okadar temızlık yapıyorum kı bulasacagı varsa da bulasamıyordurNisaaa şu azminin 10 da 1 de benim olsa. Sağlıklı yaşamda en büyük motivasyonumsun, keşke temizlik sevdan da birazcık bulaşsa bana
okadar temızlık yapıyorum kı bulasacagı varsa da bulasamıyordur
aman ya ıkı gunluk dunya bosver yapma bana madalya takan olmadı parmak uclarım sayesınde orumcek adam gıbı duvardan duvara atlayıp tutunabılırım adeta kedı dılıhındıstan cevızı yagına batıra batıra yag koktum kurumasın dıye
ben bıktım da takıntı
dun erhana nolur benı durdur dedım ıstemıyorum yapmak bıktımsonra da 1 gun yapmasam hasta oluyorum ruhen çökuyorum ıs bırıkıyor gıbı gelıyor ıkı katı yapıyorum psıkopata baglamamak ıcın gunde 1 saat temızlık
medıtasyon kıvamında bırakmaya ozen gosterıyorum yoksa sonu yok
gecen sene tavanları bıle sılıyordum nasıl manyaksam
kedının dillerı tırtık tırtık olur ya elını hıc kedı yalamadı mıTavan silmek mi?Nisaaa harbi bi uzmana danışsan mı? Hayır ne teşhiş koyacak ben de merak ediyorum
Kedi dili, hindistan cevizi kısmını anlamadım. Gözümde tiramusu gibi bişey canlandı
yap banaa Nisaa, unsuz şekersiz tiramusuukedının dillerı tırtık tırtık olur ya elını hıc kedı yalamadı mı
parmak uclarım oyle oluyor elım sudan cıkmadıgı ıcın habıre elım hındıstan cevızı yagında
aklına neden hemen tatlı geldı acaba neden acaba halbukı hıc aran yok yeme ıcme ısıyle
kıyamam ya gel kız sana tramısu yapam
yaaa elını dıyecegımı alını demısım anla benıyap banaa Nisaa, unsuz şekersiz tiramusuuBaşka türlüsünü yemem aslaaa. Tövbe ettim
Beni bir kedinin hem de anlımdan yalayacağını düşünemiyorum.Daha dün bir tanesi hırlayarak üzerime yürüdü parkda. Niye öyle yaptı hiç bir fikrim yok, ama koşarak kaçtım. Gören olduysa bu cüssemle kaçışım epey komik olmuştur.
Kesin magandaydı benim kedi bakyaaa elını dıyecegımı alını demısım anla benı
ya kıyamam korkmustur ooo bana hırlayana bende hırlıyorum pusuyor gel la buraya mama var dıyorum bııırrggg yapıp gelıyormama verıyorum gıdıyor
o buralar benım ne gezıyorsun burda da dıyor olabılır bazıları oyle maganda ruhlu
bak sana tramısu taklıtı yapan tatlı yapabılırım
ıncır uyutması yaparım ıcıne lımon kabugu rendesıyle o mayhos guzel hafıf bır tatlı olur
ustune bıtterı bermarı usulu erıtır dokerım
araya fındık badem tozu kedı dılı gıbı
yerızoluyor oyle
goruntu bı an gozumun onune geldıKesin magandaydı benim kedi bakYaw arabayı park ettim, indim. Bu sakin ama emin adımlarla hırlayarak üzerime yürümeye başladı. Başka çöplüğe çek arabanı der gibi bi hali vardı...ben yalandan elimdeki poşeti havada sallayıp, koşarak apartmana kaçtım
sen yaparsın da olmaz mı canım
yalandan posetı salladım dedın yakoptum
bugunun menusu
sabah 6:30
mantarlı sebzelı omlet 2 yumurta ıle
2 dılım peynır
5 zeytın
1 tatlı kasıgı probolis bal
suan sekersız turk kahvesı ıcıyorum yanında 3 cevız ıle
aksam kuru fasulye tursu var 2 tabak yerım yanında 1 bardak da ayran ıcerım
yok ya oyle iri bırı degılsın kendıne haksızlık etmerezalet hakkaten. Hayır, 1.50 çıtı pıtı bişey olsam bi derece. Bu cüsseyle
en son saate baktıgımda saat gece 3 du sanırım 4 gıbı uyumusumdurYaw ne ara yattın kalktinda 6.30.da hazırlayıp kahvaltı yapıyon Nisaa ?
Afiyet şifa olsun.10 numara 5 yıldız menü yine
Allahımmm ağzımın suyu akıyorEki Görüntüle 2226715
Pastami yaptım :)
Eki Görüntüle 2226717
Eki Görüntüle 2226718
Eki Görüntüle 2226719
Yarın sabah birde börek yaparım
Hiç heveslenme Mihoo, Nisa yaptıklarının tadına bile bakmıyor.Tartoletin tarifini yazabilir misin nisa ne kadar güzel görünüyor üstelik zararlı da değildir sen yaptıysan :)
Allahımmm ağzımın suyu akıyorellerine sağlık nisaaa
yok canım baya bıldıgın unlu mamuller grubu ıcınde un seker ne ararsan var ama yıne de yazayım tarıfınıTartoletin tarifini yazabilir misin nisa ne kadar güzel görünüyor üstelik zararlı da değildir sen yaptıysan :)
aynen hıc tadına bakmıyorum ama yarın 1 tane borek yıcemHiç heveslenme Mihoo, Nisa yaptıklarının tadına bile bakmıyor.Şeker ve un var bunlarda.
Nisaaaa sen baya uzman pastaci oldun yaa. Acayip enfes ve profesyonel duruyor yaptıklarin. Ellerine sağlık
ohhhh sıfa olsun super menu cok guzel beslenmıssın :)Mihail Zoscenko Miho bu arada Teff unu diye bişey kesfettim hindistancevizi unu ile karıştırınca müthiş kolay pisiyor ve acayip güzel unsuz şekersiz tatlılar çıkar bundan bak.
Bugünkü menüm de bol protein oldu. :
Kahvaltıda sucuklu yumurta, peynir zeytin çay ve kendi yaptığım unsuz ekmek.
Akşam 6 da dışarda kelle paça içtim. Kolajen olsun diye.üstüne de patlican kebabı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?