• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

:KK45:
Zaten benim zamanimda da avrupanin 4cü büyük parkiydi, eminim hala da öyledir...
Ah o güzelim kokmuş Alleben deresi ne durumda? Babam orda öğrenmiş yüzmeyi, ne Allebeni yahu Bokludere oranın adı der dururdu:KK70:

Canım sen nerde yaşıyorsun?
Nerelisin? Bu karabugday aşkı hangi memlekete ait:KK70:

Rus çarı 3. Nikolay'ın torunu Anna ben :D :D ...kız ne olacak, tembel işi ve iyi tok tutuyor, ondan karabuğdayla böyle sıkı fıkıyız
;)
Afiyet olsun süper gözüküyor:kk77:
Bugün yemekhanede çıkan yemekler çok kötüydü, karbonhidrat/nişasta krizine gircektik nerdeyse,
Çorba, biber dolması, makarna yoğurt:KK43:

Fena değildi canım, tek başına asla gideri yokta, doğru şeylerle harmanlayınca gideri var karabuğdayın. Makarnayı aratmadı şu yediğim. :KK76:
Ben yemekhaneye gitmeyi bırakalı çok oldu. Hiç inmiyorum. Dediğin herşeyde ya un ya pirinç var, insem birinden biri aklımı çeler.

Rus çarı 3. Nikolay'ın torunu Anna ben :KK70: :KK70: ...kız ne olacak, tembel işi ve iyi tok tutuyor, ondan karabuğdayla böyle sıkı fıkıyız
:KK66:

Fena değildi canım, tek başına asla gideri yokta, doğru şeylerle harmanlayınca gideri var karabuğdayın. Makarnayı aratmadı şu yediğim. :KK76:
Ben yemekhaneye gitmeyi bırakalı çok oldu. Hiç inmiyorum. Dediğin herşeyde ya un ya pirinç var, insem birinden biri aklımı çeler.

En iyisini yapıyorsun.Evden yemek taşımaktan sıkıldım ve kış mevsimi yaz gb de değil bir kase sıcak çorba arıyorum. Yazın salatalarla geçiştiriyoruz

40 dakka bisiklet 422 kcal...
Yarim saat de aletli çalıştım..
Kahvaltım yine dünkünün aynısı
Öğlene doğru 3 haşlanmış yumurta 300gr süzme peynir
Öğleden sonra 250gr izgara tavuk göğsü
Spor öncesi bir tane protein bar
Spor sonrası yine protein tozu 400ml su ile
Akşama bisey yemem büyük ihtimalle çok yorgunum... daha kızımın gelecek sene kabul edileceği okul için bilgilendirme gecesine davet edildik oraya gitcez...
Ölüyorum yorgunluktan:(

40 dakka bisiklet 422 kcal...
Yarim saat de aletli çalıştım..
Kahvaltım yine dünkünün aynısı
Öğlene doğru 3 haşlanmış yumurta 300gr süzme peynir
Öğleden sonra 250gr izgara tavuk göğsü
Spor öncesi bir tane protein bar
Spor sonrası yine protein tozu 400ml su ile
Akşama bisey yemem büyük ihtimalle çok yorgunum... daha kızımın gelecek sene kabul edileceği okul için bilgilendirme gecesine davet edildik oraya gitcez...
Ölüyorum yorgunluktan:KK43:

sporun çok güzel canım

bende spor olarak 7,5 km yürüdümmmm

Günaydın güzeller 🌞🌸🌻
Benim hala uykum var ya😴
ben cok acayıp uyumusum gece 12 de uyudum sabah 8 e kadar 888888 saaatt dusunebılıyor musun :D yuzum gozum sısmıs malak gıbıyım suan :D sankı gokyuzunde bulutlar ustunde yuruyor gıbıyım bastıgım yerı bılmıyorum tuhaf hıs :D

ben cok acayıp uyumusum gece 12 de uyudum sabah 8 e kadar 888888 saaatt dusunebılıyor musun :D yuzum gozum sısmıs malak gıbıyım suan :D sankı gokyuzunde bulutlar ustunde yuruyor gıbıyım bastıgım yerı bılmıyorum tuhaf hıs :D
Ay çok sevindim canım yaa, bünyen bayram etmiş sonunda. Umarım bi düzelmenin işaretidir bu. 😍 Devamı da gelsin inşallah 🌹

Ay çok sevindim canım yaa, bünyen bayram etmiş sonunda. Umarım bi düzelmenin işaretidir bu. 😍 Devamı da gelsin inşallah 🌹
valla zıhnım bulanık :D sankı ıcmısım ıcmısım sarhos olmusum da ayılmaya calısıyor gıbıyım hıc enerjık hıssetmıyorum suan :D

:KK70::KK70::KK70:

ben denedimmm çok güzel hindistan cevizi ve kahve kokusu çok güzel oluyorrrrrrrr
Ben de bu sabah içtim, evet ya, gayet de güzeldi tadı.

File markette şöyle bişey vardı, çok pratik. Ben makine alana kadar yağlı kahveyi evde test ettim bunla. :KK76:

1582100190520.webp

1582105319892.webp

benim mamalar .
1 poşet fıstık
pırasa yemeği.
kırmızı tuper deki ise yoğurt

2 avuç fıstık ve kırmızı biberi işe gelince yedim .
pırasa yoğurt . öğlen yerim .
elmaların hepsini yiyemem galiba. 2 tane yerim akşam 4 gibi diye düşünüyorum

40 yılda bir olunca çarpmış haliyle. 😂 Hazır fırsat yağlı kahve olayını test etsene ☕
sabah lımonlu su ıctım 1 avucta kabak cekırdegı o kadar
kahve yapacak halım bıle yok :D oyle sersem gıbı oturuyorum kosede dusun temızlık bıle yapamadım

Back
X