- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Canım selam naptın çektirdin mi dişi? İyi misin şimdi?hu huuu canlar ben geldım :)
sabah 2 bardak ayran
sımdı kahve ıctım
stresden bırsey yıyemedım sinirim bozuk yıne dişten aynı seylerı yasıcam dıye
dıscıye gıtmeden kecı sutuyle yapılmıs hakıkı maras dondurmasından yerım yarım porsıyon
doya doya yerım dıyordum ama mıdeme kramplar gırıyor
Canım selam naptın çektirdin mi dişi? İyi misin şimdi?
oooo super gozunuz aydın canım aıle sofrası ev yemegı . sevgıyle yapılan hıc bırseyın zararı olmazBenim iki erkek kardeşim var, biri bugün doğudan geldi askerliği bitirip öteki perşembe günü yolcu, ataması doğuya çıktı 6 sene görev yapacak. Perşembeye kadar yemeklere falan çağırabilirler yarın sabah da akşam da rezerve şimdidenyine de temiz beslenmeye çalışacağım :)
oooooohhhh super ellerıne saglıkBu arada arkadaş kefir mayası vermişti ilk kez direk mayadan kefiri mayaladım ve tuttubunun tadı da ayran gibi büyün kış kefiri çalar çalar içerim artık :)
selaaammSelammmmm ne güzel bir tipik olmuş burası ne sıcak
ben üzülünce yerım hıc doymamÇoook geçmiş olsun şimdiden :) sen stresten yiyemiyormuşsun ben de tam tersi böyle durumlarda gıdasız kalacam korkusuna ne var ne yok yiyorum
Nisaa bütün fotolar da birbirinden enfess.. Patateslere de ayrı sulanmıştım halbukiSalatalık domatesin yanındaki kızartma gibi duran şey biber . Kızartma en son 1 sene önce yedim
Nisaa bütün fotolar da birbirinden enfess.. Patateslere de ayrı sulanmıştım halbuki
Geçmiş olsun bu arada canım, inşallah yarın hemencecik kurtulurusun şu sorunlu dişten
Sen iyi ol yeter ki Nisacım, 2 gün sonra gelsen de olur. İyi haberlerini ver amaasaol canım benım yarın buraya gece gelebılırım buyuk ıhtımal
aaaa aksilige bak yaaaSelam kızlarımm
İki günlük davet koşturmacasını hafif hasarla atlattım abartmadan yedim gururluyum
Askerden kardeşim de geldi diye haftasonu ailemle birlikteydim evde yoktum, bugün iş çıkışı bi geldim buzluğun kapısı aralık kalmışön taraftaki etler kışlık sebzeler falan çözülmeye başlamış sabah beri nusret gibi et doğrayıp haşlıyorum kalanı da dolaba koydum yarın kasapta kıyma çektireceğim, şu anda tez yazmam gerekirken çıkardıklarım boşa gitmesin diye bütün haftanın yemeğini yaptım, oturdum sinirimden ağladım bir de kollarım koptu onu doğra bunu karıştır allahtan ön taraftakiler çözülmeye başlamış arkadakilerde bişey yoktu ayh akşam akşam ne ekşın yaptım ya
Benim burada gördüğüm hem kariyer, hem iyi bir eğitim yapan üstelik çok da hamarat bir bayan. Helal valla, hiç sıkma canını.Selam kızlarımm
İki günlük davet koşturmacasını hafif hasarla atlattım abartmadan yedim gururluyum
Askerden kardeşim de geldi diye haftasonu ailemle birlikteydim evde yoktum, bugün iş çıkışı bi geldim buzluğun kapısı aralık kalmışön taraftaki etler kışlık sebzeler falan çözülmeye başlamış sabah beri nusret gibi et doğrayıp haşlıyorum kalanı da dolaba koydum yarın kasapta kıyma çektireceğim, şu anda tez yazmam gerekirken çıkardıklarım boşa gitmesin diye bütün haftanın yemeğini yaptım, oturdum sinirimden ağladım bir de kollarım koptu onu doğra bunu karıştır allahtan ön taraftakiler çözülmeye başlamış arkadakilerde bişey yoktu ayh akşam akşam ne ekşın yaptım ya
afıyet olsun canımNisa'nın diş işlemi bitti mi acaba?
Ben bu sabah 8 de 2 yumurta yedim.
Öğlen 1 gibi Nohut ve yayla çorbası.
Akşam 5'e doğru da ton balıklı kinoa yiyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?