bıraktım izin aldım. beyefendiyi kapısına kadar götürüp dışarda bekledim... koşturmak nedir ki hala inat... tahlil verecek laboratuvarın kapısında da bekledim iyi valla millette karısı hamile mi diye doktora getirir kapıda bekler ben doktora hep tek gidiyorum bizimki gelirse doktor kaparda bu tahlil ister diye eğer işi uygunsa şehir dışına çıkıyor bırak benle gelmemeyi... nasıl bir adam bu yaaa :22:

Eda varya Rabbim insanina göre kisileri karsisina cikariyor sanirim senin yerinde ben olsam ugrascak sabrim olmazdi :50::50::50:
Allah sabirlar versin sana ya :31:

Cigdemcim ben 8yillik evliyim o yüzden artık bana kimse bisi demiyordu aşılama icin
Lakin senin yıllarında bana da gerek yok diyorlardı ama sen hayır ben istiyorum dediğinde yapıyorlar keske bende dinlemeseydim o yıllarda bu kadar beklemeseydim diyorum
Ne yapalım kısmet buguneymis yapacak bişey yok
bana sorarsan hiç vakit kaybetme ve başla tedaviye..
Önce yumurta takibi yapıyorlar sonra ki asama aşılama oda olmazsa tüp bebek.. Çok şükür bana gerek kalmadı lk asilamada tuttu
Birde yasa bakıyorlar aşılama icin ben 28 yaşındayım sorun olmadı sınır kac hatırlamıyorum araştırmak lazım
Nerede oturuyorsun? İstanbuldaysan sana benim gittiğim hastaneyi önerebilirim

Elifcim aciklamalarin için saol canim. Malesef fransadayim ben istanbula gelmeyi en son ihtimal düsünürüm artik tedavi için.

Bu arada ben zaten 7 aydir klomen-ovitrelle ve gonal f lerle tedavi altindayim. Sadece asilamayla cabuk olsun diyorum bazen sabrim kalmiyor ama Rabbim verecegi zamani bildigi için cokta üstelemek istemedim doktora illa asilama istiyorum diye :31:

bi kaç ay geçsin yine düsünebilirim :31:
Cok sükür tüp bebege geçmeden tutunmus yavrucagin, tek solukta sagliklica kucaginada alirsin insallah :nazar:

günaydın kızlarr ,nasılsınız bu sabah

hayırlı cumalar ,sela vakti okunan duaların hepsi kabul olurmuş ,dualarımız kabul olsun inş.:emir_bebek::49:

Amin kuzummmm Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin hayirlisiyla :16:

günaydın hayırlı cumalar hepinize:16::16:

bu hafta yepyeni başlangıç yapalım demiştik,ilk kg bildirimi benden gelsin

bugün itibariyle kilom : 66,8 :34:

aslında dün daha eksikti,sanırım regl olucam o yüzden arttı,ama yinede buna şükür,pazartesi 69 ları görmüştüm:52::52:

inş.haftaya tekrar 65 lere düşerim:34:

Neslim neslim :16:
süpersin kuzucuk 69dan 66 lara nasil dustun oyle bi kac gunde ruya gibi :1:
yerlesmedi tabi kilolar onlar siskinlikti bacim :31:

darisi bana.

Bu sabah 67.9'dum.
Geçen hafta 68.3 :30::30::30:

günaydınlar kızlar...

ben hala 500 g artıdayım bugün baya bir yürüyüş planlıyorum...

geçen hafta : 75,5

bu hafta 76 :(

inşallah hepimizin duası kabul olur... ilk kez regl şişiliği çöktü ya parmaklarımdan düşen yüzüklerim bile takılabiliyor :53: bu şişliğe sanki 2-3 kg almış gibi hissediyorum 500 g değişmesi mucize valla...

