agzının tadı bozulmasın ınsallah ev hep neşe versın sanaaslinda gittigimde keyif aliyorum eve alistim, sisme yatak var orada kalabilirim ama banyo bitmedi önemli olan kisim o.
huzurlu geliyor bana.
artik belim agridi bir yerlerde yatmaktan söyle kendi yatagimda rahat rahat uyumak istiyorum.
iki gündür migrenim tuttu yine hep boynumdan geliyor MR cekilmesi lazim aslinda.
Günaydın kızlarrrHerkesi erkenden böyle enerjik görmek beni mutlu ediyor. Süper bir gün ve süper ötesi bi kurban bayramı olsun şimdiden inşallah
Nisa bitiyorum senin anlatımına yaaadogru kuzu kokmaz
koyunda eger bakımı ıyı yapılmamıssa kokar ...oyle temız pak koyunlar varkı cobanların cok ıyı baktıgı tertemız alır sarılır uyursun oylesı varnerde hangı otla otlandıgı da onemlı
mesela trakyanın koyunları da cok lezzetlı olur cok hafıf olur
bırde koyun kuzu gıbı kendınden yaglı etlerın pısırılme teknıklerı de onemlı danayı her turlu ıkı sosla at fırına pıssın oluyor ama kuzu degıl hangı bolgesındekı et nasıl pıser hangı bolgesındekı etın yanına ne salata olur bunlar da onemlı :) eger ustasından yemezsen kuzuyu nerdeyse yerken meeeleyecekmıs agzındakı et gıbı hıssedersın sinirlerı gelır kayıs gıbı ve kokar ınsanı tıksındırır herkes ıyı kasap ve et ustası olamaz o yuzden
ben mesela dısarda kolay kolay et yemem burda yedıgım sadece 3yer vardır mutfagını bıldıgım onlar usta dıgerlerı resmen bambaska aynı sehır aynı mahalle ama o yedıgım etse bu ne dedırtıyor mesela bunlar hep onemlı
Amin insallahagzının tadı bozulmasın ınsallah ev hep neşe versın sana
stres mı yaptın da mıgren tuttu noldu kı
ha ha, çok hoş yaa. Sitcom gibi, ingiliz asaletinde mesafeli bir buluşma olmuş
dun ılk kez mısafırım vardı
bağ evınde tek yasayan cıft kımseyle gorusmuyorlar bırde cocukları var cocuklarını getırmemısler eve geldıler kapıda dırekt kolonya pıs pıs yaptım sonra maskeyı kapının dıs kısmına koydugum cope attılar eve sokmadık eve gırer gırmez ellerını yıkadılar sonra ellerıne yıne kolonya sıktım karsı koltukta oturdular 2 metre mesafe vardı arada en az , hıc sarılma tokalasma falan yok mum gıbı hıc bırseye dokunmadan oturdularsonrada kalkıp gıttıler otudukları yere de kolonya sıktım heralde bırsey olmaz
en son 16 martda ınsan gordum de beno zamandan berı ne dısarı cıktım ne kımseyı aldım ne kımseye gıttım karantınaya tam uyanlardanım
gelen mısafırlede oncesınde telefonda boyle konustuk soyle yapalım boyle oturalım ıkı tarafında ıcıne sınsın corona derdı olmasın dıye
tovbe yarabbım cıldırdım mı acaba
Suzy zor olan kısım bitmiş gibi, inşallah keyifle otur yeni evinde. Güzel arkadaşlıklara, yeni ortamlara da vesile olsunN nscckts nisacim daha önce yazdin simdi o mesaji bulup alinti yapamiyorum ev de neler yaptigimi.
inanir misin boya disinda fazla gelisme yok.
mutfak dolaplarini silip yerlestirdim (diger evimden getirdiklerimi), ve avize aldim onlar takildi.
hepsi bucok yavas ilerliyorum farkindayim ama tek hafta sonum var ve onuda bi cumartesi gittigimde gidip gelmek beni simdiden yordu. tamamen yerlesip orda yasasam farkli olur umarim.
daha fazlasini yapmadigimin diger sebebide banyodaki fayanslari degistireceklerdi daha gelmediler.
