Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın kızlar,:3:nihayet gelebildim,ya kaç gündür kk ya giremiyorum,google kötü içerik olarak alglıyyodu,niye öyle oldu anlamadım:26::26:

neyseki bugün sorun olmadı,eee nasılsınız bakalım,yolundamı herşey:34::34:

ben çok şükür eski düzenime döndüm,bu sabah tartıda 67 leri gördüm,dün akşam arkadaşımın kızının doğumgünü vardı,ehh bi sürü iltifat aldım,bu gazla aynen devam:34::34:

alın size taptaze bi önce sonra,dün akşam çekindim,üstümde elbieyi bir ay önce almıştım,tabi çok fena sıkmıştı,inat ettim değiştirmedim,nasıl olsa incelirim diye,vee bingooo tam oldu:52::52:

$nesli.webp

özlemcim sende kayıplardaydın,hoşgeldin bakalımm:16::16:

nasılsın canım,çocuklar falan iyimi,kilo durumları ne alemde:34:

slm kızlarr

özlemcim hosşgeldin nerelerdesın sennn :16::16: vallahı dediğin gibi cok kılo almamam lazım balon gıbı gezmek ve nefes nefese kalmak ıstemıyorum ,hamıleyken nefesın cok sık sık ve zor laıyomussun gıbı oluyor ,nede olsa bebekde benden oksıjen alıyo ,inşallah cok almam,rejıme odaklanmıssın tekrar inşallah spor aletınle devamını getırırsın tatılde rahat rahat gönlünce güneşlenirsin ,

neslim harika görünüyorsun fıstık,sen daha kılo almazsın buna gönülden ınanaıyorum ben,spora devam et yemenı kacırsan bıle sporla desteklersin kuzum , bravo vallahı tamer tekrardan aşık olmuştur sanaa :16::16:

edaa,çiğdem esraa :3::3::3::3::3:

günaydın kızlar
ikili testimi yaptırdım geldim hersey yolunda maşallah:nazar::nazar::nazar:
kan sonuclarımıda cuma gunu alıcam doktor değerlendırmeye alıcak hayırlısıyla bişi çıkmaz inşalalh

cınsıyetını bu doktorda sölemedi :( daha erkenmiş 13. haftam bitti yahu ,kaldı yıne nısanın 5 ne ,geçmezde şimdi zaman :9::9:
gerçi ben bakarken erkek gıbi gördüm ama hayırlısı olsun ,sağlıklı sıhhatlı olsun kuzum yeter ,benden havadısler böyle bugun ,güne neşeli başladım keyıflı basladım boylede gıder inş.

Merhaba kızlar, Sertab Erener'in twitterında bu siteyle karşılaştım: REKLAMLAR
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gerçekten kilo vermek, sağlıklı beslenmek için harika bir site, hatta isteyen kilo bile alabiliyor. İçinde birsürü kolay sağlıklı yemek tarifleri, kalori kontrolü, binlerce yiyeceğin porsiyon porsiyon bile kalorisi var. Kesinlikle bir göz atıp kullanmalısınız. Belli ki ünlüler de kullanıyo. Hem de ücretsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlarr

özlemcim hosşgeldin nerelerdesın sennn :16::16: vallahı dediğin gibi cok kılo almamam lazım balon gıbı gezmek ve nefes nefese kalmak ıstemıyorum ,hamıleyken nefesın cok sık sık ve zor laıyomussun gıbı oluyor ,nede olsa bebekde benden oksıjen alıyo ,inşallah cok almam,rejıme odaklanmıssın tekrar inşallah spor aletınle devamını getırırsın tatılde rahat rahat gönlünce güneşlenirsin ,

neslim harika görünüyorsun fıstık,sen daha kılo almazsın buna gönülden ınanaıyorum ben,spora devam et yemenı kacırsan bıle sporla desteklersin kuzum , bravo vallahı tamer tekrardan aşık olmuştur sanaa :16::16:

canımmm çok teşekkür ederim:16::16:inş.tatlım,spora salon kapanana kadar devam:1::1:kg vermeyi geçtim,çok seviyorum ya,bütün negatif enerjimi atıyorum orda,ortamda güzel:34::34: bide artık bundan sonraki yöntemim belli,bir ay önce diyetimi bozmuyacam diye yemin etmiştim,ayın 15 ine kadar tabi,yani bu cumartesiye kadar,bu hafta gün sırası bende,bi sürü mamalar hazırlıcam ve tabi hiç kasmadan hepsinde yicem,sonra ertesi gün bidahaki ayki güne kadar yine yemin,sonra bunu haftalara indiricem,ayy saçma gibi gelebilir size ama ,ne yapayım böyle frenleyebiliyorum kendimi:1::1:

tamerde pek memnun bu halimden,şimdi oda diyette,4 kg verdi bakalım,pek iradeli şimdilik,bakalım ne kdar sürecek:34::34:
günaydın kızlar
kan sonuclarımıda cuma gunu alıcam doktor değerlendırmeye alıcak hayırlısıyla bişi çıkmaz inşalalh

cınsıyetını bu doktorda sölemedi :( daha erkenmiş 13. haftam bitti yahu ,kaldı yıne nısanın 5 ne ,geçmezde şimdi zaman :9::9:
gerçi ben bakarken erkek gıbi gördüm ama hayırlısı olsun ,sağlıklı sıhhatlı olsun kuzum yeter ,benden havadısler böyle bugun ,güne neşeli başladım keyıflı basladım boylede gıder inş.

canımm benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,bak boşuna stres yapmışsın kendine:16::16:

sinemmm kuzum sen geçende kız gibi hissediyom demedinmiydi,bu sefer erkek gibimi göründü:1::1:valla benimde içimden kız geçiyo,tabi herşeyden önemlisi sağlıkla gelsin kuzucukta kız erkek farketmez dimi:emir_bebek::emir_bebek:

özlemcim sende kayıplardaydın,hoşgeldin bakalımm:16::16:

nasılsın canım,çocuklar falan iyimi,kilo durumları ne alemde:34:

hoşbulduk canım ben iyiyim ama kilo çok fena çok dağattım bu aralar toparlamaya çalışıyorum inşallah sonunu getiririm sen nasılsın maşallah çok harika gözüküyorsun :16::16::16:

slm kızlarr

günaydın kızlar

hoşbulduk canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.bende hamileyken çok merak etmişti cinsiyetini ama benim kız inatla göstermemişti elini tam oraya kapatıyordu göstermiyordu.doktor bile çok şaşırmıştı. 6 aylık olana kadar öğrenememiştim.ultrasona girmeden tatlı birşeyler ye bana öyle demişlerdi

geçmişi pek okuyamadımm ama kısaca özet geçeyim

nesli sende benim gibi kayıptın ama maşallah kilo almamışsın :nazar::nazar:

eda canım geçmiş olsun dikkat et endine allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı habaerlerini alırız inşallah peki ne zaman sonuç alırsın:emir_bebek::emir_bebek:

sinem bende ilk hamileliğimde çok kilo amıştım ve sezeryanla doğum yapmama rağmen doğum zor oldu dikkat et kendine nasıl kahve çekirdeği iyimi ikili test sonucun belli oldumu:49::49::49:
çiğdem sende durumlar nasıl çaışmalar nasıl gidiyo:36::36:

ede sende benim gibi diyet modunda değilsin galiba:27::27::27:

unuttuğum kimse varmı bilmem ama hepinize GÜNAYDIN:52::52::52::52:

ay sonuna belli olacak gibi görünüyor heyecanla bekliyorum mart ayı uzadı da uzadı... pazt 1 kg serum yedim. tartıda tam 1,5 kg oynadı... biraz zor olsada 2 gündür tutuyorum kendimi 73 teyim bu sabah... herşeyi yiyesim geliyor şimdi bile hamile kalırsam eğer dünya kadar yuvarlak olacam galiba yaa :(

bugün cezalıyım kaç gündür kuru incir kuru kayısı götürdüm meyve niyetine ama normalde dukanda yasak sırf kabızlığım geçsin diye bugün saf protein yicem inşallah biraz atarım kilomu :27:

Revoflex Xtreme Egzersiz Aleti aldım televizyonda gösteriyorlar sürekli bakalım yarın gelecek evde bisiklet var onu yapmıyom bakalım bunu yapacam mı:9::9::9::9:

valla biz iyiki almışız koşu bandını... beter ağrılarım var dik durmakta zorlanıyorum ama bir jel verdiler alttan kullanılan sürdükten sonra 15 dk yürümem lazımmış... bant olmasa dışarı filan çıkıp yürümem imkansızdı... sen bir kullan bakalım o aleti inşallah etkisi olur da bizede önerirsin...

