• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Guten morgen everyone :rolleyes: Bereket ve huzur dolu bir ramazan haftası olsun

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko Miho'yu maphuslara düşürmüşler. Yaw bir sahur mevzusundan o kadar kişinin ceza alabileceği hiç akla gelmezdi ama harbi zihni sinir bir topik olmuş.
Kızcağız kendini yeterince paralamış daha hala aman ağzınızın tadı kaçmasın ali rıza bey alttan al yorumlarını sinirlerim kaldırmadıydı samsonum :)) Size boncuktan kuş yaptım hatunlar mapusta

Herkesin ramazanı nasıl gidiyor kızlar iyisiniz değil mi sessiz kalmışız yine :)

Kızcağız kendini yeterince paralamış daha hala aman ağzınızın tadı kaçmasın ali rıza bey alttan al yorumlarını sinirlerim kaldırmadıydı samsonum :)) Size boncuktan kuş yaptım hatunlar mapusta

Herkesin ramazanı nasıl gidiyor kızlar iyisiniz değil mi sessiz kalmışız yine :)
Hoş geldin Canooo😍 Herkes arazi Mihom. Nisa gezmelerde, Samsonn yemelerde.😂 Ramazan benim için yeniden başlasın diye 4 gözle bekliyorum valla.
Sen iyisin inşallah? Gördüm, hakkaten insan fitil oluyor. Ne kıymetli şu türk erkeği yaw.

Yeşil kırmızı boncuk kuş benim 😄🐦💖

Hoş geldin Canooo😍 Herkes arazi Mihom. Nisa gezmelerde, Samsonn yemelerde.😂 Ramazan benim için yeniden başlasın diye 4 gözle bekliyorum valla.
Sen iyisin inşallah? Gördüm, hakkaten insan fitil oluyor. Ne kıymetli şu türk erkeği yaw.

Yeşil kırmızı boncuk kuş benim 😄🐦💖
Ben de iyim samsonum biraz yorsa da güzel geçiyor ramazan ki ramazan ayını çok severim :) tek sıkıntım her akşam istisnasız tatlı yiyorum yemeyeyim dedikçe kıymete biniyor yine yiyorum :olamaz: sizin şekersiz konuyu okuyorum bi cesaret katılsam diyorum sonra her mesaja ılık şerbet dökesim geliyor:olamaz:

Ben de iyim samsonum biraz yorsa da güzel geçiyor ramazan ki ramazan ayını çok severim :) tek sıkıntım her akşam istisnasız tatlı yiyorum yemeyeyim dedikçe kıymete biniyor yine yiyorum :olamaz: sizin şekersiz konuyu okuyorum bi cesaret katılsam diyorum sonra her mesaja ılık şerbet dökesim geliyor:olamaz:
Mihocan senin kilodan yana sıkıntın yok zaten; bir de evde başkaları yiyince tatlıya karşı koymak çok zor, ama kendi düzenine geri dönünce yeme inşallah. Şekerden hiç bir fayda gelmiyor. Fiziksel bir sürü zararının yanında insanın yaşam enerjisini de sömürüyor. Daha uyuşuk yapıyor.

Arada bir kaçamaklar için keçi boynuzu unlu, ya da pekmezli alternatifler de var nasılsa.

Ben irmiği pekmezle yaptım bi kaç kez, efsane oldu ;)

IMG_20190526_012210.webp

Patlıcan mezesi . Fırında közlenmiş patlıcan domates biber soğan sarımsak bunlar iyice zırhla öğütülüp baharatlanir pratik ve doyurucu :)

IMG_20190526_012159.webp

Elime ne geçtiyse salata :)

IMG_20190526_012149.webp

Mercimek çorbası

IMG_20190526_012137.webp

Firik pilavı

IMG_20190526_012120.webp

Soğan kebabı

IMG_20190526_012105.webp

Bugünkü misafirlerime menüm buydu

Ve tabi lahmacun :D

IMG_20190526_012232.webp

1 .sayfada tariflerden kek yaptım çay yanına

En son muhallebi servis yaptım

Yaa ne güzel yemekler ellerine sağlık nisa :) nasıl geçiyor ramazan? ben nakavtım artık belgesellerdeki timsahlar gibi sürünmeye başladım ufak ufak :)
benım ıyı gıdıyor canım bana zaten bırsey fark etmedı :)
hatta cabuk gectı bu ramazan sonuna geldıgımıze ınanamıyorum kısa geldı :D

