- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
bimiyorumki tatlım daha küçük sanırım ,en son 7 mm di simdi 11 mm olmuştur belki![]()
hey masallah

esraaa actigin bi konuyu yeni gördüm

birde su meshur mevlüde gittin mi naptin :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bimiyorumki tatlım daha küçük sanırım ,en son 7 mm di simdi 11 mm olmuştur belki![]()
hey masallah
esraaa actigin bi konuyu yeni gördümtaaa mayis ayinda esinize hamile oldugunuzu nasil söylediniz diye merak etmissin, aklindaki plan nedir bakim
aa neymiş o meşhur mevlüt benım bılmedıgım :):)
valla esranin konularinda yaziyordu![]()
hey masallah
esraaa actigin bi konuyu yeni gördümtaaa mayis ayinda esinize hamile oldugunuzu nasil söylediniz diye merak etmissin, aklindaki plan nedir bakim
hatunun okadar konusu varki bi ara yetişemiyordum okumaya ,ama bi tanesi var ki bizi birbirimize bağladı :)![]()
hatunun okadar konusu varki bi ara yetişemiyordum okumaya ,ama bi tanesi var ki bizi birbirimize bağladı :)![]()
kızımmmm bılmıyon sen ben ne dalavereler cevırdım:)
o bı arkadasımın mevlüdüydü ve volkan engelıne takıldı
eşini sevmıyo o grupla görüşmemı ıstemıyo falan fılan ben gidicem dedım o gitmyceksın dedı derken gidemedım
ama sonra naptım sınemde biliyo,yıllık ızın girdim gecen hafta sonra kıza dedım yarım gün işe gitme sana gelıcem
gittim kahvaltı yaptık ev hedıyesını götürdüm durumu anlattım bılıyodu zaten neyse bu sekılde görmüş oldum arkadasımı
sonrasında da anneme gectım volkana dedım annemın doktor işi var diye eve geldım dedım o tabı yıne cemkırecek bı konu buldu,keske benı arasaydın evdeydım senı işten alırdım annenıde bız götürürduk doktora dedı
tabıkı olma durumu yok tu bunun,ben bankada olmadıgıma göre gelıp nerden alacak benı:)
dıger mevzuda merakımdan sormuştum babalara haber verılış anı hep cok özel gelmiştir bana
eger olursa ve ultrason resmını alabılırsem mektup yazıcam volkana bebegın agızndan remsıyle bırlıkte ummadıgı anda verıcem:)
ıste bu ay tutsaydı tam 14 şbta gelecektı olup olmadıgı bende hedıye almaktan kurtulup o şekılde yırtacaktım ama neyse sonraya kaldı:)
Masallah harbiden baya varmishepsini okuyamadim söyle bi göz attim garibim ne cekmis yahu yola gelene kadar
Allah bozmasin sizinde aranizi :) ne güzel bide yanyanasiniz![]()
eşini sevmıyo o grupla görüşmemı ıstemıyo falan fılan ben gidicem dedım o gitmyceksın dedı derken gidemedım
ama sonra naptım sınemde biliyo,yıllık ızın girdim gecen hafta sonra kıza dedım yarım gün işe gitme sana gelıcem
gittim kahvaltı yaptık ev hedıyesını götürdüm durumu anlattım bılıyodu zaten neyse bu sekılde görmüş oldum arkadasımı
sonrasında da anneme gectım volkana dedım annemın doktor işi var diye eve geldım dedım o tabı yıne cemkırecek bı konu buldu,keske benı arasaydın evdeydım senı işten alırdım annenıde bız götürürduk doktora dedı
tabıkı olma durumu yok tu bunun,ben bankada olmadıgıma göre gelıp nerden alacak benı:)
dıger mevzuda merakımdan sormuştum babalara haber verılış anı hep cok özel gelmiştir bana
eger olursa ve ultrason resmını alabılırsem mektup yazıcam volkana bebegın agızndan remsıyle bırlıkte ummadıgı anda verıcem:)