Allahtan herkesten çok duymuştum regl şişliğini ben bugüne kadar yaşamamıştım... acaba normale mi dönüyorum ki :9:

:9::9: alemsin canim ya he normale dönüyosun zayifladikca senide sisircek reglin töbeee :27:

Bu hafta ben sifir spor yaptim, ama bu haftasonu kayaga gidiyoruz bol hareket olur insallah :52:

Son düzenleme:
aman neslim dıkkat et 69 ları görmek de nedemek ,neysekı cabuk gelen cabuk gıder ,görüldüğü üzere :)

neslim enerjık durmaya çalışıyorum ama ,sürekli istfira edıyorum ,yüüzm gözüm solgun ,başım dönüyo sabahları yataktan kalkamıyorum,bugunlerde geçicek inş.

evet canım geldikleri gibi gönderdim hemen:1:

oyy kıyamam ya,ama maalesef ilk zamanlar böyle olması çok normal canm,kızkardeşimde şu anda 3,5 aylık hamile,daha yeni yeni normale dönüyo,onada herşey kokuyomuş şu anda,hatta eşinin bi parfümünü çöpe atmış:1: onu sürdüğünde yanına bile yaklaşamıyodum diyo,ee tabi her güzel şeyin bi bedeli var:49::49:
günaydınlar kızlar...

ben hala 500 g artıdayım bugün baya bir yürüyüş planlıyorum...

geçen hafta : 75,5

bu hafta 76 :(

inşallah hepimizin duası kabul olur... ilk kez regl şişiliği çöktü ya parmaklarımdan düşen yüzüklerim bile takılabiliyor :53: bu şişliğe sanki 2-3 kg almış gibi hissediyorum 500 g değişmesi mucize valla...

Allahtan herkesten çok duymuştum regl şişliğini ben bugüne kadar yaşamamıştım... acaba normale mi dönüyorum ki :9:

edacım regl öncesi 500 gr hiç bişeycik,bende genelde 1kg rahat artış oluyo,hatta yumurtlama zamanlarımda bile oluyo,nasıl bünyelerimiz varsa artıya geçmek için hep bahane arıyolar:1::1: katettiğin yol az değil canım,tadını çıkar:16::16:
günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar herkese,tüm dualarımız kabul olsunn
bugun haftanın yorgunlugu çöktü omuzlarıma sabah resmen 45dk da cıkabıldım yataktan dön allah dön
yarında ufak yegenın 40 mevlüdü var oraya kurabıye yaptım dün ve ondan oncekı 2 gün
bu aksam kayınvaldeeye giderım yarın bisürü koşturmaca olcak falan fılan yanı
amannnn gecen burda bı kızın yazısına denk geldım
hatun kılolu hamıle kalmıs
doguma -9 kıloyla gitmişş
mucize gibi bişey yaw
demekkı normal zamanda ınsanlık dışı beslenenler,hamılelıkte normal beslense bıle kılo verıyor
coık umutluyum bu durumdan kendı adıma:1::1:

esracan keyifler nasıl,düzelttinizmi volkiyle arayı:23::23:

bu arada kg durumları ne alemde :26::26:
oh o nefis kurabıyelerde yapılmış ,ımm çok güzellerdi ,bu sefer benim payım yok galiba :):):),neyse bu seferlık affettim :):)
koşuşturmacalı bı h.sonu olucak desene :9:,ben yan gelip yatıcam vallahi bi adım atcak halim yok bugün hiç ,akşam olsada eve gitsek :17:
Esra sen inanıyomusun kılo almıcagımıza :) vallahı ılk 3 ay gerçekten alınmaz ,bu çıkarmalar benı benden alıyo ,kızlar en ıyı bulantıyı bastıran çubuk kraker ,2 gün beyaz leblebı yedımde ,gazdan davul gibi gezdim ,allaha sukur geçti şişkinliğim bugun ,

