- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
- 173
evet o konuda sana katılıyorum doktorlar herşeyi ağırdan alıyor anca bastırırsan hızlandırıyor... benimde gittiğim doktorların içinde bir tanesi vardı hala aklımda sanki adam panik oldu yaş geçiyor birşeyler yapmamız lazım hemen başlamamız lazım demişti hatta yüksek doz klomeni hemen başladı. 2 kez klomen verdi yükseltti eşinde tedavi olsun bizde geciktirmeyelim yumurtaların her an hazır olsun dediydi izne çıkmasaydı hemen iğnelere geçiyordu doktorum sonra uzun süre izin alınca bende özel hastaneye gideyim daha çok ilgilenirler diye yön değiştirdim halbuki özeli devleti yokmuş doktorun karakteri varmış... özeldeki adam aylarca takip etti klomene bile geçemedik. eh ben niye sabrettim adam çok yaşlı çok tecrübeliydi hani bekliyorsun ama güven veriyor... aman çok karışık işler bunlar yaaa mevlam keşke bu hallere düşmeden verse...
aşılama dediğin iğne veriyorlar o mudur ki güzelim? seni bulmuşken aslında birkaç soru sorayım. çok doktora gittim çoğuna göre tüm yöntemler denenir en son rahim filmi çekilir... 1 tanesine göre de önce rahim filmimiz olmalı... beni bunu bilmediğim için cahil olmakla suçlayıp baya baya dalga geçince sinirlendim yaptırmadım tabi aklımda orda kaldı...
beni de cok tecrubeli bu konuda dedikleri doktor tam 2 sene ugrastirti sadece rahim filmine kadar gelebilmistik..
canim rahim filmi aslinda ilk once isteyecekleri seylerden biri ki o kadar korkulacak birsey degil baktin korkuyorsun uyuturlar seni 20 dk sonra uyanirsin.
asilama denilen olayda evet igne var ilac var ama igneden dolayi demiyorlar tabiki asilamayi

kocadan alinan siperm yikanir temizlenir paklanir

tutunmazsa tekrar denenir tekrar denenir olmadi tup bebege gecis yapilir..
benim engin bilgim bu kadar