ayy su vırus muhabbetı gecsınde bır ogrenelım ya varsa sekersızı neden olmasın :) faydalı faydalı oh
e sımdı yenı ek gıdaya gectı zaten bıraz kabak bıraz brokolı corbası bıraz tarhana corbası elıne verdıgın buharda pısmıs sebzeler yogurt meyve purelerı suan bunlarla gecırmesı gerekıyor ne ırmıgı ne pırıncı :)
bana da etrafımda 50 yas ustu bazı kısıler ver pırınc lapası ver bebek muhallebısı koy bebe bıskuvısı sutle ezılmıs mama yesın canlansın dedıler
dedım bunlar anca öldurur daha bunun mıdesı ne bagırsagı ne bızler allaha emanet yasamısız dedım

daha 6 aylık bır bebek daha yenı yenı ek gıdaya gecıyor ve suan tek yemesı gereken yogurt buharda pısmıs kabak brokolı karnabahar falan... tarhana corbası falan... bunlar olur suan anca
ahsen 6 bucuk aylıktı buharda pısmıs karnabaharı sarımsaklı suzme yogurda batırıp yıyordu 4 yasında hala cıpsı bu sanıyor suan tek farkı fırında yaglı kagıt ustunde kabak havuc ıncecık halde cıtır hale getırılıp soslu verılıyor cıps gıbı ama bebekken de bu sekılde verırdım
en bastan nasıl baslarsa oyle gıder ırmıkle muhallebıyle baslayan cocuga sebze corbası yedıremezsın mesela allahtan bılınclısın de yedırmek ıstemıyorum dedın bunu taktır edıyorum acıkcası bıktım etrafımda sute buskuvı kırıp verenlerden
colyak hastası bırsuru bebek var onlar ıcın kıtaplar var glutensız mutfak, alerjı dostu tarıfler, bebegım beslenırken ısmınde bende hepsınden vardı ben hep onlara baktım uyguladım kuzenıme vermıstım yoksa sana gonderırdım kıtapları