dediğin gibi kuzum ilk 3 ay kg alınmıyo ama helede bizim gibi almaya çok meyilli bünyelerin hiç duracağını zannetmiyorum:34::34:
o yüzden işi garantiye almak lazım:1::1:
beni de cok tecrubeli bu konuda dedikleri doktor tam 2 sene ugrastirti sadece rahim filmine kadar gelebilmistik..
canim rahim filmi aslinda ilk once isteyecekleri seylerden biri ki o kadar korkulacak birsey degil baktin korkuyorsun uyuturlar seni 20 dk sonra uyanirsin.
asilama denilen olayda evet igne var ilac var ama igneden dolayi demiyorlar tabiki asilamayi:9:
kocadan alinan siperm yikanir temizlenir paklanir (:1:) icinden en kaliteli bebis alinir ve kadinin yumurtaligina yerlestirilir bir gun once catlatilan yumurtaya yerlesen bebis tutunursa 9 ay 10 gun sonra inga der :emir_bebek:
tutunmazsa tekrar denenir tekrar denenir olmadi tup bebege gecis yapilir..
benim engin bilgim bu kadar :1:

elifcim bende önce polip aldırdım,sonra rahim filmi demişti ama ben orda tıkandım kaldım,bi türlü cesaret edip çektiremedim,burdaki özel hastanede çektiren birisi çok fena şeyler anlattı,bayılmış falan,gözüm korktu,ama korkunun ecele faydası yok,eninde sonunda çektiricem:18::18:
Herkesciklere günaydinnnn hayirli cumalar kizlar :16:

hem mutlu hem hüzünlüyüm bugün; aslinda hüznümde mutlulugumdan, karisik haldeyim :)

burdan kk dan tanistigim hatta bu sene istanbulda görüstügüm arkadasim bugün dogum yapti :nazar: o kadar duygulandim ki kardesim olsa ancak bu kadar hissederim çok çok mutlu oldum gerçekten :nazar::nazar::nazar:

Allah'im isteyen herkese nasip etsin :50:

Eda varya Rabbim insanina göre kisileri karsisina cikariyor sanirim senin yerinde ben olsam ugrascak sabrim olmazdi :50::50::50:
Allah sabirlar versin sana ya :31:

Elifcim aciklamalarin için saol canim. Malesef fransadayim ben istanbula gelmeyi en son ihtimal düsünürüm artik tedavi için.

Bu arada ben zaten 7 aydir klomen-ovitrelle ve gonal f lerle tedavi altindayim. Sadece asilamayla cabuk olsun diyorum bazen sabrim kalmiyor ama Rabbim verecegi zamani bildigi için cokta üstelemek istemedim doktora illa asilama istiyorum diye :31:

bi kaç ay geçsin yine düsünebilirim :31:
Cok sükür tüp bebege geçmeden tutunmus yavrucagin, tek solukta sagliklica kucaginada alirsin insallah :nazar:

Amin kuzummmm Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin hayirlisiyla :16:

Neslim neslim :16:
süpersin kuzucuk 69dan 66 lara nasil dustun oyle bi kac gunde ruya gibi :1:
yerlesmedi tabi kilolar onlar siskinlikti bacim :31:

darisi bana.

Bu sabah 67.9'dum.
Geçen hafta 68.3 :30::30::30:

:9::9: alemsin canim ya he normale dönüyosun zayifladikca senide sisircek reglin töbeee :27:

Bu hafta ben sifir spor yaptim, ama bu haftasonu kayaga gidiyoruz bol hareket olur insallah :52:

canımcım Allah analı babalı büyütsün arkadaşının bebeğini,duygularını çok iyi anlıyorum:38::38:

çiğdemim bir kaç günde nasıl çıkmayı becerdiysem o kilolara:1::1:çok şükür inebildimde,tabi işin içinde ödemde olunca,bol su+spor+akşamları yememe etkisini gösterdi:34::34:

sende azda olsa eksidesin,devamı haftayada gelir inş.:16::16:

esram avatarındakı ilk hedef kppsi silip,ilk hedef bebek yaz istersenn:9::9: planlar değişti

neslihanım bence kulaktan dolma şeyleri önemseme ,herkesin yaşadığı şey farklı olabiliyor,oyuzden sen bian evvel rahim filmini çektir canım ,korkma ,allah yardım eder sana o anda ,elifte anlatmış bayıltıyolarmıs oylede yapabılırsın,çektiğin sıkıntı acıyı unutturacak bi bebişe sahip olucaksın en sonunda bunu düşün ve cesaret et filmini çektir tatlışım,:38::38:

neslihanım bence kulaktan dolma şeyleri önemseme ,herkesin yaşadığı şey farklı olabiliyor,oyuzden sen bian evvel rahim filmini çektir canım ,korkma ,allah yardım eder sana o anda ,elifte anlatmış bayıltıyolarmıs oylede yapabılırsın,çektiğin sıkıntı acıyı unutturacak bi bebişe sahip olucaksın en sonunda bunu düşün ve cesaret et filmini çektir tatlışım,:38::38:

haklısın canımcım,anestezili yapmıyolarmış orda,yapan bi yer bulup dediğin gibi bi an önce çektiricem,şu reglim bi geçsinde:16::16:

okuduklarıma göre rahim filminden sonra bile hamile kalanlar varmış,inş.benimde öle olur:49::49:

sinemcimmm sende şu kg çizelgesini kaldır artık,hamile takvimi yap kendine:49:,valla ben çok özeniyorum,elif her msj yazdığında takvimde neler yazıyo bakıyorum:emir_bebek::emir_bebek:

haklısın canımcım,anestezili yapmıyolarmış orda,yapan bi yer bulup dediğin gibi bi an önce çektiricem,şu reglim bi geçsinde:16::16:

okuduklarıma göre rahim filminden sonra bile hamile kalanlar varmış,inş.benimde öle olur:49::49:

dualarımız seninle bitanem ,bian önce yaptır ,bende teyze olayım bian önce :9: amin inşallah bitanem ,allah ol derse olur,allahın izniyle :38::38:

dualarımız seninle bitanem ,bian önce yaptır ,bende teyze olayım bian önce :9: amin inşallah bitanem ,allah ol derse olur,allahın izniyle :38::38:

inş.canım amin,zaten bebişlerimizin bi sürü teyzoşları olucak:16::16:
aa nasıl yapılıyoki o yapim bende

tatlım kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleye gir,orda aşağılarda bebğinizin tahmini doğum tarihi yazıyo,oraya gün ay şeklinde tarihi yaz,oldu bitti hepsi bu kadar:34::34:

Son düzenleme:

inş.canım amin,zaten bebişlerimizin bi sürü teyzoşları olucak:16::16:

tatlım kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleye gir,orda aşağılarda bebğinizin tahmini doğum tarihi yazıyo,oraya gün ay şeklinde tarihi yaz,oldu bitti hepsi bu kadar:34::34:

yaptım ama oldumuki bakalım:16:

evet canım geldikleri gibi gönderdim hemen:1:

oyy kıyamam ya,ama maalesef ilk zamanlar böyle olması çok normal canm,kızkardeşimde şu anda 3,5 aylık hamile,daha yeni yeni normale dönüyo,onada herşey kokuyomuş şu anda,hatta eşinin bi parfümünü çöpe atmış:1: onu sürdüğünde yanına bile yaklaşamıyodum diyo,ee tabi her güzel şeyin bi bedeli var:49::49:

edacım regl öncesi 500 gr hiç bişeycik,bende genelde 1kg rahat artış oluyo,hatta yumurtlama zamanlarımda bile oluyo,nasıl bünyelerimiz varsa artıya geçmek için hep bahane arıyolar:1::1: katettiğin yol az değil canım,tadını çıkar:16::16:

esracan keyifler nasıl,düzelttinizmi volkiyle arayı:23::23:

bu arada kg durumları ne alemde :26::26:

dediğin gibi kuzum ilk 3 ay kg alınmıyo ama helede bizim gibi almaya çok meyilli bünyelerin hiç duracağını zannetmiyorum:34::34:
o yüzden işi garantiye almak lazım:1::1:

elifcim bende önce polip aldırdım,sonra rahim filmi demişti ama ben orda tıkandım kaldım,bi türlü cesaret edip çektiremedim,burdaki özel hastanede çektiren birisi çok fena şeyler anlattı,bayılmış falan,gözüm korktu,ama korkunun ecele faydası yok,eninde sonunda çektiricem:18::18:

canımcım Allah analı babalı büyütsün arkadaşının bebeğini,duygularını çok iyi anlıyorum:38::38:

