Sağlıklı beslenirken;

asagıdan alıyorsun olcuyu ondan daha genıs cıkıyorsun halbukı daha ıncesın canım
ustelık jean her zaman daha genıs gosterır jean var ustunde
degıl mı ya kesınlıkle
ahsenınde alerjısı var sanırım 4 gundur gecelerı hapsuruk krızıne gırıyor ve burnu tıkanıyor ard arda hep aynı saatlerde hapsuruyor yavrum... hastaneye de goturmek ıstemıyorum ama gıtmezsek kronıklesır nasıl gıdıcez bılmıyorum su coronada cunku cocuk maskesı olsa da sureklı hareket halınde elı heryere degıyor yuzune dokunmaması ımkansız gozunu ovusturmaması ımkansız takıp etmekde zor
kot etek aldim hm den su an üzerimde
cok fazla almiyorum ama bu aralar türkiyeye gitmeden bir kac parca aldim
hayırlı olsuunn
Günaydin kizlar

benimde basen 100 küsür
bel 72
gögüs 87 falan
yani ben de mi yanlis ölcüyorum sanmiyorum
36 beden giyorum ama ben 38 aliyorum cogu Zaman bol tisört olsun diye
tam vıdeodakı gıbı aynı yerden olcmelısın canım sız daha asagıdan olcuyorsunuz Mihail Zoscenko ve sen ondan genıs cıkıyorsunuz :)

kalça ölçüsü kalçanın en geniş yerinden alınıyor, ben de popomun en kalın en çıkık yerinden doluyorum ben terziye aldırmıstim 3 sene evvel o mezurayi hafif sıkı doladı ölçtü beli en ince kıvrımlı yerden kalça da popomun en geniş yerinden ölçüyorlar

eee tamam buna göre benim ölcüm Dogru, en kalin yerinden diyosun

canım goruyorum senı gayet fitsin guzelsın zaten daha verme yanı idealsın :)

canım goruyorum senı gayet fitsin guzelsın zaten daha verme yanı idealsın :)
Canimmm teşekkür ederim senin gibi iiiiinnncecik olmak istiyorum son hedefi 60a cektim ama öyle ugrasmayacagim uzun vadede gitsin... yakinda okulum basliyor zaten kosturmacada kendiliginden gider..
Sizler napiyorsunuz

Canimmm teşekkür ederim senin gibi iiiiinnncecik olmak istiyorum son hedefi 60a cektim ama öyle ugrasmayacagim uzun vadede gitsin... yakinda okulum basliyor zaten kosturmacada kendiliginden gider..
Sizler napiyorsunuz
ben hala bıraktıgın yerdeyım
evdeyım
6 ay oldu pandemi bızde devam edıyor

ozledık senı biraz kafa dinle dıye kendını zorunlu hıssetme dıye etıketleyıp cagırmadım hıc
o yuzden asıl senı merak edıyorum nasıl gectı zamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…