- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
Selam edacım anneler günün kutlu olsun
Bence hamile pantolubu gıyınmen gerekır bebişleri sıkıştırma dar pantalonlarla ,iyikide almışım diceksin
Edam vallahhı benımde erken cıktı gaznı dedım yok degıl rahım büyüyo onun etkisi sanırım 3.aylıkken 6aylık gıbıydım :)
Bence normal bıde senın 2bebişin var :))
Lcw pantolonlar var canım al bence ,butık bebede bazen ikiz annleri için rshırtler satılıyo onlardanda al ,cok tatlılar :))
Esra basvurusunu yaptı kaçırmadı canım allahtan :)
İşlerden fırdat bulanıyo esraa :) özel hayatıda cok hareketlı fırsatı yok kuzumun :)
günaydın kızlar, günaydın sinemcim... herkes yoğun bizim dışımızda :))) aslında bende yoğunum ama sallamıyorum hamileliğin arkasına sığınıyorum yoksa üretimde durmam gerekir ama dolanıp geliyorum

oyyy kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun annelerin anne adaylarının anne aday adaylarının inşallah topikçe bu sene bize uğurlu gelecek...
şimdi ben baya kilo verdim ya daha eski bedendekilere bile başlamadım hepsi bel bölümü dahil aşırı bol buna rağmen içerdeki minnaklar nedense öndeki düğme kısmından rahatsızlar aslında geçen gezdim C&A idi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel pantolonlar etekler vardı alsammı diye bakındım ama denemeye üşendim birde tek karnımmı büyüyecek acaba şu an 40-42 ye rahat giriyorum da acaba her ihtimale karşı geniş mi alsam??? ne kadar büyüyeceğiz acaba yaa

yaaa tişörtleri de hiç sevmiyorum ben öyle işaretli gibi oluyoruz gerçi büyüyünce kocaman karnımla işaretli olacağım ama

ben pazar günü alese girdim ayyy resmen bunalıma girdim sorular yetişmedi aşırı zordu hepsi yorum ben durmadan acıktım sınavın stresine kapılmışım 12 de bitiyordu 11 de saate baktım. ellerim titriyor kutucukları işaretleyemiyorum neyseki ösym şeker vermişti 1 saatte onla idare ettim. eve gelene kadar eşim şaklabanlık yaptı tek kelime etmedim. baktı ben baya kötüyüm karışmadı gitti yattı

kpss de temmuzda :18: ne olacak merak ediyorum. esranın kaçırmamasına sevindim inşallah orda da umduğumuzu buluruz. ben açıkcası işten ücretsiz izin filan alırsam 6 ay gibi sonrasında da 2 bebişle çalışmak zor görünüyor en azından 1.5-2 sene sonra bir yerlere atanırmıyım diye hayal ediyorum...