Hayir canim kil iciliyor miknatis gibi agir metalleri cektigi iddia ediliyorGünaydın kuzuu
Ağır metal detoksu nasıl yapıcak ki? Şu ayağın altına yapıştırılan pedler oluyor. Onun gibi mi kullanılıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim kil iciliyor miknatis gibi agir metalleri cektigi iddia ediliyorGünaydın kuzuu
Ağır metal detoksu nasıl yapıcak ki? Şu ayağın altına yapıştırılan pedler oluyor. Onun gibi mi kullanılıyor?
aa hiç içilen kil duymamıştım, sonra vücuttan atılması kolay olur mu ki?. Ben de bakayım netten, ingilizce falan bir kaynak vardır belki.. Ağır metallerden kurtulmanın böyle kolay bir yolu varsa, yapan vardır elbet. Biorezonansa falan hem çok para harcıyorlar, hem de aylarca gidiyorsun.Hayir canim kil iciliyor miknatis gibi agir metalleri cektigi iddia ediliyor
Medikil bentonit kili bi bak bakalim ben nette iyi yorumlara denk geldim ama guvenemedimaa hiç içilen kil duymamıştım, sonra vücuttan atılması kolay olur mu ki?. Ben de bakayım netten, ingilizce falan bir kaynak vardır belki.. Ağır metallerden kurtulmanın böyle kolay bir yolu varsa, yapan vardır elbet. Biorezonansa falan hem çok para harcıyorlar, hem de aylarca gidiyorsun.
Tahin iyi diye duymuştum ben bir tek, kile de bakıcam canım.
Canım hızlıca bir baktım da ne çok paylaşım var, gerçekten dediğin gibi kullananlar varmış. Volkan küllerinden bir Amerika da bir Fransa da üretilen bişey anladığım kadarıyla. Kil negatif yüklü olduğu için ağır metallari tutar diyor, ayrıca vücudda emilmesi mümkün olmadığında kille birlikte bu metaller de atılır diyor.Medikil bentonit kili bi bak bakalim ben nette iyi yorumlara denk geldim ama guvenemedim
Yani tek bi marka var zaten o da medikil solusyon seklindeCanım hızlıca bir baktım da ne çok paylaşım var, gerçekten dediğin gibi kullananlar varmış. Volkan küllerinden bir Amerika da bir Fransa da üretilen bişey anladığım kadarıyla. Kil negatif yüklü olduğu için ağır metallari tutar diyor, ayrıca vücudda emilmesi mümkün olmadığında kille birlikte bu metaller de atılır diyor.
Kafam karıştı biraz, sadece sindirim sisteminden geçecekse anca geçtiği yollarda birikenlere bi faydası olur sanırım. Bir de yutacaksanız, yenilebilir kil olduğuna emin olun diyor. Senin aldığın paketli, gıdaya uygun sertifaları olan bir kil mi?
1 -gerçekten Betonite Kil mi, 2- yenilebilir mi? Güvendiğin bir yer mi satan?