çiğdemim bir kaç günde nasıl çıkmayı becerdiysem o kilolara:1::1:çok şükür inebildimde,tabi işin içinde ödemde olunca,bol su+spor+akşamları yememe etkisini gösterdi:34::34:

sende azda olsa eksidesin,devamı haftayada gelir inş.:16::16:

Neslim insallah irademe sahip cikabilirsem kurtulmak istiyorum yenide 64leri özledim yahu :27:
dün aksam kastim kastim kastim kendimi bak neler yedim:

2 havuç
1 grefurt
1 ayva
+ 5 çikolatali bisküvi (300kalori toplam)

yani yemekten kaçtim daha beter ettim sanirim.
ya tatli istiyor canim acayip :(
tarcinli yesil cay iciyorum ama bi turlu gitmiyor bu tatli istegi :50:

Rahim filmi demissin canim bende cektircem bi dahaki aya, herkes jinekolojik muayene gibi diyor sen öyle bil sikma kendini. cok zorlanirsan anestezi istersin :34:
Birde bana kendi doktorum ne dedi biliyor musun? Genelde film çektirdikten sonra hamile kalan çok oluyormus, verdikleri ilaç kanallarda ne var ne yok temizliyormus :31: o yüzden bir an önce cektir canim :34:
ben yanindayim bak bende yaptircam yalniz kalma diye :1:

Neslim insallah irademe sahip cikabilirsem kurtulmak istiyorum yenide 64leri özledim yahu :27:

2 havuç
1 grefurt
1 ayva

Rahim filmi demissin canim bende cektircem bi dahaki aya, herkes jinekolojik muayene gibi diyor sen öyle bil sikma kendini. cok zorlanirsan anestezi istersin :34:
Birde bana kendi doktorum ne dedi biliyor musun? Genelde film çektirdikten sonra hamile kalan çok oluyormus, verdikleri ilaç kanallarda ne var ne yok temizliyormus :31: o yüzden bir an önce cektir canim :34:

çiğdemim peki tarçınlı sıcak sütü denedinmi,ben tadını çok seviyorum böyle salep gibi,hep yağ yakıcı özelliği var hemde tatlı isteğine birebir,yani bende kesti en azından,o çikolatalı bisküvi yerinede kuru kayısıyı kakaoya batırıp yemeyi dene canım naçizane:16:

evet bende aynen senin duduklarını duydum canım,rahim filmi çektirdikten sonra hamiş kalan çokmuş,ayy bak hevese geldim çiğdemim,yaptırak beraber bi an önce kurtulalımm:38:
peki kendi kendine hafta hafta değişiyomu canım

ay allahım tez zamanda sanada nasip etsin bitanem benımm ,

kuzuuu bu gün gün değişiyokiii,bi nevi doğuma kadar gün saydırıyo sana:1:

amin aminnn canım benimm:16:

2 havuç
1 grefurt
1 ayva

bak neslicim çiğdemçik te aynı şeyi duymuş ,korkulucak bişey yok ,2 can arkadas tam destek verip birbirinize yaptırı verın ,güzel haberlerı duyalım allahın izniyle ,:16::16:
çiğdemcim bizim bu tatlı ıstegımız ne olucak senınle damak tatlarımız aynı bizim :9: ben greyfurtu ayvayı bitter çikolataya bayılırım ,çok sıkta tüketirim kabızlıga bire birlerr

çiğdemim peki tarçınlı sıcak sütü denedinmi,ben tadını çok seviyorum böyle salep gibi,hep yağ yakıcı özelliği var hemde tatlı isteğine birebir,yani bende kesti en azından,o çikolatalı bisküvi yerinede kuru kayısıyı kakaoya batırıp yemeyi dene canım naçizane:16:

evet bende aynen senin duduklarını duydum canım,rahim filmi çektirdikten sonra hamiş kalan çokmuş,ayy bak hevese geldim çiğdemim,yaptırak beraber bi an önce kurtulalımm:38:

hım gün gün kendş değişiyo ,iyimiş :):)

haydi bakalım çiğdemle birbirinize cesaret verinde bitirn kızlar bu işii canlarımm:48:

yaptım ama oldumuki bakalım:16:

