Anamm çok güzelsin.Maşallah sana
kesınlıkle beklıyorum :)Bu da benim öncemşu an 14 kg fazla.Çok yakında aynı pantalonla sizleri selamlamak dileğiyle:)))Eki Görüntüle 2199987
Muhteşem şok geçirdim resmen maşallah maşallah maşallah ... çok fit çok güzel görünüyorsunuz .
vucudumda tek sarkan yer goguslerımMuhteşem şok geçirdim resmen maşallah maşallah maşallah ... çok fit çok güzel görünüyorsunuz .
Sarkma falan olmadı değil mi ?
vucudumda tek sarkan yer goguslerım
oda kılo verdıgım ıcın degıl emzırme sonrası :)
105 d olan gogus olcum 75 b suangogus dıye bırsey kalmadı ama dik slıkonlu gıbı duran gogus adeta solmus sararmıs bır yaprak gıbı
hıc bır sarkmam yok cunku kıloyu yagdan verdım
bundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordumbende 40 beden bi tunik aldım, içine girmeyi hayal ediyorum :)
bende 44 beden giyiyorum.bundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordum
suan 36 bedenım :)
emın ol o tunık bol bıle gelecek sana :)
bundan 6 ay once 40 beden olur muyum acaba hayal gıbı dıyordum cunku dıyete ılk basladıgımda 52 beden gıyıyordum
suan 36 bedenım :)
emın ol o tunık bol bıle gelecek sana :)
Bitanesinbebegım o nasıl laf ne demek kabul edıyor musunuz askolsun
canın ne zaman yazmak ısterse ne zaman musaıt olursan cık cık gel :)
Parmak hala acıyor ama atel çıktı çok şükür, artık ayakkabı giyebiliyorum :=)Ooo kimler gelmiş!! Seni aktif görürsek çok mutlu oluruz Makaron.Parmağın nasıl oldu?
Çok geçmiş olsun Mihoo. Rabbim şifalar versin teyzeye.
Diyeti orda bozucammmmmmm
wuhuuu
hatta esımın kuzenının dugunune 4 ay vardı dıyete basladıgımdabende 44 beden giyiyorum.40 beden ilk hedefim
Parmak hala acıyor ama atel çıktı çok şükür, artık ayakkabı giyebiliyorum :=)
aman ya bende heveslendım 2 gece en azından kalırsın dıye ne menu lıstesı cıkardım amaDiyeti orda bozucammmmmmm
bedenen zayıfladım dawuhuuusüpersin Nisaaa, maşallah acayip motivasyon kaynağısın hepimizi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?