oy kiyamam nisa cok gecmis olsun
bu arada iyi ki dogdun iyi ki varsin iyi ki tanimisim seni daha canli göremesemde.
dogum günün kutlu olsun cooook öpüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kiyamam nisa cok gecmis olsun
bu arada iyi ki dogdun iyi ki varsin iyi ki tanimisim seni daha canli göremesemde.
dogum günün kutlu olsun cooook öpüyorum![]()
çok sık değil ama..hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum, kol bacak egzersizleri de yapıyorum ama incelmiyor mübarekler hala:/Selam kızlar, benim küçük çekirdeğim 3 aylık oldu. Ben kilo olarak onun bir aylık olduğu haldeyim:) durumu böyle ifade edeyim, daha az acımasız olur:) ama anlamlı bir sıkılaşma söz konusu vücudumda, benim için de önemli olan sıkılaşma aslında.
beslenme konusunda emziriyorum diye abartmıyorum, akşam 5-6 gibi akşam yemeğini yiyip, sonrasında çok az bişeyler yiyorum(genelde kuru üzüm, leblebi ya da incir), ekmeği az tüketiyorum(hamuişine merak sardım bu aralarçok sık değil ama..hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum, kol bacak egzersizleri de yapıyorum ama incelmiyor mübarekler hala:/
kizlar günaydin, noel tatilde olmama ragmen saat 6 da uyaniyorum, iskence gibi resmen uyuyamiyorum
yarin yine is var kesin sabah uyanamam
Ehehehe:) walla kollar kas olabilir ama bacak bildiğin yağ kütlesi samsonum:)Günaydın bütün güzel hatunlar
Yerim ben o çekirdeği, misler gibi kokuyordur sizin ev şimdiAblasına benziyor mu şeker?
Senin kol ve bacak kas olduğu için erimiyor bence, benim gibi lop lop yağ değil ki
Kaçta yattın Suzn? Ben de gece 4-5 bazen 3 gibi saçma saatlerde uyanıyorum. Aslında vücudumuz bizden iyi biliyor doğal saatini. Sinir olup yatak da döndüğüm çok oluyor, ama amaaaan boşver bugün de böyle olsun diyip kalktığımda, o sabah saatlerini güzel değerlendirip, daha mutlu bir iş gününe başlıyorum.
cok tesekkur ederımAyy ne guzel konuymus bu
Okuya okuya geliyorum
Sohbetinize hayran kaldim
N nscckts degisimine hayran kaldim. Hem cok tatlisin hem cok azimli
2 bucuk aylik anneyim. 9 gundur sağlıklı yasamin içindeyim. 1.63 boy 70 kilo ile basladim. 58le hamile kaldim. Evlenmeden once 52 kiloydum
Simdi hedefim 55e inmek
Tarifler de bir harika bugun yulafli muzlu kurabiyeyi denedim bence cok basarili. Kötü bir tat bekliyordum ne yalan soyleyeyim. Şekeri aratmadi hic gerek yokmus.
Icine findik uzum.kurusu da kattim. Harika oldu. Tesekkurler bilgiler ve tarifler icin
oy masallah allahım esırgesın yerım onun gıdısını oy yarabbım resmen kokusu geldıEhehehe:) walla kollar kas olabilir ama bacak bildiğin yağ kütlesi samsonum:)
Küçüğümün ablaya ağzı burnu benziyor, geri kalan kısımlar benablası 2 senede 10 yıla bedel oldu, çok uykusuz, yorucu bir bebekti. İnşallah uslu olur küçük kuzum. İlkinde insan stresten ne yapacağını bilemediğinden yeni doğanla, tadına bu kadar varamıyor. Kokusu misler gibi hakkaten, büyükte o kokuyu da hissetmem çok geç olmuştu. Bayıla bayıla büyütüyoruz şimdi küçüğü çok şükür
![]()
kendi yavrunu sevmek gibi olmuyor be Nisa, bir de emek veriyorsun ya(tamam kanından canından bir parça illa ki seviyoruz) ama asıl anne baba olmayı anlamlaştıran gece gündüz emek vermek yavrulara.oy masallah allahım esırgesın yerım onun gıdısını oy yarabbım resmen kokusu geldı
uzaktan sevmek daha guzel ya boyle bebek sevınce e ıkıncıyı yap dıyorlar amaaan aman yok dıyorummıllet dogursun ben seveyım
helal olsun sana valla hemen toparlandın cabuk adapte oldun gucluymussun ben evımın ortasında bomba patlamıs gıbıydım![]()
bizim evdebomba atılmış gibi hala:) bi hevesleniyorum babası büyüğü dışarı çıkartınca küçük de uyursa harıl harıl temizliyorum, akşamına her yer berbat yine:/ büyük kızım ve bizim oğlan hoşgeldin umayAyy ne guzel konuymus bu
Okuya okuya geliyorum
Sohbetinize hayran kaldim
N nscckts degisimine hayran kaldim. Hem cok tatlisin hem cok azimli
2 bucuk aylik anneyim. 9 gundur sağlıklı yasamin içindeyim. 1.63 boy 70 kilo ile basladim. 58le hamile kaldim. Evlenmeden once 52 kiloydum
Simdi hedefim 55e inmek
Tarifler de bir harika bugun yulafli muzlu kurabiyeyi denedim bence cok basarili. Kötü bir tat bekliyordum ne yalan soyleyeyim. Şekeri aratmadi hic gerek yokmus.
Icine findik uzum.kurusu da kattim. Harika oldu. Tesekkurler bilgiler ve tarifler icin
nisam Günaydin o kötü ama cok az uyuyorsunsuzn bu seferlıkde boyle olsun canım ne guzel en azından uyuyabılıyorsun ben 10 senedır gece 3-4 yatıp sabah 6-7 kalkıyorum
zombi style dımtıs dımtıs dımtıs
ıs durumun ne oldu gerı donus sagladılar mı bır durum vardı dua ettım ınsallah gonlunden gecenden ıstedıgınden daha ıyı olur dıye moralım bozuk dıyordun sımdı nasılsın