günaydın kızlar,:3:nihayet gelebildim,ya kaç gündür kk ya giremiyorum,google kötü içerik olarak alglıyyodu,niye öyle oldu anlamadım:26::26:

neyseki bugün sorun olmadı,eee nasılsınız bakalım,yolundamı herşey:34::34:

ben çok şükür eski düzenime döndüm,bu sabah tartıda 67 leri gördüm,dün akşam arkadaşımın kızının doğumgünü vardı,ehh bi sürü iltifat aldım,bu gazla aynen devam:34::34:

alın size taptaze bi önce sonra,dün akşam çekindim,üstümde elbieyi bir ay önce almıştım,tabi çok fena sıkmıştı,inat ettim değiştirmedim,nasıl olsa incelirim diye,vee bingooo tam oldu:52::52:

Eki Görüntüle 1018973

çok yakışmış canım benim maşallah :nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar

gözün aydın tatlım sağlıklı olsunda minnak nasılsa öğrenilir... biraz ketum senin bıcırık...:54:

gözün aydın tatlım sağlıklı olsunda minnak nasılsa öğrenilir... biraz ketum senin bıcırık...:54:
gösteriyoda doktorlar sölemıyo ryahuu ,deli ediyolar keısn emın olmadan sölenmezmiş,hey allahım mıllet 10.haftasında öğrenıyo ,hep benı bulur zaten :9::9::9:neyse hayırlıysla öğrenırız inş.
hoşbulduk canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.bende hamileyken çok merak etmişti cinsiyetini ama benim kız inatla göstermemişti elini tam oraya kapatıyordu göstermiyordu.doktor bile çok şaşırmıştı. 6 aylık olana kadar öğrenememiştim.ultrasona girmeden tatlı birşeyler ye bana öyle demişlerdi

6ay mı :53::52: meraktan çatlamadınmı ben çok merak edıyorum nıyeyse :9:
evet evet bende çikolata yedım gıttım ,kk da okumustum gerçekten kıpır kıpırdı bı ara uyudu sankı doktor dürttü bi sıçradı el ayak savruldu bian :9::9: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neslihancım geçen gerçekten kzı gibi geldi,bugun de erkek gini geldi,sanki bi çıkıntısı vardıı ,bakalım artıkın ne olacak ,daha 3 haftam var kontrole ozman sölerler inş. bide benım minnak gösterırımı bılemıyorum kendını :9:

Neyseki bugün sorun olmadı,eee nasılsınız bakalım,yolundamı herşey:34::34:

Ben çok şükür eski düzenime döndüm,bu sabah tartıda 67 leri gördüm,dün akşam arkadaşımın kızının doğumgünü vardı,ehh bi sürü iltifat aldım,bu gazla aynen devam:34::34:

Alın size taptaze bi önce sonra,dün akşam çekindim,üstümde elbieyi bir ay önce almıştım,tabi çok fena sıkmıştı,inat ettim değiştirmedim,nasıl olsa incelirim diye,vee bingooo tam oldu:52::52:

Eki Görüntüle 1018973

neslihan süpersin canım . Idolümsün benim bende inşallah bir kaç ay sonra öncesi sonrası yaparım . Elbisede çok yakışmış bu arada canım

çok yakışmış canım benim maşallah :nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim bitanem,bi ara sapıtmıştım ama tekrar doğru yolu buldum şükür:16::16:

edacımm sendende güzel haberler bekliyoruz canım,inş.sinemin peşinden sende hamişler kervanına katılacaksın:49::49:
gösteriyoda doktorlar sölemıyo ryahuu ,deli ediyolar keısn emın olmadan sölenmezmiş,hey allahım mıllet 10.haftasında öğrenıyo ,hep benı bulur zaten :9::9::9:neyse hayırlıysla öğrenırız inş.

6ay mı :53::52: meraktan çatlamadınmı ben çok merak edıyorum nıyeyse :9:
evet evet bende çikolata yedım gıttım ,kk da okumustum gerçekten kıpır kıpırdı bı ara uyudu sankı doktor dürttü bi sıçradı el ayak savruldu bian :9::9: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neslihancım geçen gerçekten kzı gibi geldi,bugun de erkek gini geldi,sanki bi çıkıntısı vardıı ,bakalım artıkın ne olacak ,daha 3 haftam var kontrole ozman sölerler inş. bide benım minnak gösterırımı bılemıyorum kendını :9:

oyy yerim ben o minnak tavşanı:emir_bebek::emir_bebek:nazlanıyo desene,bak bu kuzucuk şimdiden çok fena,ilerisini düşünemiyorum:1::1:
neslihan süpersin canım . Idolümsün benim bende inşallah bir kaç ay sonra öncesi sonrası yaparım . Elbisede çok yakışmış bu arada canım