Sertifiları var, ezcanelerde de satılan bişeyse denenebilir sanki. Ayşegül Çoruhlu ya sormak lazım :)Yani tek bi marka var zaten o da medikil solusyon seklinde
ben boyle seylere hıc guvenmemKizlar bende bentonit kili var medikilden aldim bilginiz varmi bu kille ilgili agir metal detoksu yaptigi iddia ediliyor ben tedirginim biraz sizce iceyimmi
Bende yorumlari okuyup heveslenip aldim geri de cesaret edemedim ama dis doktorlari amalgam dolguyu soktukten sonra bu kille agiz calkalatiyorlar.yani dogru da olabilir ama ben icemedim dahaben boyle seylere hıc guvenmem
acık soyleyeyım antin kuntin seyler yıyıp ıcecegıme yedıgıme ıctıgıme dıkkat ederım gereksız gere takvıye almam genel olarak yasam tarzımı saglıklı tutarım gıydıgım kıyafetler mesela genelde dogal urunlerı tercıh ederım gıbı... sac boyası senede 1 kere yaptıgım bırsey mesela bunun gıbı genel olarak kendımı olabıldıgınce herseyden uzak tutarım
o seyın uzun vadede gercekten ne getırecegını kımse bılemez bır kere her bunye farklıdır ve ıcerıgıne hıcbır zaman hıcbırseyın guvenmem bızzat ben yapmadıysam :)
oyle ıctıgımız seyle pıt dıye kurtulmak kolay olsaydı keske :)
benım tek yaptıgım sey sabahları lımonlu su ıcmek ve hergun maydanoz sogan kekik cayı tuketmek
883893 kat trilyon verseler kil mil içemem :) altın suyu verseler yıne ıcmem :)
hah ne guzel dedın doktor agız calkalatıyormusBende yorumlari okuyup heveslenip aldim geri de cesaret edemedim ama dis doktorlari amalgam dolguyu soktukten sonra bu kille agiz calkalatiyorlar.yani dogru da olabilir ama ben icemedim daha
Bisa gitti paramhah ne guzel dedın doktor agız calkalatıyormus
kontrollu bılınclı sekılde calkalayıp tukurdugumuz sıvı yanı :)
ıcme bosver ıade edebılıyorsan et neme lazım rısklı boyle seyler hıc deneme bence
Gargaradan bişey olmaz bence yaa. Amalgam dolguları ben de aldırmıştım, ama şimdi düşünüyorumda hiç de özen gösterilmedi alınırken...bir çoğunu yuttum benceBisa gitti paramneyse o kille dus da aliniyor en iyisi banyoda kullanayim
![]()
Gümüş suyu hakkında ne düşünüyorsun Nisaa? Son yıllarda ciddi bi popularitee kazandı..ben boyle seylere hıc guvenmem
acık soyleyeyım antin kuntin seyler yıyıp ıcecegıme yedıgıme ıctıgıme dıkkat ederım gereksız gere takvıye almam genel olarak yasam tarzımı saglıklı tutarım gıydıgım kıyafetler mesela genelde dogal urunlerı tercıh ederım gıbı... sac boyası senede 1 kere yaptıgım bırsey mesela bunun gıbı genel olarak kendımı olabıldıgınce herseyden uzak tutarım
o seyın uzun vadede gercekten ne getırecegını kımse bılemez bır kere her bunye farklıdır ve ıcerıgıne hıcbır zaman hıcbırseyın guvenmem bızzat ben yapmadıysam :)
oyle ıctıgımız seyle pıt dıye kurtulmak kolay olsaydı keske :)
benım tek yaptıgım sey sabahları lımonlu su ıcmek ve hergun maydanoz sogan kekik cayı tuketmek
883893 kat trilyon verseler kil mil içemem :) altın suyu verseler yıne ıcmem :)
Nisacim ilk iki ayki saglikli beslenmende gunluk filan tuttun mu? Merak ettim neler yedigini..doktorum maksımum 6 fıncan sekersız kahve ıcebılırsın demıstı kahve ara ögüne gırmıyor :)
hurma topu saglıklı dondurmalarda eger tatlı krızıne gırersen veya yazın serın serın bırseyler yemek ıstersen dıye alternatıf :)
ben hep 2 ögün beslendım hatta buyuk cogunlugu tek öğündü 2 senedır saglıklı beslenıyorum bunun yarısı tek öğündür :)
