Kizlar selamlar sevgiler..
Birsey soracagim, su orucunu deneyenleriniz oldu mu? Veya uzun sure aclik? Ben denemek istiyorum, tecrubeli olanlar varsa paylasirsa sevinirim![]()
canım vucudu resetlemek ıcın boyle bırılerının daha fazla para kazanıp reklam yapmak adına cıkardıgı antin kuntın seylere ıhtıyacın yokCevabin icin cok tesekkur ederim. 35 kilo fazlam oldugu icin ve kilolar coook yavas gittigi icin biryerde vucudu resetlemem gerektigini hissediyorum. Yemek yememek, ac kalmak gercekten cok ise yariyor bende zira yersem sonu gelmiyor. Mesela bugun oruc tutmamama ragmen hicbir sey yemedim ama iftarda istedigimi yedim. Yarin da oyle yapmayi dusunuyorum. Su orucu da biraz bu yuzden cazip geldi. Vucudumu kendine getirip -ki ac kalmayi iyi beceriyorum- ondsn sonra bi duzen olusturmak. Yoksa karatay gibi hocalarin tavsiyeleri cok dogru ama uygulamak skinti. Bildiklerimi uygulayabilseydim coktaaaan ultra fit olmustum:)
bıldıgın oruc tut sadece suyla yasamak dogru degıl zaten kas kaybedersın
aralıklı beslen benım yaptıgım gıbı gunde en fazla ıkı ögün hafta sonu tek ögün beslen yeter
vucudu resetlemek ıstıyorsan bunca zaman ne yıyıp kılo aldıysan onu yeme mesela :) bu kadar basıt aslında
ac kalmak guzel bırsey degıl ac kalınca vucut kendını şokluyor yagları stokluyor saklıyor krız cıktı sanıyor
saglıklı beslenırsen acıkmazsın acıkmadıgın ıcın arada yemezsın halıyle aralıklı beslenme dedıgımız sey bu oluyor yıne donduk dolastık geldık karataya :) karatay tıpı beslenme ve aralıklı orucu bırlestırıyorsun tum dunyada normal kabul edılen beslenme seklı bu dıgerlerını bosver