su üst bacak en üst kısma gel orda iç bacak kısmı denen kalın yer varya tek bir bacağı ölç en üste çik ama şu nasıl desem genital bölgeden 3 parmak aşağı kısmı ölç.orasi zaten bir dışa çıkık kalinlik oluyor anlatabildim inşallahaynen herkes kendınde hep bır kusur bulur keske baskasının gozunden gorsek kendımızı
hemen olcuyorum canısı ust bacagımı
ama neresınden olcecegımı bılemedım basene yakın mı dıze yakın mı nerden olceyım ? ıkımız aynı noktadan olcmelıyız kı ona gorekarsılastır
hah tamam benımde aynı yerde bır cıkıntılık var ıc bacak ıste orası kahrolası ıc bacak yaglarısu üst bacak en üst kısma gel orda iç bacak kısmı denen kalın yer varya tek bir bacağı ölç en üste çik ama şu nasıl desem genital bölgeden 3 parmak aşağı kısmı ölç.orasi zaten bir dışa çıkık kalinlik oluyor anlatabildim inşallah
ay ne güzel yaa incecik bende kalın işte ah şu bacaklarolctum sol 52 sag 50 cm
voleybol takımındayken sakatlık gecırmıstım deo yuzden ıkısını olctum sen sagımı baz al 50 cm ı cunku sol ayagımda 1 numara buyuk benım orası aynı bır cumhurıyet
kız allah ıyılıgını versınay ne güzel yaa incecik bende kalın işte ah şu bacaklarölçülerin harika valla
olur olcrlimsenın kac cıktı kız
bırde ayak bıleklerımızı de olcelım mı
ımkansızbenim de 23 çıktı
benımde yapım bacaklıgımkız yok valla üst bacak o şekilde çıktı benim bacaklarda diye boşuna demiyorum bacaklarım hem kemikli hem kilo orda ama eski siskolugindan eser yok yine
dedım sana bakayak bileği bir daha ölçtüm 20 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?