Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

valla ayniymis canim :54::54: dene bak seviceksin tuzlu ayvayi, ama bol ödem yapiyo tuz bir kereligine yap sadece :31: bol su iç bide hamilelikte çok içmek gerekiyormus :34:

hmmm sevindim sonunda sevdigim seyler zararli cikmadi benimde :9::9::9:

dur kiz aserceksin simdi olmayan meyveleri saymayalim burda :52:

:9::9::9: aşermem yok henüz kuzum ,bol bol m,dem bulanıyo ,içim dışımda dolanıyorum,ama çok soguk seyler yiyesim gelıyo,dondurma ,soguk portakal ,soguk su :):)

:9::9::9: aşermem yok henüz kuzum ,bol bol m,dem bulanıyo ,içim dışımda dolanıyorum,ama çok soguk seyler yiyesim gelıyo,dondurma ,soguk portakal ,soguk su :):)

bulantida fena ya :26: insallah uzun sürmez :31:
soguk seylerde dikkatli ye hemen sicak seyler iç pesinden hasta olma ilaç falanda alamazsin cunku :50:

aman iyi aserme simdi nerden buluruz erigi merigi :9:

bulantida fena ya :26: insallah uzun sürmez :31:
soguk seylerde dikkatli ye hemen sicak seyler iç pesinden hasta olma ilaç falanda alamazsin cunku :50:

aman iyi aserme simdi nerden buluruz erigi merigi :9:

vallahi he erik dedim dimi ben :9::9::9:
deli gibi turşu ,acılı ekşili tuzlu şeyler yiyorum ,tatlı delisi ben aklıma bile gelmiyo,ya şu an midem bulanıyo onalr bastırıyo dıye yıyorum yada gerçekten tatlı ıstemıyo canım

esram avatarındakı ilk hedef kppsi silip,ilk hedef bebek yaz istersenn:9::9: planlar değişti

yok anam kpss olsun orda,her baktıgımda utanıyorum cunku ders calısmadıgım için:)

dualarımız seninle bitanem ,bian önce yaptır ,bende teyze olayım bian önce :9: amin inşallah bitanem ,allah ol derse olur,allahın izniyle :38::38:

ben hıc teyze olmadım yaw benı teyze yapın kızlarrrr:)

Neslim insallah irademe sahip cikabilirsem kurtulmak istiyorum yenide 64leri özledim yahu :27:
dün aksam kastim kastim kastim kendimi bak neler yedim:

2 havuç
1 grefurt
1 ayva
+ 5 çikolatali bisküvi (300kalori toplam)

yani yemekten kaçtim daha beter ettim sanirim.
ya tatli istiyor canim acayip :(
tarcinli yesil cay iciyorum ama bi turlu gitmiyor bu tatli istegi :50:

Rahim filmi demissin canim bende cektircem bi dahaki aya, herkes jinekolojik muayene gibi diyor sen öyle bil sikma kendini. cok zorlanirsan anestezi istersin :34:
Birde bana kendi doktorum ne dedi biliyor musun? Genelde film çektirdikten sonra hamile kalan çok oluyormus, verdikleri ilaç kanallarda ne var ne yok temizliyormus :31: o yüzden bir an önce cektir canim :34:
ben yanindayim bak bende yaptircam yalniz kalma diye :1:

ordakı 5 çıkılatalı bisküvi dıusında saglıklı bişey göremedımbenn
ne o oyle dayanmışın meyveye:)
cık cık cıkkk menulerıne lütfen karbonhıdrat ve şeker ekle:1::1::1:

günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar herkese,tüm dualarımız kabul olsunn
bugun haftanın yorgunlugu çöktü omuzlarıma sabah resmen 45dk da cıkabıldım yataktan dön allah dön
yarında ufak yegenın 40 mevlüdü var oraya kurabıye yaptım dün ve ondan oncekı 2 gün
bu aksam kayınvaldeeye giderım yarın bisürü koşturmaca olcak falan fılan yanı
amannnn gecen burda bı kızın yazısına denk geldım
hatun kılolu hamıle kalmıs
doguma -9 kıloyla gitmişş
mucize gibi bişey yaw
demekkı normal zamanda ınsanlık dışı beslenenler,hamılelıkte normal beslense bıle kılo verıyor
coık umutluyum bu durumdan kendı adıma:1::1:

sende hep yoğunsun be kuzum pasta yap yap git 1-2 tadına bakarken ipin ucu kaçar ne şans beee

ayyy valla bende okuduğum an çok sevindirik oldum inşallah benimde böyle birşey olur gerçi gebeliğe kadar kaç olurum bilmiyorum ya yinede inşallah 3-5 kilo birşey alırım ulan sanki herşey yolunda da iş kilo almaya vermeye kaldı ne diyorsam artık doğuracakmıyım en önemli muamma :1:

Herkesciklere günaydinnnn hayirli cumalar kizlar :16:

hem mutlu hem hüzünlüyüm bugün; aslinda hüznümde mutlulugumdan, karisik haldeyim :)

burdan kk dan tanistigim hatta bu sene istanbulda görüstügüm arkadasim bugün dogum yapti :nazar: o kadar duygulandim ki kardesim olsa ancak bu kadar hissederim çok çok mutlu oldum gerçekten :nazar::nazar::nazar:

Allah'im isteyen herkese nasip etsin :50:

Eda varya Rabbim insanina göre kisileri karsisina cikariyor sanirim senin yerinde ben olsam ugrascak sabrim olmazdi :50::50::50:
Allah sabirlar versin sana ya :31:

Elifcim aciklamalarin için saol canim. Malesef fransadayim ben istanbula gelmeyi en son ihtimal düsünürüm artik tedavi için.

Bu arada ben zaten 7 aydir klomen-ovitrelle ve gonal f lerle tedavi altindayim. Sadece asilamayla cabuk olsun diyorum bazen sabrim kalmiyor ama Rabbim verecegi zamani bildigi için cokta üstelemek istemedim doktora illa asilama istiyorum diye :31:

bi kaç ay geçsin yine düsünebilirim :31:
Cok sükür tüp bebege geçmeden tutunmus yavrucagin, tek solukta sagliklica kucaginada alirsin insallah :nazar:

Amin kuzummmm Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin hayirlisiyla :16:

Neslim neslim :16:
süpersin kuzucuk 69dan 66 lara nasil dustun oyle bi kac gunde ruya gibi :1:
yerlesmedi tabi kilolar onlar siskinlikti bacim :31:

darisi bana.

Bu sabah 67.9'dum.
Geçen hafta 68.3 :30::30::30:

:9::9: alemsin canim ya he normale dönüyosun zayifladikca senide sisircek reglin töbeee :27:

Bu hafta ben sifir spor yaptim, ama bu haftasonu kayaga gidiyoruz bol hareket olur insallah :52:

ya eskiden ne güzel beğen yapıyorduk bu nedir ya alıntı yapıp sadece beğendim yazasım var :52:

beni de cok tecrubeli bu konuda dedikleri doktor tam 2 sene ugrastirti sadece rahim filmine kadar gelebilmistik..
canim rahim filmi aslinda ilk once isteyecekleri seylerden biri ki o kadar korkulacak birsey degil baktin korkuyorsun uyuturlar seni 20 dk sonra uyanirsin.
asilama denilen olayda evet igne var ilac var ama igneden dolayi demiyorlar tabiki asilamayi:9:
kocadan alinan siperm yikanir temizlenir paklanir (:1:) icinden en kaliteli bebis alinir ve kadinin yumurtaligina yerlestirilir bir gun once catlatilan yumurtaya yerlesen bebis tutunursa 9 ay 10 gun sonra inga der :emir_bebek:
tutunmazsa tekrar denenir tekrar denenir olmadi tup bebege gecis yapilir..
benim engin bilgim bu kadar :1:

korkum yok benim ne bileyim bunca doktor gezdim sadece 1 tanesi rahim filmi dedi oda sağolsun iyi bir fırça attı bilinçsiz geliyormuşum doktora diye yahu bunların hiçbirini bilmiyorum ben nerden bileyim çevremde hamile de yok :( gidip çektireyim bari ertelemeyeyim...

