Sağlıklı beslenirken;

agzının tadı bozulmasın ınsallah ev hep neşe versın sana
stres mı yaptın da mıgren tuttu noldu kı

Günaydın kızlarrr Herkesi erkenden böyle enerjik görmek beni mutlu ediyor. Süper bir gün ve süper ötesi bi kurban bayramı olsun şimdiden inşallah

dun ılk kez mısafırım vardı
bağ evınde tek yasayan cıft kımseyle gorusmuyorlar bırde cocukları var cocuklarını getırmemısler eve geldıler kapıda dırekt kolonya pıs pıs yaptım sonra maskeyı kapının dıs kısmına koydugum cope attılar eve sokmadık eve gırer gırmez ellerını yıkadılar sonra ellerıne yıne kolonya sıktım karsı koltukta oturdular 2 metre mesafe vardı arada en az , hıc sarılma tokalasma falan yok mum gıbı hıc bırseye dokunmadan oturdular sonrada kalkıp gıttıler otudukları yere de kolonya sıktım heralde bırsey olmaz
en son 16 martda ınsan gordum de ben o zamandan berı ne dısarı cıktım ne kımseyı aldım ne kımseye gıttım karantınaya tam uyanlardanım
gelen mısafırlede oncesınde telefonda boyle konustuk soyle yapalım boyle oturalım ıkı tarafında ıcıne sınsın corona derdı olmasın dıye

tovbe yarabbım cıldırdım mı acaba

hatta dedıkı en ıyısı bundan sonra sız cıkın gelın bag evı acık alan daha kaygısız oluruz hava sıcak nasılsa bahcede masafelı otururuz dedı olmazsa oyle yapıcam cunku ınsan konusmayı unutur mu ? resmen ınsan gorunce cok sevındım

Nisa bitiyorum senin anlatımına yaaa

İki post önce kendimi kebapları gömerken hayal ediyordum, şimdi de yumak yumak bir koyuna sarıldığım gözümde canlandı

ha ha, çok hoş yaa. Sitcom gibi, ingiliz asaletinde mesafeli bir buluşma olmuş En güzeli yapıyorsun canım, insanlar çok pis saldı, kimseye ciddiye almıyor, şimdi herkesin bir corona hikayesi var. Halamın kızı, komşunun tanıdığı, arkadaş vs... Rabbim hepimizi korusun.

Aslında bağ evi de iyi fikir, piknik tadında açık havada yiyip içme muhabbet keyifli olur.

Suzy zor olan kısım bitmiş gibi, inşallah keyifle otur yeni evinde. Güzel arkadaşlıklara, yeni ortamlara da vesile olsun

Amin insallah
canim bu aralar havadan
Burda hava cok dengesiz herkeste var - ben ayrica stres de yapmis olabilirim.
muhtemelen hepsi birbirine girdi.
ay heryerde hava dengesız demek kı sabah yagmurla uyandım sımdı de sıcacık hava

aynen degıl mı acık alanda daha ıyı olur tedırgın olmadan cunku oturdukları sure boyunca cogunlukla havada kac saat kalıyormus vırus falan onu konustuk kapalı alan olunca
bız kımseyle gorusmuyoruz erhan ofıste tek ama onlar calısıyor bılmeden bulastırırız belkı dıye cekındıler acıkcası bende ılk kez ınsan gorunce ne yapacagımı bılemedım elımı ayagımı nereye koyacagımı bılemedım kız

insallah canim.
huzur istiyorum buna cok ihtiyacim var
huzurun ta kendısı sensın canım eger kafanda uzuntu varsa nereye gıdersen heryer uzuntu stres olur ama sen cok şukur dersen telefonum var cok sukur tesekkur ederım buzdolabım var tesekkur ederım halım var tesekkur ederım falan dıye sahıp oldugun her seyı tek tek sayarsan aslında ne kadar cok seye sahıp oldugunu aslında herseyın de gecıcı oldugunu hatırlar kendı ıcınde havanı degıstırırsın ıcınde o huzur senın hıc olumsuz duygulara kapılma onlara fırsat verme ıcınde koy kutuya ustune en agır taşı huzuru koy acılamasın :) hep boyle dusun
valla ben boyle aştım bazı seylerı eskıden kafama takardım uzulurdum kendımı yalnız hıssederdım endıselerım vardı kendımı bır yerde goremıyordum gelecegım hakkında fıkrım yoktu ve bu kısır dongu kurtulamıyorsun depresıf yapıyor senı
ne zaman kı bır psıkologun vıdeosunu ızlerken bu onerıyı gordum denedım vallahı oldu gercekten de
aslında neşe huzur bereket sans hepsı bız kendımızmısız

GÜNAYDIN kızlarrrrrr
sıcak görmek istiyorsanız buyrun gelin ant.

suzn evinini çoğu bitmiş azı kalmış canım oda biter huzurluca oturursun inş.

N nscckts cnm okadar yaşadıklarıma nazaran bir kere bile isyan etmedim hep şükür ettim şükür ederken rabbimin

vardır bir bildiği dedim önüme baktım ama bazen oluyor ki işte yalnızlık insanı boğuyor önceden çok takılmazdım

bugunlerde kafamda deli sorular biliyorum kı bunlarda geçecekk

Samsonn sen nasıl canım

N nscckts burda bizler hiç koyun kuzu eti yemeyizzz

Canım ne oldu ya? Delikanlı üniversiteye şehir dışına mı gidiyor yoksa?

Çok şükür, yaramaz bişey yok buralarda. Aşırı sıcak, insanın dışarı çıkası bile gelmiyor hiç. Sizin oraları düşünemiyorum bile.

buraları sıcak değilde nem mahvediyor

istediği bölüMlere puanı yetiyor (ekonomi-siiyasi bilimler-sosyoloji)

ama başka şehirde okumasını istemiyorum burda kı ünv okusun

belki yanlış düşünüyor olabilirim çocuğun da şevkin kırmak istemiyorum

okuyacağı bölümler çok iç acı değil

şimdilik rahat bıraktım

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

Bölümler güzel aslında canım, okullar mı buradakilerden çok fark etmez, gitmesine değmez diyorsun?

Samsonn demir- feritin nasıl yükseldimi
Hiç ölçtürmedim ki? çok elzem olmadıkça hastane/ doktor işlerine pek girişmek istemiyorum.

Yükseldiğini sanmıyorum ama, saçlarım deliler gibi dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…