yine banyoda camasir makinesinin piriz yeri yokmus oraya Elektrik kablosu cekildi falan filan iste bunlarda beni engelledi.
insallah canim.Suzy zor olan kısım bitmiş gibi, inşallah keyifle otur yeni evinde. Güzel arkadaşlıklara, yeni ortamlara da vesile olsun
ay heryerde hava dengesız demek kı sabah yagmurla uyandımAmin insallah
canim bu aralar havadan
Burda hava cok dengesiz herkeste var - ben ayrica stres de yapmis olabilirim.
muhtemelen hepsi birbirine girdi.
ha ha, çok hoş yaa. Sitcom gibi, ingiliz asaletinde mesafeli bir buluşma olmuşEn güzeli yapıyorsun canım, insanlar çok pis saldı, kimseye ciddiye almıyor, şimdi herkesin bir corona hikayesi var. Halamın kızı, komşunun tanıdığı, arkadaş vs... Rabbim hepimizi korusun.
Aslında bağ evi de iyi fikir, piknik tadında açık havada yiyip içme muhabbet keyifli olur.
huzurun ta kendısı sensın canım eger kafanda uzuntu varsa nereye gıdersen heryer uzuntu stres olur ama sen cok şukur dersen telefonum var cok sukur tesekkur ederım buzdolabım var tesekkur ederım halım var tesekkur ederım falan dıye sahıp oldugun her seyı tek tek sayarsan aslında ne kadar cok seye sahıp oldugunu aslında herseyın de gecıcı oldugunu hatırlar kendı ıcınde havanı degıstırırsın ıcınde o huzur senın hıc olumsuz duygulara kapılma onlara fırsat verme ıcınde koy kutuya ustune en agır taşı huzuru koy acılamasın :) hep boyle dusuninsallah canim.
huzur istiyorum buna cok ihtiyacim var
Canım ne oldu ya? Delikanlı üniversiteye şehir dışına mı gidiyor yoksa?GÜNAYDIN kızlarrrrrr
sıcak görmek istiyorsanız buyrun gelin ant.
suzn evinini çoğu bitmiş azı kalmış canım oda biter huzurluca oturursun inş.
N nscckts cnm okadar yaşadıklarıma nazaran bir kere bile isyan etmedim hep şükür ettim şükür ederken rabbimin
vardır bir bildiği dedim önüme baktım ama bazen oluyor ki işte yalnızlık insanı boğuyor önceden çok takılmazdım
bugunlerde kafamda deli sorular biliyorum kı bunlarda geçecekk
Samsonn sen nasıl canım
N nscckts burda bizler hiç koyun kuzu eti yemeyizzz
Canım ne oldu ya? Delikanlı üniversiteye şehir dışına mı gidiyor yoksa?
Çok şükür, yaramaz bişey yok buralarda. Aşırı sıcak, insanın dışarı çıkası bile gelmiyor hiç. Sizin oraları düşünemiyorum bile.
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canımburaları sıcak değilde nem mahvediyor
istediği bölüMlere puanı yetiyor (ekonomi-siiyasi bilimler-sosyoloji)
ama başka şehirde okumasını istemiyorum burda kı ünv okusun
belki yanlış düşünüyor olabilirim çocuğun da şevkin kırmak istemiyorum
okuyacağı bölümler çok iç acı değil
şimdilik rahat bıraktım
Bölümler güzel aslında canım, okullar mı buradakilerden çok fark etmez, gitmesine değmez diyorsun?buraları sıcak değilde nem mahvediyor
istediği bölüMlere puanı yetiyor (ekonomi-siiyasi bilimler-sosyoloji)
ama başka şehirde okumasını istemiyorum burda kı ünv okusun
belki yanlış düşünüyor olabilirim çocuğun da şevkin kırmak istemiyorum
okuyacağı bölümler çok iç acı değil
şimdilik rahat bıraktım
Hiç ölçtürmedim ki? çok elzem olmadıkça hastane/ doktor işlerine pek girişmek istemiyorum.Samsonn demir- feritin nasıl yükseldimi
selam canımselam kızlar
ne yapıyorsunuzselam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?