- Emoji Skoru
- 12.057
- Puanlar
- 408
Cidden o kadar etkilimi bu fırçalar?Ay kız ne biliyim unuttumselulitler hortladi şimdi dank etti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden o kadar etkilimi bu fırçalar?Ay kız ne biliyim unuttumselulitler hortladi şimdi dank etti
![]()
Bence etkili ama tek başına değil beslenmeye dikkat etmek gerekiyor en baştaCidden o kadar etkilimi bu fırçalar?
At var at var demek kiKılları iyimidirki onların?bende alsam ama vücudu çizerse filanhepsi doğal at kılı demişte o kadar ucuz olması kafamı kurcaladı
![]()
Pahalılar yarış atı kılı, diğerleri at arabası atlarından herhaldeAt var at var demek ki![]()
zaten bastırmaman lazım maksat fırçalamak, aradaki farklar çok değil kimisinde kıl daha fazla yoğun ucuz olanlarda daha azKılları iyimidirki onların?bende alsam ama vücudu çizerse filanhepsi doğal at kılı demişte o kadar ucuz olması kafamı kurcaladı
![]()
elimizde makas atlıspor kulübünde dolanalım.gizlice kuyruklarından parça parça toplasak işimizi görürPahalılar yarış atı kılı, diğerleri at arabası atlarından herhalde![]()
iyiyim sen nasılsınhello kızlar
nasılsınız.
öğlen yemeğimde yoğurt . yulaf. ruşeym (2 paket)
onun yanında taze fasülye. mısır unu ile az yağda kızarttım. onları yerim.
sabah 1 yumurta . hindi füme.
afiyet olsufn canım.iyiyim sen nasılsın
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 9 zeytin 1 büyük tabak salata lor peynirli , 5 ceviz yedim
şimdi kahve içiyorum tabii şekersiz
akşamda ayran salata ve kebap var marula dürüm yapıp yiyorum kebabı![]()
selam ben de bayadir buraya yazmiyorum. bildirim gelmis öyle girdim.Selam kimseler yazmamış. Ben 58 e düştüm. Diyeti bırakmak bana yaradı
. 2 öğün beslenmek çok ise yarıyor bence. Tabi birde hala emziriyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
İyiyim canım benim@nscckts nasilsin canim?
nasil gidiyor okulu ayni okula devam mi?İyiyim canım benimahsenin okul başladı malum... Hep bir koşuşturmaca
sen nasılsın?