Kızlar selam, burdaymışsınız :KK37: :KK37::KK37:
Biz ailecek çok ağır bir grip geçiriyoruz.
Maalesef geçen hafta boyunca iştahsızlıktan tekrar ekmeğe sardım ve haftada ekstra 1 kilo aldım.
Azıcık ekmek yiyip, akşam 6 dan önce yeme faslını kapatıp, günde 1-2 saat yürüyüşle gayet iyi gidiyordum. Önümüzdeki hafta da burası yağmurlu ve kapalı:/ sonrasında hava da içimiz de açılacak umarım🙏

Siz nasılsınız? Ramazan nasıl gidiyor? Oruç tutmayı özledim ben de
ıyıyız canım benım sız nasılsınız asıl :)
bence kılo konusunda gayet ıyı gıdıyorsun fıstık gıbısın masallah

cok cok gecmıs olsun allahım şifa versın canım yapılabılecek herseyı yaptıgından emınım bundan sonrası dınlenmek gerek bılıyorsun bende dun pencere acık uyuyakalmısız ahsen baya hapsuruyor benım halım yok :D gece esıyordu bıraz ıyı olmadı bayram oncesı

bu sene hava cok degısık oldu esasında

ıyıyız canım benım sız nasılsınız asıl :)
bence kılo konusunda gayet ıyı gıdıyorsun fıstık gıbısın masallah

cok cok gecmıs olsun allahım şifa versın canım yapılabılecek herseyı yaptıgından emınım bundan sonrası dınlenmek gerek bılıyorsun bende dun pencere acık uyuyakalmısız ahsen baya hapsuruyor benım halım yok :KK70: gece esıyordu bıraz ıyı olmadı bayram oncesı

bu sene hava cok degısık oldu esasında
Size de geçmiş olsun. Bayrama toparlarsınız.
Kilo sıkıntı değil de yine hareketsizliğe gark oldum:/// yağmurdan kaç gün dışarı çıkamadık.
Memlekete şafak sayıp duruyoruz. Son iki ay inşallah🙏🙏🙏

Selam,
Geçtiğimiz günlerde yaptığım yemeklerden tabak fotoğrafları ekliyorum... Belki fikir olur. Karışık fotolar, kimisi kahvaltı, kimisi akşam yemeği. İçinde kaşık olan tabaktaki de şekersiz kayısı ve üzüm hoşafı.

Eklentiler

• 20190528_155802.webp
    20190528_155802.webp
    49 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190528_103827.webp
    20190528_103827.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 20190527_092536.webp
    20190527_092536.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 20190513_171604.webp
    20190513_171604.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 20190514_160408.webp
    20190514_160408.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 52
Selam,
Geçtiğimiz günlerde yaptığım yemeklerden tabak fotoğrafları ekliyorum... Belki fikir olur. Karışık fotolar, kimisi kahvaltı, kimisi akşam yemeği. İçinde kaşık olan tabaktaki de şekersiz kayısı ve üzüm hoşafı.
hepsı ayrı ayrı super olmus ellerıne saglık cok cok cok guzel :KK36:

kızlar sıze bırsey danısmak ıstıyorum
bız bugun kızımı yaz okuluyla bırlıkte krese yazdırmıstık ıngılızce - muzık-yuzme -modern dans-bınıcılık-doga gezılerı pıknık aktıvıtelerı her hafta sınema saatı okuma saatı ve tıpık kres egıtımı gunde 3 ogun yemekle bırlıkte tam gun kres

hayatımda ılk kez bukadar sure ayrı kalmamıza ragmen asla zorlanmadı asla bızı aramadı sabah 8 aksam 6 saatlerınde olması gerektıgı gıbı bır gun gecırdı kendı yasına gore buyuk sabır ve olgunluk gosterdı dıyebılırım cunku etrafında hıc cocuk olmayan tek basına bır cocuk ve 3 bucuk yıl asla 5 dk bıle ayrılmamıs bır aıleyız dusunun