ıste bu ay tutsaydı tam 14 şbta gelecektı olup olmadıgı bende hedıye almaktan kurtulup o şekılde yırtacaktım ama neyse sonraya kaldı:)
Masallah harbiden baya varmishepsini okuyamadim söyle bi göz attim garibim ne cekmis yahu yola gelene kadar
Allah bozmasin sizinde aranizi :) ne güzel bide yanyanasiniz![]()
hımm o mevlütmü taze yeni konu ,ben sandımkı eski konulardan
amin canım esoşla bambaşka ilişkimiz sabah 8:30 aksam 18 :00 bir fiil kontektayız
volkan iyidir iyi ,iyikide benım yüzümden olmuşhakkaten cok acmısım aklıma ne geldıyse,volkan burayı kesfedıpte şu geçmişi okursa ne olur bılmıyorum yanı:)
sınem benım ılk konumun ilk dostlugudur ne destegi oldu bana o kötü dönemde
gerçi ben adama tekmeyı atacaktım onun yüzünden evlendımmmm
sinemmm senın yüzündennnn:)
hakkaten cok acmısım aklıma ne geldıyse,volkan burayı kesfedıpte şu geçmişi okursa ne olur bılmıyorum yanı:)
sınem benım ılk konumun ilk dostlugudur ne destegi oldu bana o kötü dönemde
gerçi ben adama tekmeyı atacaktım onun yüzünden evlendımmmm
sinemmm senın yüzündennnn:)
aaa iyi görüsmüssünüz yine arkadasinla sevindim vallaöyle inat kocaya böyle pembe yalanlar mecbur oluyor.. nasil huzurunuzun kaçmayacagini en iyi sen biliyorsun ona göre davranman güzel
sigaraya kiziyo mu hala senin ki?
ay alemsin hediyeden kurtulmak için istiyordun demek
olur insallah canim yine istedigin gibi![]()
madem oyle ozama boyle dedım işte bende yalanın bini bin para:)
sıgara içmeme bişi demıyo diyemıyo
bazen çemkırsede oralı olmuyorm valla pöfür pöfür içiyuorum
ben ona demıstım hamıle olana kadar hiç bana sıgarayı bırak vs. deme yapmam demıstım
zorla yuzugu takmadı parmagıma tabı ama ne bılım bırazda kader kısmet
bazen cok uyuz olsamda bazen sevıyorum
yıne evlensem yıne bunla olurum heralde dıyorum:)
artik bende hamile kalana kadar içeyim dedim bazen sinir oluyor bazen rahat birakiyor yuvarlanip gidiyoruz iste
hem uyuz olup hem sevmek bizdede var merak etme canimcimbazen ask dolu oluyoruz bazen gicik dolu günlerimizde oluyoruz
![]()
selamm hanımlarrr
uzun zamandır ugramadımm gelemedım geldım baktım gittim falan
bi türlü yazamadım
zaten sayfalarda cok akmadı bu aralar
edacım senın kpss devam edıyo gordugum kadarıyla ben bı turlu odaklanamıyorum sürekli ertelıyorum kaldı surda 4,5-5 ay olurmu bılmıyorum bu zamanda çalışmayla..
sürekli bişeyler çıkıyo off
bu ay ilk deneme olmadı bebek tutmadı..
bu durumda fırsattan ıstıfade 3 hafta falan elma dıyetı+spora odaklanıcam,bugun regl oldum bu ctesiye dügün var,ama onumuzeekı haftaya ıyı başlıycam özllıkle spor konusunda..
neslıcımde yok ortalarda kayıp oda
zaten eda ve cıgdemden baska gelemıyo kımse
hmm adet duzensızlıgın vardı ozaman bekarkende
aslında dogumkontrol hapı düzene sokuyomus diye duymuştum
hap olayını hıc bılmıyorum hıc kullanmadım ben
bende hemen hemen 18 ay korunmuşum vay be güvensızlıge bak (hem kendıme,hem volkana)
dun bı tanıdıgın daha hamılelık haberını aldım 2 basarısız tüp bebek denemesı ve 6 yıllık evlılıkten snra kendılıgınden gelen hamılelık
rabbım cok büyükk