çok güzel olmus canimmm ne güzel görünüyo artik :16::16::16:

neslim hic denemedim tarcinli halini, sicak sutu sevmem ama azcik tarcinlar karissin diye ilitabilirim eminim cok sevicem sut icmeye bayilirim :1:
bu kayisi kakaoyuda burda baya iyi zayiflamis bi kadinin topikinde duymustum not ettim ama bendeki kayisilar cok eksi suan kakaoda kurtarmaz :1::1::1:

heveslen heveslen beraber yaptiralim yarisa gircez insallah kiminki önce dogcak diye :31:

bak neslicim çiğdemçik te aynı şeyi duymuş ,korkulucak bişey yok ,2 can arkadas tam destek verip birbirinize yaptırı verın ,güzel haberlerı duyalım allahın izniyle ,:16::16:
çiğdemcim bizim bu tatlı ıstegımız ne olucak senınle damak tatlarımız aynı bizim :9: ben greyfurtu ayvayı bitter çikolataya bayılırım ,çok sıkta tüketirim kabızlıga bire birlerr

kabizliga iyi oldugunu bilmiyordum ayvanin falan.. bitterede bayilirim yaaa :16:
sinemcim hele çin greyfurtunu denedin mi? Pomelos diger adi.
O normal greyfurttanda güzel devasa bisey birini bitiremiyorsun, kaloriside cok az genelde ondanda yerim :52:

ayvayi tuzlayip denedin mi hiç çok süper oluyor? ama ben tuzlamiyorum artik :25:

çok güzel olmus canimmm ne güzel görünüyo artik :16::16::16:

neslim hic denemedim tarcinli halini, sicak sutu sevmem ama azcik tarcinlar karissin diye ilitabilirim eminim cok sevicem sut icmeye bayilirim :1:
bu kayisi kakaoyuda burda baya iyi zayiflamis bi kadinin topikinde duymustum not ettim ama bendeki kayisilar cok eksi suan kakaoda kurtarmaz :1::1::1:

heveslen heveslen beraber yaptiralim yarisa gircez insallah kiminki önce dogcak diye :31:

kabizliga iyi oldugunu bilmiyordum ayvanin falan.. bitterede bayilirim yaaa :16:
sinemcim hele çin greyfurtunu denedin mi? Pomelos diger adi.
O normal greyfurttanda güzel devasa bisey birini bitiremiyorsun, kaloriside cok az genelde ondanda yerim :52:

ayvayi tuzlayip denedin mi hiç çok süper oluyor? ama ben tuzlamiyorum artik :25:
ayvada çok fazla lif varmıs canımcım ,bengerçi sevıyorum dıye yıyorum,greyfurtunda içi kırmızı olanını severim ,o dediğin çin greyfurtu hiç duymadım bizim burda yok galıba ondan canım :)
ayvayı hiç denemedım ama akşam denim bakım nasıl oluyomuş,genelde yeşil eriği tuzlarım :)

damak tadımız aynı kuzum :):)

ayvada çok fazla lif varmıs canımcım ,bengerçi sevıyorum dıye yıyorum,greyfurtunda içi kırmızı olanını severim ,o dediğin çin greyfurtu hiç duymadım bizim burda yok galıba ondan canım :)
ayvayı hiç denemedım ama akşam denim bakım nasıl oluyomuş,genelde yeşil eriği tuzlarım :)

damak tadımız aynı kuzum :):)

valla ayniymis canim :54::54: dene bak seviceksin tuzlu ayvayi, ama bol ödem yapiyo tuz bir kereligine yap sadece :31: bol su iç bide hamilelikte çok içmek gerekiyormus :34:

hmmm sevindim sonunda sevdigim seyler zararli cikmadi benimde :9::9::9:

dur kiz aserceksin simdi olmayan meyveleri saymayalim burda :52:

Back
X