nazlımm çok teşekkür ederim canım:16::16:en yakın zamanda seinde resimlerini bekliyoruz,böyle 2 resmi koyunca daha iyi anlıyo insan ne kadar yol katettiğini,hele ilk resme bakınca nasıl yapmışım bunu kendime diyorum,neyse Rabbim hamişlik dışında o kiloları göstermesin bidaha:16::16:

hepinize günaydın kızçelerimm:3::3:

güne havada uçuşan bembeyaz kar taneleri ile başladık:23:,halada yağıyo,özlemişim bu görüntüyü,keşke daha çok yağsada kuzumla kar topu oynasak,arada soruyo" hala hani kardan adam yapacaktık" diye:1::1:

gerçi dışarda hem çiçek açan meyve ağaçları hemde yağan kar biraz tezatlık oluştursada ben pek sevindirik oldum:32::32:

günaydın kızlarr ,
sizin oralarda hava nasıl ,istanbulda gayet güzel,ama bakalım tekrar yağmur yağacakmı ,eylül doğumluyum diyemi bilemıyorum ama yağmuru çamuru çok sevıyorum ben :16::16:,yazı kışı hiç sevmıyorum,hele yazın buhran geçiyorum evden çıkmak ıstemıyorum :9::9:

neslihancım belki sende benım peşimden hamişler kervanına katılırsın ,hiç belli olmaz
çiğdemcik rahim filmini çektırdı korkulucak birşey olmadıgını söyledı ,sen ne yaptın ankaraya gıdıp çektirebidinmi,edada adımını attı ,şimdi senden beklıyoruz bu adımı tatlım

eşinde kılo vermeye başlmış,e tabı senın gıb ıhatunu yanında göbeklı bırı yakışmaz oda fit olma yolunda desene ,ama bu bi gerçek be kılo alınca eşimde bırakıyo kendını ben ne zaman baslıyorum rejıme ,zayıflıyorum ,benımkı bende başlıyorum spora dıyo :9::9:,bendekı değişim gördükçe ,gerçi şuan durumum vahim :18::18:

nazlıcım sen nerde oturuyosun kuzum ,,bian aklıma geldii :9::9:

hepinize günaydın kızçelerimm:3::3:

güne havada uçuşan bembeyaz kar taneleri ile başladık:23:,halada yağıyo,özlemişim bu görüntüyü,keşke daha çok yağsada kuzumla kar topu oynasak,arada soruyo" hala hani kardan adam yapacaktık" diye:1::1:

gerçi dışarda hem çiçek açan meyve ağaçları hemde yağan kar biraz tezatlık oluştursada ben pek sevindirik oldum:32::32:

anamm karmı yağıyoo burasıda tam tersi,inş. çok yağarda tatlı kızla oynarısınız
fıstığımla ben,nasılız teyzoşlarıı:34::34:

Eki Görüntüle 1020737

maşallah ona saçlarıda pek harıka kıvır kıvır,bu süsü püsü halasından öğrenıyo sanırım :):) (halası oluyodun ıdmı yanlış hatırlamadım kuzum )

günaydın kızlarr ,
sizin oralarda hava nasıl ,istanbulda gayet güzel,ama bakalım tekrar yağmur yağacakmı ,eylül doğumluyum diyemi bilemıyorum ama yağmuru çamuru çok sevıyorum ben :16::16:,yazı kışı hiç sevmıyorum,hele yazın buhran geçiyorum evden çıkmak ıstemıyorum :9::9:

neslihancım belki sende benım peşimden hamişler kervanına katılırsın ,hiç belli olmaz
çiğdemcik rahim filmini çektırdı korkulucak birşey olmadıgını söyledı ,sen ne yaptın ankaraya gıdıp çektirebidinmi,edada adımını attı ,şimdi senden beklıyoruz bu adımı tatlım

eşinde kılo vermeye başlmış,e tabı senın gıb ıhatunu yanında göbeklı bırı yakışmaz oda fit olma yolunda desene ,ama bu bi gerçek be kılo alınca eşimde bırakıyo kendını ben ne zaman baslıyorum rejıme ,zayıflıyorum ,benımkı bende başlıyorum spora dıyo :9::9:,bendekı değişim gördükçe ,gerçi şuan durumum vahim :18::18:

nazlıcım sen nerde oturuyosun kuzum ,,bian aklıma geldii :9::9:

günaydın sinemciğim ben istanbul avcılarda oturuyorum canım avrupa yakasındayım anlayacağın sanırım sen anadolu yakasındaydın . sen nasılsın sinem başladın mı yürüyüşlere ?

Back
X