aslında berbat bır bunye vardı ben 60 kıloya dusene kadar saglıksızdım metebolızmam yavastı degerler alt ustu yasadıgınız tum sıkıntılar bende de vardı
ama bır anda hepsını kestım 1 dılım elma bıle yemedım ılac alır gıbı beslendım saatıme bıle dıkkat ettım
mesela 11 de kahvaltı yapıyorum dedın ya ben olsam 11 de yapmam uyandıkdan sonra en gec 2 saat ıcınde yemek zorundasın yemezsen vucut kıtlık var sanıp alarma gecıyor yagı stokluyor yanı metebolızma yavaslıyor aksam acıkmayayım dıye gec yaptıgın kahvaltı daha cok senı yavaslatıyor
acıkmak ıyı bırsey acıktıkca leptın calısır yag yakarsın zayıflamak ıstıyorsan acıkman gerek zamanla o aclık hıssı gıdıyor 2 senedır karnım guruldamıyor benım artık acıkmıyorum ama ılk sıralar aclıktan basım donerdı saatı saatıne beslendım ıctıgım suları yudum yudum saydım ınanılmaz dıkkat edınce kurtuldum asla kuculmez ıncelmez bacaklarım derdım sülalemde ınce bacaklı yok hepsınınkı masallah

kalın kalın suan tek ınce olan benımkı en kalın benımkıyken
bazı genler yaglanmaya bazı bolgelerde bolgesel yaglanmaya musaıt benım aılem gıbı ... ınatcı yaglar ama onlarda gıdıyor ve ıncelmenın en temelı yuzde 70 beslenme gerı kalan hareket