cok nadır tek tuk 3 ögun mıdeme lokma gırmıstır oda 3. ögün dedıgım ya leblebıdır ya badem :)
3 ögüne cıdden gerek yok ya bunu yasayınca gordum sey gıbı eve fazla esya alıp bırıktırmek eve yuk etmek gıbı aynı seylerı olmasına ragmen alırmısın eve almazsın mıdeyede hazmetmesı gereken mevcut sey dururken almamak gerek yenı gıdaları :) enerjı ıhtıyacıda acıga cıkarsa saglanmalı bunun ıcınde agır bedensel calısıyor olmak gerek
benım kosusturmacam cok hıc durmam 2 ögün yetıyor hatta bır soz vardı 2 ögün saglık 3 ögün hastalık dıye :)
Ya bide ben sabah erken yiyorum oglene cok acikiyorum. Oglen yiyince de aksam acikiyorum. Iki ogun zor gibi..doktorum maksımum 6 fıncan sekersız kahve ıcebılırsın demıstı kahve ara ögüne gırmıyor :)
hurma topu saglıklı dondurmalarda eger tatlı krızıne gırersen veya yazın serın serın bırseyler yemek ıstersen dıye alternatıf :)
ben hep 2 ögün beslendım hatta buyuk cogunlugu tek öğündü 2 senedır saglıklı beslenıyorum bunun yarısı tek öğündür :)
cok nadır tek tuk 3 ögun mıdeme lokma gırmıstır oda 3. ögün dedıgım ya leblebıdır ya badem :)
3 ögüne cıdden gerek yok ya bunu yasayınca gordum sey gıbı eve fazla esya alıp bırıktırmek eve yuk etmek gıbı aynı seylerı olmasına ragmen alırmısın eve almazsın mıdeyede hazmetmesı gereken mevcut sey dururken almamak gerek yenı gıdaları :) enerjı ıhtıyacıda acıga cıkarsa saglanmalı bunun ıcınde agır bedensel calısıyor olmak gerek
benım kosusturmacam cok hıc durmam 2 ögün yetıyor hatta bır soz vardı 2 ögün saglık 3 ögün hastalık dıye :)
demek kı dogru beslenmıyorsunYa bide ben sabah erken yiyorum oglene cok acikiyorum. Oglen yiyince de aksam acikiyorum. Iki ogun zor gibi..
canım hepsı bu sayfada yazıyorNisacim ilk iki ayki saglikli beslenmende gunluk filan tuttun mu? Merak ettim neler yedigini..
annem aldı ıctı gumus suyu antın kuntın yaGümüş suyu hakkında ne düşünüyorsun Nisaa? Son yıllarda ciddi bi popularitee kazandı..
Bir arkadaşımın annesi de babası da dişçi. Tüm dolguları altındı, o akılıma geldi. Ağızda en sağlıklı metalmiş![]()
Siir gibi cevap olmus Nisacimannem aldı ıctı gumus suyu antın kuntın ya
o kadar dedım kı gırme su ıslere bobregı yorar bırsey olur sonra da hastalandı ama gumus suyuna baglamıyor annem neymıs stresdenmıs yemısım stresını dedım sendekı hayat kımsede yok sen macera arıyorsun
demıstım annemle anlasamam dıyeo cok maceraperest korkusuz herseyı dener kör kuyuya balıklama atlar
gumusu altını severım ama takı olarakıcmem sürmem surusturmem
babamın arka azı dişlerı altın bu arada en saglıklısı ve en saglamı evet ama ıcmek bence delılık
nıye ıcılsın kı gumus suyu ne mana suyumuzun kokune kıran mı girmiş :)
fayda saglamak ıcın en basta saglıklı beslenmek lazım 50 yıl vucuda seker ekmekyukleyıp 50 den sonra gumus suyu ıceyım de faydalıymıs dıyorlar allahım delırıyorum sey gıbı detoks yapayım maydanoz suyu ıceyım küre gıreyım deyıp aynı zamanda sıgara tıryakısı olmak gıbı bırsey gelıyor bana
suan kı aklım olsa teeee ılk okuldayken saglıklı yasama gırerdım valla
ondan sonra ne gerek kalır gumuse altına kendın olursun pırlanta
hahayt be![]()
Bende tam tersi daha free bi yapim var. 2 gun sonrasina bile plan yapmam, gunubirlik yasarim. Tabi is ve cocuklari ilgilendiren konular haric. Mesela bi koltugum var 9 yillik, 1 saat yatsam 4 gun sirt agrisi cekiyorum ama diyorum esime, biraz daha buyusun cocuklar. Koltukta ziplama yaslari gecsin o zaman bakariz. O kadar genis icim yani. Hatta su gelin evi programlari var ya tr’de. Hah iste ben onlari fantastik uzay programlari gibi izliyorum, agzim acik. Sanki onlar ingiliz kralicesi Elizabeth, ben köyün cingenesicanım hepsı bu sayfada yazıyor
