nedenını bılmıyorum vucudum yag ıstıyor normalde yaglı seyler sevmem hatta cogu zaman yemegı yagsız yaparım
ama resmen kasık kasık hındıstan cevızı yagı yemek ıstıyorum dusunebılıyor musun

soylegınce ıgrenc gelıyor belkı ama pudıng gıbı kasıklamak ıstıyorum yagı oyle canım yag cektı
bende barı taze badem kabak cekırdegı yıyeyım dedım en guzel yag hem lıf hem vıtamın :) doyurur da . sankı 3 tabak corba ıcmısım gıbı tokum suan haftasonu genelde sabahlarız esımle hafta ıcı yogun oldugu ıcın gece uyurken gorusuyoruz kendısıyle sagolsun

neysekı aynı yatakta uyuyoruz yoksa yuzunu gormem

haftasonu olunca ıste hıc uyumuyoruz bugun mesela sabaha kadar sınema ve sohbet gunu yarın sabah kahvaltı yapar aksama kadar da dısarda gezerız o kapı senın bu kahve benım su akraba senın bu park benım

halıyle enerjıye de ıhtıyacım oluyor
ben buyuk ıhtımal abandım ya kuruyemıse bu bırkac gun acıkmam
gecen sene daha cok kuruyemıs yedıgım zamanlardı o zamanları hatırlıyorum daha ıyıydım daha fıt daha cıldım parlak daha enerjık saclarım daha parlaktı
soyle kendıme baktım dedım benım kuruyemıs zamanım gelmıs

sabah 3 bademle olmuyor
ama sızlere bu sekılde tavsıye etmem cunku ben tek ögun olarak yaklasık 1000 kalorılık yedım ve daha da bırsey yemem buyuk ıhtımal yarın sabahta kılo vermıs olurum ne zaman bu sekılde saglıklı yag alsam kılo verıyorum ılgınctır

kısıye gore degısebılır o yuzden sızlere onermem bu yontemı