Canım tatlıya veda diye düşünme...Nisa'nın tariflerini gördün, fazlasıyla tatlı ihtiyacını karşılıyor böyle şeyler.Meyve almadım bu hafta, şaka maka gayret gösteriyor bu kocaboğazlı kardeşiniz :) ama işte tatlıya tamamen veda ettiğimi düşününce gözlerim doluyor o yüzden haftada bir iki yiyorum işte :)
Bir şeyi 2 kaşık alıp bırakan insanlara imreniyorum ya, ben asla duramam. 1 paket çikolata açsam illa bitecek o..yoksa aklım takılı kalıyor.
Sabah bundan yedim sadece.
bu tarz şeyler tüketiyorum arada, içeriğe bakınca çok temiz gibi, ama inşallah öyledir.
Aaa bir de 1 adet elmalı kurabiye getirdim..aç karnına çaycı abla çayla getirince karşı koymak imkansızdı.
Nisaaaa N nscckts şu anlattıkların inanılır gibii değil vallayaw yenir mi bi koli? hiç mi mide bulanmaz? Valla bünyenin maşallahı varmış şeker çarpar insanı bi keree. Çok şükür bir yerde bir sarsılma gelmiş sana canım. Nerden nereyee şu kaydettiğin yol ya eski düzen devam etseydin, di mi?
Bar'larım iyi değil mi şimii? Hadi yaa, ,içinde sadece hurma, keçi boynuzu, hindistan cevizi unu falan var halbuki..bir de daha çok öğün yerine tüketiyorum, yiyecek bişey olmayınca...kurtaz mı bu durum yine de?
En güzeli minnoşun seni bu yeni halini örnek alacak olması.ogun cok acayıp uyumustum ustume agırlık cokmustu ama bunye alısık okadar yemeye anteplıyım ben alısıgım abartarak yemeye
valla bence yeme o barları mecbur kalmadıkca
olabıldıgınce yemek ye o barlar hanı bı dag basında kalırsın ne bıleyım yolda kalırsın yemek yıyemezsın mecburıyetden ye yıceksen :)
En güzeli minnoşun seni bu yeni halini örnek alacak olması.
tamam canım. Evde son 4 adet stok varonları tüketip yenisini almam inşallah.
1 avuç kuruyemiş, 1 adet hurma fazlasıyla iş görür zaten. Kolaya kaçmayayım.
idolumsun Nisaa
hah aynen
gercekten kolay beslenme yaglandırıyor ben eskıden o barları yerdım severdım cayın yanında kahvenın yanında her an cantanda ıyı oluyor ama ufak ufak yagları beslemısım meger
kendı barımızı kendımız yaparız
idolumsun Nisaa
Merhaba canım,bugun 10 da
2 dilim hellim peynırı 1 salatalık yarım domates 5 yesıl 5 sıyah zeytın 2 bardak cay ıctım
yarım saate bır kahve yaparım turk kahvesı mı ıcsem menengıc mı kararsızım :)
aksam ılk sayfada paylastıgım sekersız unsuz elma suyuyla yapılmıs kekden yapıcam yemekten sonrs 1 dılım cayla onu yıcem cunku esımle salı ve ctesı gunlerı dızımız var bırlıkte ızlıyoruz keyıf olsun dıye
aksam nohut salatası yerım yemek olarak
sıcak cayın yanına bırseyler yeme ıhtıyacı dımı :)Merhaba canım,
Afiyet, şifa olsun. Ben de sabah 1 elma 2 hurma yedim. Öğlende barbunya ve bulgur pilavı.
Havalaar buz oldu burada ya...yakında çaycı abla börek, poğaça sezonunu açar...açken soğuk havada ikram edilen sıcak poğaçaya hayır demek çoook zor
Foto mutlakaa bekliyoruz Nisaa.karadenıze atanan eltım bana miiiissss gıbı karadenızı gondermıs sagolsun
hemşin çayı en sevdıgımsekersız unsuz kekim de pısmek uzere cayım da demlenmek uzere
resım atarım
katı meyve sıkacagından 1 elmayı gecırdım :) seker yerıne elma suyu ve tarcın kullandım bıraz lımon kabugu rendesı 1 yemek kasıgı yulaf unu 1 yemek kasıgı kecıboynuzu unu yarım bardak nohut unu karabugday unuda olabılır ama evde kendın yapıcaksın hazır marketde satılanlarda da gluten var 1 avuc cevız koydum 2 yumurta 1 karbonat bukadarFoto mutlakaa bekliyoruz Nisaa.
Elma suyu dediğin, markette gördüm elma suyu konsantresi diye öyle bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?