ben sabah 7 de kahvaltı yaparım aksam da 7 de yerım gece de 2-3 gıbı uyurum
yanı cok yasarım az uyurum cok yerım ama aralıklı yerım vucuda fırsat verırım zaman tanırım doygunluguda sonuna kadar yasatırım eger doymazsam tum dunyayı oturur yerım cunku
sabah bazen corba ıcerım bazen sadece salata ama o salata ya balıklı olur ya zeytın salatası ya nohut salatası asla tek salata yemem yanında mutlaka bırsey olur ya yumurtalı salata olur ya fırında patatessız mucver olur falan
yoksa da klasık kahvaltı yaparım yanında 1 avucta kuruyemıs yerım ekmek yerıne kuruyemıs , kuruyemıs yoksa leblebı o yoksa 2 dılım meyve yanı seker ve karbonhıdratı bu tarz seylerden alırım
aksamda mutlaka corbam salatam yogurtlu mezem veya ayranım ve mutlaka fırında sebze yemegım yanında bı parca ızgara etım vardır
hergun her besınden her gıdadan yemıs oluyorum farkındaysan :) 2 ogun bu yedıklerıne nasıl yetmez ? herkül veya zeyna degılsel bıleklerımızden orumcek agı falan fıskırtmıyorsak yeterlıdır :) yetmıyorsa psıkolojıkdır onun ıcın de uzmana gıtmek lazım benım yeme bagımlılıgım psıkolojık cunku
asırı mukemmellıyetcıyım bunu bana doktorum soyledı , mukemmellıyetcılık hastalıgı var sende gecmıs olsun dedıbu hayatıma aslında cok olumsuz yansıyor benı ınanılmaz yoran ve hırslandıran bırsey tek careyı kendımı yemege vurarak cozuyorum
basıt bır lımon sıkma ıslemı bıle bende bılımsel tıtızlıkle ısler ... arkadaslık ılıskım ıs ılıskım cocuk yetıstırme ev duzen temızlık yemek duzenı esle ılıskım akraba ılıskılerı dıger ugraslarım kısısel bakımlarım
benı gorsen kapatın bu kızı akıl hastanesıne dersın 10 yıllık plan yapıyorum ben
mumkun degıl dersın yoo mumkun vallada 10 yıllık yapıyorumve boyle hırslı bır ınsanı anca yemek paklıyor
o yuzden dıyorum guven bana , yasıyorum bılıyorum neyı nasıl yaparsan altından kalkarsın bılıyorum , ogrendım cunku :) eger bazı seylerı duzene sokmak ıstıyorsan degıstırmek ıstıyorsan once kabul etmelısın bazı seylerı :)
Bi onceki cevabim alakasiz oldu gerci. Konumuz 2 ogundu. Off of. Bana komsu olaydin da azcik kulagimdan cekeydinannem aldı ıctı gumus suyu antın kuntın ya
o kadar dedım kı gırme su ıslere bobregı yorar bırsey olur sonra da hastalandı ama gumus suyuna baglamıyor annem neymıs stresdenmıs yemısım stresını dedım sendekı hayat kımsede yok sen macera arıyorsun
demıstım annemle anlasamam dıyeo cok maceraperest korkusuz herseyı dener kör kuyuya balıklama atlar
gumusu altını severım ama takı olarakıcmem sürmem surusturmem
babamın arka azı dişlerı altın bu arada en saglıklısı ve en saglamı evet ama ıcmek bence delılık
nıye ıcılsın kı gumus suyu ne mana suyumuzun kokune kıran mı girmiş :)
fayda saglamak ıcın en basta saglıklı beslenmek lazım 50 yıl vucuda seker ekmekyukleyıp 50 den sonra gumus suyu ıceyım de faydalıymıs dıyorlar allahım delırıyorum sey gıbı detoks yapayım maydanoz suyu ıceyım küre gıreyım deyıp aynı zamanda sıgara tıryakısı olmak gıbı bırsey gelıyor bana
suan kı aklım olsa teeee ılk okuldayken saglıklı yasama gırerdım valla
ondan sonra ne gerek kalır gumuse altına kendın olursun pırlanta
hahayt be![]()