Ben de bilemedim suzim yakınmış senle ölçülerimiz ve ben de 36 giyiyorumGünaydin kizlar
benimde basen 100 küsür
bel 72
gögüs 87 falan
yani ben de mi yanlis ölcüyorum sanmiyorum
36 beden giyorum ama ben 38 aliyorum cogu Zaman bol tisört olsun diye
evet aynen ben de senin yazdigini okudum da yazayim dedimBen de bilemedim suzim yakınmış senle ölçülerimiz ve ben de 36 giyiyorum
asagıdan alıyorsun olcuyu ondan daha genıs cıkıyorsun halbukı daha ıncesın canımYanlış ölçüyorumdur belki de nisam zaten fazla anlamam ölçü almaktan, çünkü 36 bedene rahat giriyorum çoğu markada kilo da çok yok benim, demek ki ölçülerin normali bu diyordum :)) atayım size resimleri kızlar bi bakın biraz eski bu resimler ama yine aynı ölçülerdeyim, tlfda pek foto yok
degıl mı ya kesınlıkleTabi ki hayır, asıl onun düşünüp biz bu kadar aktifiz, kayinbabayi riske atmayalım demesi lazım.
Bi de gelmis laf sokuyor. Ayrıca eşin çok haklı. Kim gelip bakacak size Allah korusun bulaşsa. Aylardır bu kadar özen, evden çıkmama boşa mıydi?
hayırlı olsuunnkot etek aldim hm den su an üzerimde
cok fazla almiyorum ama bu aralar türkiyeye gitmeden bir kac parca aldim
tam vıdeodakı gıbı aynı yerden olcmelısın canım sız daha asagıdan olcuyorsunuzGünaydin kizlar
benimde basen 100 küsür
bel 72
gögüs 87 falan
yani ben de mi yanlis ölcüyorum sanmiyorum
36 beden giyorum ama ben 38 aliyorum cogu Zaman bol tisört olsun diye
eee tamam buna göre benim ölcüm Dogru, en kalin yerinden diyosunkalça ölçüsü kalçanın en geniş yerinden alınıyor, ben de popomun en kalın en çıkık yerinden doluyorum ben terziye aldırmıstim 3 sene evvel o mezurayi hafif sıkı doladı ölçtü beli en ince kıvrımlı yerden kalça da popomun en geniş yerinden ölçüyorlar
Basenlerimiz bir metre ben anladım olayıeee tamam buna göre benim ölcüm Dogru, en kalin yerinden diyosun
evet öyle zateneee tamam buna göre benim ölcüm Dogru, en kalin yerinden diyosun
aynen öyleBasenlerimiz bir metre ben anladım olayı
Kız anam ne güzel olmuşsun bayıldımGene de iki yakınlarda çektiğim foto attırayım
Sağol canımKız anam ne güzel olmuşsun bayıldımTebrik ederim ❤❤❤
canım goruyorum senı gayet fitsin guzelsın zaten daha verme yanı idealsın :)Günaydin kizlarrr, bu aralar cok gezdim buraya ugrayamadim... herkes iyidir umarim... kilom hala ayni vermedim bu ara 68de sabitim..Bibibella canim harika görünüyorsun incecik olmuşsun bayıldımmm ah su senin spor azminin 10da biri bende de olsa keşke
Canimmm teşekkür ederimcanım goruyorum senı gayet fitsin guzelsın zaten daha verme yanı idealsın :)
ben hala bıraktıgın yerdeyımCanimmm teşekkür ederimsenin gibi iiiiinnncecik olmak istiyorum son hedefi 60a cektim ama öyle ugrasmayacagim uzun vadede gitsin... yakinda okulum basliyor zaten kosturmacada kendiliginden gider..
Sizler napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?