Herkesciklere günaydinnnn hayirli cumalar kizlar
hem mutlu hem hüzünlüyüm bugün; aslinda hüznümde mutlulugumdan, karisik haldeyim :)
burdan kk dan tanistigim hatta bu sene istanbulda görüstügüm arkadasim bugün dogum yapti

o kadar duygulandim ki kardesim olsa ancak bu kadar hissederim çok çok mutlu oldum gerçekten

Allah'im isteyen herkese nasip etsin
Eda varya Rabbim insanina göre kisileri karsisina cikariyor sanirim senin yerinde ben olsam ugrascak sabrim olmazdi

Allah sabirlar versin sana ya
Elifcim aciklamalarin için saol canim. Malesef fransadayim ben istanbula gelmeyi en son ihtimal düsünürüm artik tedavi için.
Bu arada ben zaten 7 aydir klomen-ovitrelle ve gonal f lerle tedavi altindayim. Sadece asilamayla cabuk olsun diyorum bazen sabrim kalmiyor ama Rabbim verecegi zamani bildigi için cokta üstelemek istemedim doktora illa asilama istiyorum diye
bi kaç ay geçsin yine düsünebilirim

Cok sükür tüp bebege geçmeden tutunmus yavrucagin, tek solukta sagliklica kucaginada alirsin insallah
Amin kuzummmm Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin hayirlisiyla
Neslim neslim

süpersin kuzucuk 69dan 66 lara nasil dustun oyle bi kac gunde ruya gibi

yerlesmedi tabi kilolar onlar siskinlikti bacim
darisi bana.
Bu sabah 67.9'dum.
Geçen hafta 68.3

alemsin canim ya he normale dönüyosun zayifladikca senide sisircek reglin töbeee
Bu hafta ben sifir spor yaptim, ama bu haftasonu kayaga gidiyoruz bol hareket olur insallah