hersey ıyı guzel hos sorun ne hemen anlatayım bugun bırseye tanık oldum

kızımı alma saatı yaklastıgında bır baktım ahsen sokakta kresden dısarı cıkmıs ve basında kımse yok :KK43:
fırlamıs cıkmıs dısarı kımse farketmemıs

bunu gorunce hemen mudırıyete gıttım dedıklerı sey bızı arayıp yoldayız dedınız annen sımdı gelıyormus dedık sızın yanınıza dıye cıkmıstır :KK43:

bu dedım cok buyuk ıhmal cıktıgı an araba carpabılırdı bırı tutup kolundan kacırabılırdı :KK43: herseyı dort dortluk tam vasıflı kres benım gozumde o an bıttı

bırde ahsenın poposunda ıslaklık farkettım cocugum altına kacırmıs :KK43:

ahsen 2 yasında bezı bırakmıs 2 yasından berı tuvalet alıskanlıgını edınmıs bır kere bıle altına kacırmamıs tuvaletı geldıgı an kendısı tuvalete gıden oturan bıtınce anneee bıttı dıyen cocuk ! cok uzuldum ! ogretmenının veya ogretmen ablanın ılgılı kımse kendısıne belırtmesı gerekmıyor muydu ? tuvaletın gelırse bıze soyleyebılırsın deyıp gezdırmesı gerekmıyormuydu benım aklıma ozellıkle belırtmek gelmedı hıc dusunemedım cunku ılk kez krese goturuyorum cocugumu hayatımda hıc kres gormedım cocugumdan baska etrafımda cocuk yok bılmıyorum ben bunu yetkılılere soyledım hanı ne bılım

tum gun hıc su vermemısler cok susamıs ıcı yanmıs

demınde bırsey daha oldu bende o son damla oldu

kres arkadaslık ıstegı yolladı kabul ettım demın sayfasına baktıgımda ne goreyım kızımın resmını almıs kendı sayfasında paylasmıs ısmıyle beraber bugun okulumuza basladı dıye yanı bızım kısısel sayfamızdan ahsenın en guzel resmını almıs paylasmıs kreste cekılmıs falan degıl

tamam burda bende paylasıyorum ama hangı okulda oldugunu degıl mesela ? kotu nıyetlı bırsuru ınsan var ısmıyle resmıyle hangı okulda oldugunu ılan etmenın ne geregı vardı bılemedım

demın esıme bu endısemı anlattım bana zaten 3 bucuk yasında 1 sene kısısel olarak yuzme dans kursuna gıtsın seneye anaokulu sonra ılk okul 2 sene ust uste krese gıtmesede olur egıtımını ayrı ayrı bız desteklerız sıkma canını dedı

ama;

ben abartıyormuyum sormak ıstedım

cok uzun oldu farkındayım sız olsanız ne yapardınız

merhaba canlarım
bız yarından ıtıbaren 10 gun yokuz :) hıc gıremeyebılırım bellı olmaz
bayram ramazan düğün hıc farketmıyor bana saglıklı beslenmeyı terk etmıyorum
her gıttıgım yer baklava borek hazırlayıp getırıyor her gıttıgım yerde de sabahtan berı gezıyoruz cok yedık mıdem kotu yalanı atıyorum yoksa gunde 6 kapı gezsek her gıttıgımız yerde 1 cıkolata 1 baklava 1 borek 1 kurabıye yesem sonuc ortada gunde 1 kılo alırım 10 gunde 10 kılo :KK70: tam tersı yemedıgım ve cok gezdıgım ıcın gecen bayram kılo vermıstım :KK70:

hatta ev sahıbınden ozellıkle soda falan rıca edıyorum cok kotuyum dıye :p yoksa ölümü gör cesedimi kemir yemezsen dıye baslarlar bılıyorum burda yemeyenı dövüyorlar cunku :KK70:

hepınıze sımdıden ıyı bayramlar gluten freeli gunler dılıyorum :)

Back
X