Sağlıklı beslenirken;

su üst bacak en üst kısma gel orda iç bacak kısmı denen kalın yer varya tek bir bacağı ölç en üste çik ama şu nasıl desem genital bölgeden 3 parmak aşağı kısmı ölç.orasi zaten bir dışa çıkık kalinlik oluyor anlatabildim inşallah

bak bu şekilde en üst kısım değilde en üst bittiği yerin 2 3 parmak altı en kalın yer zaten orası ic bacak yağı çıkıntısı da oluyor

Eklentiler

• images (6).webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 35
hah tamam benımde aynı yerde bır cıkıntılık var ıc bacak ıste orası kahrolası ıc bacak yagları tam ordan olcuyorumm sımdı dur

olctum sol 52 sag 50 cm
voleybol takımındayken sakatlık gecırmıstım de o yuzden ıkısını olctum sen sagımı baz al 50 cm ı cunku sol ayagımda 1 numara buyuk benım orası aynı bır cumhurıyet

olctum sol 52 sag 50 cm
voleybol takımındayken sakatlık gecırmıstım de o yuzden ıkısını olctum sen sagımı baz al 50 cm ı cunku sol ayagımda 1 numara buyuk benım orası aynı bır cumhurıyet
ay ne güzel yaa incecik bende kalın işte ah şu bacaklar ölçülerin harika valla

sag ayak bılegım 23 tovbe yarabbım kalınlıga bak zannedersın bınaya kolon yapıyorlar
bılekten dırekt ust bacaga cıkıyor zaten bende

benim de 23 çıktı
ımkansız
kızım resımlerden bellıydı ayak bılegım hepınızın boynu kadar benım ayak bılegım gozunuzu seveyım
parmaklarda bıle en tontık en kalın benımkıydı
bence sen genıs olcuyorsun sıktırıver mezurayı ben ucundan olctum sıktım tam etını olc

ben mı yanlıs olcuyorum acaba kendımı cunku ben senın kdar zayıf degılım aypare gorunen koy klavuz ıstemez yanı

kız yok valla üst bacak o şekilde çıktı benim bacaklarda diye boşuna demiyorum bacaklarım hem kemikli hem kilo orda ama eski siskolugindan eser yok yine

kız yok valla üst bacak o şekilde çıktı benim bacaklarda diye boşuna demiyorum bacaklarım hem kemikli hem kilo orda ama eski siskolugindan eser yok yine
benımde yapım bacaklıgım
ust kollarım da cok kalın ust kollarımızı da olcelım mı
benım sag sol farklı yıne oda zamanında attıgım smaclardan
olceyım

sag ust kolum 30 sol ust kolum 29 :)

vucudumun oranına gore en kalın yer dıyebılırım
gomlek falan alırken en az 1 beden buyuk alır gıder terzıde bedenı daraltırım kollara gırebıleyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…