• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

:21: :21:

Eklentiler

• 20200214_185828.webp
    20200214_185828.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 30
Nisacim yüklemis oldugun tariflere baktim ama nohut unundan ekmek tarifi göremedim belki gözden kaçırdım... çok sade bir tarif arıyorum un tuz maya su tarzında, nohut unumu bugün senin dedigin gibi evde firinda yaptim, ekmek yapacam tarif yok:D
Bi el atsan da bana bi tarif bulsan, google amcayı da delirttim ama yok bulamadim istediğim gibi

Nisacim yüklemis oldugun tariflere baktim ama nohut unundan ekmek tarifi göremedim belki gözden kaçırdım... çok sade bir tarif arıyorum un tuz maya su tarzında, nohut unumu bugün senin dedigin gibi evde firinda yaptim, ekmek yapacam tarif yok:D
Bi el atsan da bana bi tarif bulsan, google amcayı da delirttim ama yok bulamadim istediğim gibi
Pogaca olmaz mı? Ekmek bulamayan pogaca yesin demişler ya. :D ilk sayfada orjinal tarifi var, ben şöyle yaptım oda güzel oldu.
Canım kendim yapıyorum, 7 kaşık nohut unu 2 kaşık teff onu ( belki teffsiz de olur) , bir parça tereyağ , 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta ve karbonat. En son içine ezdiğim peyniri de katıyorum, ortasına değil de hamurun karışımına. 4-5 tane enfes poğaça oluyor valla. Pastane ürünlerini aratmıyor bence.
Nohuttan tek başına ekmek olmaz sanki. Ama yulafli tarifler çok nette. Aynı oranda yulaf ve yoğurt katan tarifler güzel oluyor.

Pogaca olmaz mı? Ekmek bulamayan pogaca yesin demişler ya. :KK70: ilk sayfada orjinal tarifi var, ben şöyle yaptım oda güzel oldu.
Nohuttan tek başına ekmek olmaz sanki. Ama yulafli tarifler çok nette. Aynı oranda yulaf ve yoğurt katan tarifler güzel oluyor.
Evde yulaf var onu da rondodan geçirir koyarım sorun degil:)
Ama bi tarif verin kurban olduklarim:D

Nisacim yüklemis oldugun tariflere baktim ama nohut unundan ekmek tarifi göremedim belki gözden kaçırdım... çok sade bir tarif arıyorum un tuz maya su tarzında, nohut unumu bugün senin dedigin gibi evde firinda yaptim, ekmek yapacam tarif yok:KK70:

nohut unundan ekmek dersen google veya youtube da yuzlerce tarıf cıkıyor canım :)

Back
X