Çok sağol samsonum,
lingen
ciğim.
Yeğenim doğuştan immün sistemi yetmezliği hastası. Akraba evliliği neticesi. Artı kaz kafa bir anne ve babaya sahip olmasının getirisi olarak sürekli hastaneye yatırılıyor. Doğduğundan beri sürekli ilaçla tedavi görüyor, doktorun katı yasağına rağmen ana babası acıyıp(!) abur cubur(paketli gıda) yedirdikleri için sürekli kötüye gidiyor. Sadece paketli gıda da değil, kalabalık ortamlara gitmemesi ve hijyene özen gösterilmesi gerek ama o da es geçildiği için hastaneye yatışı yapılıyor sürekli. Annesi onunla birlikte hastanede benim annem de büyük yeğenimin okulu için onların evinde kalıyor. Bugün haftasonuna girdiğimiz için eve gelecek neyse ki.
Biz çok kalabalık bir aileyiz. Ablamlar, yeğenlerim var ama herkesin işi,okulu var. Fırsat buldukları ilk anda koşa koşa geliyorlar sağolsunlar. Akşam kardeşim işten geliyor, yorgun argın. Ama yine de büyükle oyun oynayıp, küçüğün uykusunu devralıyor sağolsun.
Market işini migros sanal marketten hallediyorum

Pazar için de dün ablam iş dönüşü çocukların yanında durdu, ben koşa koşa halledip geldim.