Bende tam tersi daha free bi yapim var. 2 gun sonrasina bile plan yapmam, gunubirlik yasarim. Tabi is ve cocuklari ilgilendiren konular haric. Mesela bi koltugum var 9 yillik, 1 saat yatsam 4 gun sirt agrisi cekiyorum ama diyorum esime, biraz daha buyusun cocuklar. Koltukta ziplama yaslari gecsin o zaman bakariz. O kadar genis icim yani. Hatta su gelin evi programlari var ya tr’de. Hah iste ben onlari fantastik uzay programlari gibi izliyorum, agzim acik. Sanki onlar ingiliz kralicesi Elizabeth, ben köyün cingenesiCogu mobilyam “vintage”. Ama neyseki gelen bayiliyor evime ondan dolayi rahatim:)

keske bende koyun cingenesı olsaydım ınan daha guzel bır kerelık hayat ben kendıme sıkıntı edıyorum senınkısı normal olan
o degılde bır ara gelın evı programına baktım onlar gıbı olmamana da sevındım

Bi onceki cevabim alakasiz oldu gerci. Konumuz 2 ogundu. Off of. Bana komsu olaydin da azcik kulagimdan cekeydin![]()

kendıne ınanmaya ıhtıyacın var ben sana senden daha cok ınanıyorum gercekten iste yaparsın ıstedıgın herseyı
cocugunla daha uzun ve saglıklı omur gecırmeyı hayal et o beslenmeye ınanılmaz etkı edıyor