bizim tek sorunumuz var oda sperm ilerleyip rahme kadar gidemiyor yoksa sayısı da fazla ama ileriye hareket edeni %1 :5:

aslında aşılama bize direk çözüm gibi benimki de çok inat gidip doktor bulurum hadi ikna ederim de bizimkini ikna etmek zor önce bizimkine bir anlatayım aşılama ne demek gidip sadece sperm verecek herhalde başka rolüde yok sıpalık etmezse kolay olur gibi... ben ilk önce kocacıma bu olayı şirin gösterecek bir yol bulayım sonra da beni oylamayacak direk aşılamaya geçecek bir tüp bebek merkezi :D

edacım 500 gr artı nedırkı kuzum dert etme ,maşallahın var ,kendı kendıne nazar değdirirsin he ,diyim sana :1::1:

Reglin bitsin bak gör 74 .3 çıkarsın kesın :40:

ne bileyim sinemim hep eksileri gör gör hatta duraklamayı da tamam gördüm de 4 aydır artı görmediydim biraz şok oldum ama haklısın nazar değdiricem valla eskiden 2 haftada 500 g oynuyordu da sevinçten uçuyordum :9:

ne bileyim sinemim hep eksileri gör gör hatta duraklamayı da tamam gördüm de 4 aydır artı görmediydim biraz şok oldum ama haklısın nazar değdiricem valla eskiden 2 haftada 500 g oynuyordu da sevinçten uçuyordum :9:

:nazar::nazar: iyi gidiyosun kuzum ,aynen devam
o kocana söle gelmim oraya yetti gari artık ,sankı tüm külfet onun üzerinde olucakmıs gıbı naz yapıyo,yazmıştım eda sana ,aynen dedıgım taktıgı uygula bak gör ,o kosucak peşinde senın ,aynen devam,güzel güzel incitmeden ,öpüp koklayarak ,cırlayarak değill :9::9::9:

yaw rahat olun arkadaslar bu sene bura vik vik bebek sesınden durulmayacak hale gelır bura zaten
rilakss:)

yaw ayıp oalcak ama bu erkekler kontrolde spermı nasıl verıyolar
odaya falanmı götürüyolar doktorun yanındamı oluyo
cehalet ne kotu bısey arkadas yaa
biri bana acıklama yapsınn:24:

olmas olmas önce kpss şimdi bile hamile kalsak taaaaaaa ekimde doğurucaz temmuzdaki sınava yine girerizzzzz

uff boşverin yaa ,tutturdunuz bi memurluk ,hayat geçiyo gidiyo işte ,bugunde bitti,dua edin okadar işsiz var şuan ,biz çalışıyoruz allaha şükürler olsun,büyük krız gelicekmiş onu nasıl atlatıcaz onu düşünelimm

yaw rahat olun arkadaslar bu sene bura vik vik bebek sesınden durulmayacak hale gelır bura zaten

oturup film izliyolar esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
he doktorun yanındaaaaaa:9::9:

:nazar::nazar: iyi gidiyosun kuzum ,aynen devam
o kocana söle gelmim oraya yetti gari artık ,sankı tüm külfet onun üzerinde olucakmıs gıbı naz yapıyo,yazmıştım eda sana ,aynen dedıgım taktıgı uygula bak gör ,o kosucak peşinde senın ,aynen devam,güzel güzel incitmeden ,öpüp koklayarak ,cırlayarak değill :9::9::9:

uygulayayım da biliyor ya eşşek sıpası ben dayanamıcam ohhh rahat o :5:

aynen cahillik kötü şey gittiğim son doktorum çok yaşlıydı bana tarif ediyor sağolsun adam madem eşin tedaviye yanaşmıyor başka bir test yapacağım dedi. sabah 6 da yatak yapıp hemen 8 de buraya geleceksin dedi... adam söyledikten sonra her sabah kocacımla yorganı tutup düzelttiğimiz an gözlerimde canlandı. adamda anlamadığımı anladı yatak dedi haaa tamam tamam dedim :))))))))))))
eh gittik eşşek sıpasının spermleri nereye kadar ilerleyebilmiş baktık ohoooooooooo daha çok yolları varmış yolu yarılamamışlar daha rahim tüpleri var o doktora göre rahim filmi çekip baksak bile boşmuş ilerleseymiş rahim filmi çekecekmiş eh böyle diyince mantıklı da geliyor ama umut dünyası işte çektirsek miydi ki :27:

uff boşverin yaa ,tutturdunuz bi memurluk ,hayat geçiyo gidiyo işte ,bugunde bitti,dua edin okadar işsiz var şuan ,biz çalışıyoruz allaha şükürler olsun,büyük krız gelicekmiş onu nasıl atlatıcaz onu düşünelimm

geçmiyor sinemim geçmiyor bizimkiler deli gibi kar ettiler 2 senedir patron yeni otel açtı parayı nereye harcayacağını şaşmış durumda tabi bize varmı yok... şu parayı verirsiniz yada süre verin ben ayrılıyorum dedim anca öyle zam aldım... vermeyeceğine emin olduğumdan makul bir zam istediydim keşke daha çok istiyeydim pazarlık bile yapmadıklarına göre gene beleşe çalışıyorum ben yaaa allahtan 3 gün :))))

ama devlette olsam çok rahat olurdum be sinem zamın bile belli patronla 2 hafta sinir harbi yaşaman gerekmez... :ssz:

oturup film izliyolar esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
he doktorun yanındaaaaaa:9::9:

bizimkine test için laboratuvardan kabı verdiler bende su koyuverecek diye yapışmış gibi geziyorum onla neyse kabı aldı yürüyoruz sen nereye dedi napacan tek başına dedim :9::9::9: wc nin kapısında bekledim uyuz oldu :)))))))

evet canım geldikleri gibi gönderdim hemen:1:

oyy kıyamam ya,ama maalesef ilk zamanlar böyle olması çok normal canm,kızkardeşimde şu anda 3,5 aylık hamile,daha yeni yeni normale dönüyo,onada herşey kokuyomuş şu anda,hatta eşinin bi parfümünü çöpe atmış:1: onu sürdüğünde yanına bile yaklaşamıyodum diyo,ee tabi her güzel şeyin bi bedeli var:49::49:

edacım regl öncesi 500 gr hiç bişeycik,bende genelde 1kg rahat artış oluyo,hatta yumurtlama zamanlarımda bile oluyo,nasıl bünyelerimiz varsa artıya geçmek için hep bahane arıyolar:1::1: katettiğin yol az değil canım,tadını çıkar:16::16:

esracan keyifler nasıl,düzelttinizmi volkiyle arayı:23::23:

bu arada kg durumları ne alemde :26::26:

dediğin gibi kuzum ilk 3 ay kg alınmıyo ama helede bizim gibi almaya çok meyilli bünyelerin hiç duracağını zannetmiyorum:34::34:
o yüzden işi garantiye almak lazım:1::1:

elifcim bende önce polip aldırdım,sonra rahim filmi demişti ama ben orda tıkandım kaldım,bi türlü cesaret edip çektiremedim,burdaki özel hastanede çektiren birisi çok fena şeyler anlattı,bayılmış falan,gözüm korktu,ama korkunun ecele faydası yok,eninde sonunda çektiricem:18::18:

canımcım Allah analı babalı büyütsün arkadaşının bebeğini,duygularını çok iyi anlıyorum:38::38:

çiğdemim bir kaç günde nasıl çıkmayı becerdiysem o kilolara:1::1:çok şükür inebildimde,tabi işin içinde ödemde olunca,bol su+spor+akşamları yememe etkisini gösterdi:34::34:

sende azda olsa eksidesin,devamı haftayada gelir inş.:16::16:
canim benden de polip alindi ama once rahim filmi cekildi orada polip oldugu ogrenildi senin polip nasil goruldu ki :26:
eslerde cok problem olmayinca direk rahim filmi istiyorlar ama muhakkak rahim filmi olmazsa olmaz..
korkma 15-20 dk en fazla sonra geciyor ama korkup kasarsan tuplerde yapisiklik var gibi gozukebilir
unutma anestezi isteyebilirsin :34:

yaptım ama oldumuki bakalım:16:
canimmmm masallahhhh fasulyeneee :16::16::emir_bebek:
canim ben mide bulantisini bir sekilde atlattim oda taze zencefil!
doktorum tavsiye etti taze zencefili patates kizartmasi gibi dograyip 2-3 cubugu bir tane kabuk tarcin ve yarim limonu 1 litre suya attim
gun icinde ictim 1-2 hafta sonra hic midem bulanmadi sadece 2 ay aserdim :31:
korkum yok benim ne bileyim bunca doktor gezdim sadece 1 tanesi rahim filmi dedi oda sağolsun iyi bir fırça attı bilinçsiz geliyormuşum doktora diye yahu bunların hiçbirini bilmiyorum ben nerden bileyim çevremde hamile de yok :( gidip çektireyim bari ertelemeyeyim...

bizim tek sorunumuz var oda sperm ilerleyip rahme kadar gidemiyor yoksa sayısı da fazla ama ileriye hareket edeni %1 :5:

aslında aşılama bize direk çözüm gibi benimki de çok inat gidip doktor bulurum hadi ikna ederim de bizimkini ikna etmek zor önce bizimkine bir anlatayım aşılama ne demek gidip sadece sperm verecek herhalde başka rolüde yok sıpalık etmezse kolay olur gibi... ben ilk önce kocacıma bu olayı şirin gösterecek bir yol bulayım sonra da beni oylamayacak direk aşılamaya geçecek bir tüp bebek merkezi :D
cektir canim cektir bekleme hizlandir bu isi sen.. esini bekleme randevusunu herseyini al o sadece sprem verecek o kadar onden cok sey bekleme beklersen daha cok beklersin ve sinir olmakla kalirsin..
ben bekledim bekledim sinir oldum sonra gittim asilama icin herseyi hallettim ve ona randevu aldim geldi spremi verdi yarim saat sonra asilamam yapildi
esimin dedigi suydu:
-bu kadar mi yani ne kadar kolaymis :51:
-tabi ben cildirdim :52::52::47::47::47:

:9::9:
valla kizlar benim esimin spremi alinirken yasadigim bir olayi anlatacagim size ama gulmeyin bak :9:

simdi ilk defa sprem verecek esim ve ben bi odaya gidip sperm verecegini biliyorum ama odada ne var ne yok bilmiyorum
(meger dergi falan varmis :47::47:)
doktor bize anlatirken fistik gibi bi hemsire iceri girdi ama dehset guzel manken gibi tabi ben rahatim hic orali degilim:51:
doktor demesin mi -funda hemsire lutfen beyfendiye eslik edermisiniz yardimci olun :53:
tabi ben neye ugradigimi sasirdim nasil yani nasil yardimci ne oluyor yaaaaa diyorum ama icimden :52::52:
esimi aldi hemsire buyrun diyor ben kaldim oylece doktorun yaninda esim arkasini donmus pispis siritiyo :41::47:
cahillik iste meger hemsire sadece odanin yerini gostermis :36:
ama esimin pisligini hic unutamiyorum gicik o kadar cok esprisini yapti ki dedim su hemsirenin yuzune nasil bakacaksin acaba o zaman sustu daha yapmiyor o espriyi :19:

Back
X