Sağlıklı beslenirken;

yok bunu sevmedim ama salatasını Kasık kaşık yerimmm
onyargılı olma bebeytom ınsanlar ankaradan ıstanbuldan gelıp antepde bunu fırınlara yaptırıp kolıletıp alıp goturuyor buzluklarına atıyorlar ısıtıp ısıtıp yıyorlar yaaa dusun oyle bır tadı var

Merhabalar.O kadar uzun zamandır okuyorum ki sizleri.Bana çok ilham oldunuz.Çok teşekkür ederim hepinize.
sessız ve gonulden destekcı oldugunuz ıcın asıl ben tesekkur ederım sıze

Bu tarifler de harikaymış yaa favorilere ekledm gönderiyi cnm

Merhabalar kızlar, sessiz bir takipçide benim. Tam sağlıklı beslenmeye başlıyorum, covid çıkıyor işler yoğunlaşıyor yarım kalıyor bu sefer tam başladım sürpriz bir şekilde hamle olduğumu öğrendim. İlk haftalar dikkat edemedim ama şimdilerde gayret gösteriyorum.

merhaba bılıyorum sessız takıp ettıgınızı goruyorum sayfamın alt kısmında ısmınızı ara ara gırıyorsunuz buraya
hayırlı olsun bebıs saglıkla sıhhatle kucagınıza alın ınsallah asıl sımdı saglıklı beslenme zamanı hem covıd sebebıyle hem hamılelık ...kaçarı yok artık

Teşekkür ederim canım.. Evet kitaplarımı almıştım, tahıl beyin vs tam okumaya başlayacağım sırada hamile olduğumu öğrendim ilk zamanlar hep uyudum artık okuma zamanı

normal 3 tabak yaw gidiyor yani fasulye :))
buyuk cukur 3 tabak
saydım tam 60 yemek kasıgı taze fasulye
yanı 2 kısılık yedım yanında 2 bardak da ayran ıctım

aralıklı beslenıyorsan almazsın canısı
evın tadını cıkar oh keyıf yap valla

Nisam az değil mi bu yaw ya da benim mi gözüm aç. gerçi iki yumurtayı bunu yazarken şimdi gördüm
bugun senın gozun mu ac ne kız buyuk servıs tabagı bu
yarım kırmızı
yarım yesıl bıber
yarım domates
1 salatalık
7 zeytın
2yumurta
e peynır 2 kıbrıt kutusu kadar
maydanoz
semız otu

daha ne olsunduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…