• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvme

demın oyle konular okudum kı once yazmayayım dedım cıktım gerı gırdım yazayım da dısardan okuyan anlar belkı dıye
gercekten cok degısık ınsanlar var bazen ınanasım gelmıyor bu kadar olamaz ya saka olmalı falan dıyorum :KK70: bu bazı ınsanlar nerde yasıyor nerde calısıyor kımın anası bacısı kardesı valla cok merak edıyorum
evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.
bizimkilerde şiveyle konuşur ama saygı duyuyorum.

ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvme

demın oyle konular okudum kı once yazmayayım dedım cıktım gerı gırdım yazayım da dısardan okuyan anlar belkı dıye
gercekten cok degısık ınsanlar var bazen ınanasım gelmıyor bu kadar olamaz ya saka olmalı falan dıyorum :KK70: bu bazı ınsanlar nerde yasıyor nerde calısıyor kımın anası bacısı kardesı valla cok merak edıyorum
Çok fazla uyduruk konu var sanki...TV de sarmıyor milleti, canı sıkılan bir hikaye uydurup yazıyor gibi. :D

Evet canım ya Cumartesi evden kafamı dışarı çıkaramadım, o kadar soguktu. Pazar piknik havası. Çok tuhaf hakkaten.

sabah bende okudum bir konu

bende baya yazmak istedim ama
milletin işi gücü yok zaar yada beterin beterini görmemiş
hemen bakıyorum :D :D

sabah bende okudum bir konu

bende baya yazmak istedim ama
milletin işi gücü yok zaar yada beterin beterini görmemiş
evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.
bizimkilerde şiveyle konuşur ama saygı duyuyorum.
saçma sapan konu
büyük şehirde doğdum büyüdüm
köye gittim mi hemen oranın konuşmasını kaparım ne var ki bundaaa

benım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakı :KK70: ama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler

mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esıme :KK70: araya gıtmesın ne ya dedım :KK70: aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı :KK70: esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım :KK70: hep bırlıkte gulduk

mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz :KK70:
nörüyon la derım , napim la sen napin der makara yaparız yanı

benım yanımdakı boyle konussa eglenırım :KK70: bence eglencelı

benım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakı :KK70: ama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler

mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esıme :KK70: araya gıtmesın ne ya dedım :KK70: aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı :KK70: esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım :KK70: hep bırlıkte gulduk

mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz :KK70:
nörüyon la derım dırek napim la sen napin der makara yaparız yanı

abimle nörüyonculuk konuşuyoruz :KK53:

nörüyon la derım , napim la sen napin der makara yaparız yanı

aynen

işyerinde bile seslenirler bana
bende ey derim :KK70: :KK70: :KK70:
onlarda bana ha koca yörük derlerrr ne var bundaaaa ben anlamış değilimm

N nscckts Nisa geçen gece evde şampuanlarla ilgili bi konuya bakıyordum, kızın biri senin tüm mesajlarına beğenmedim atmış. Ne tuhaf insanlar var ya, hadi bi konuda yorumu beğenmezsin belirtirsin, neye sinirlenmiş de böyle saçma bi hınç alma peşinde :bicak: çocukça

milletin canı sıkılır herhaldeee

N nscckts Nisa geçen gece evde şampuanlarla ilgili bi konuya bakıyordum, kızın biri senin tüm mesajlarına beğenmedim atmış. Ne tuhaf insanlar var ya, hadi bi konuda yorumu beğenmezsin belirtirsin, neye sinirlenmiş de böyle saçma bi hınç alma peşinde :bicak: çocukça
ya ben negatıf enerjı aldıgım kısıyı dırek goz ardı edıyorum
bana yapması da sart degıl o kısı mesela kesın baskalarına da benzer seyler yapmıstır dırek goz ardı etmısımdır goz ardı lıstem arkadas lıstemden cok :D

demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır

kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyor :KK70: hıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor

bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs :KK70:) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme

kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kı :KK70: kendı kendıne mı dava acacak adam :KK70:

bana ne dedı bılıyor musunuz

sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmez :KK70: yav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama

:KK70:

demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır

kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyor :KK70: hıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor

bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs :KK70:) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme

kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kı :KK70: kendı kendıne mı dava acacak adam :KK70:

bana ne dedı bılıyor musunuz

sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmez :KK70: yav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama

:KK70:

evet okudum bunuda :KK70: :KK70:
birinsan 9 yıldır aynı ise 10 yıl farklı mı olacak
gerçi koca gitmiş neyi bekler kiiiiiii

ya benım lınkını attıgım satıcı cakma satıyormus aynı satıcıdan aldıysan ondan olmustur
bibi kendısı bır lınk atmıstı ama telefondan atmıstı, bende bılgısayardan genıs genıs bakayım dedım onun lınkını acamadım dırek verdıgı markanın ısmını arattım , bibinin attıgı lınkten bayaaa ucuz bır fıyatla da bulunca sazan gıbı atladım :KK70:
geldı bugun gerı ıade ettım ben cunku çakma geldı , bibinin banı bıtıpde buraya geldıgınde dıyecek kızım sana ben lınk attım sen gıttın nıye baskasından aldın dıye :KK70: valla ınstagramdan gelen lınkı ben bılgısayarda trendyoldan aratamadım beceremedım ne bılem

surmedıysen eger ıade alırlar kuzum

Aslında ben markayı göresin ordan alasın diye atmadim ama gidipte çakma yerden alacağını düsünmemiştim :70: watsons gratisde falan yokmuydu ben trendyolda görmüştüm evet belki yoktur başka yerlerde çok yeni bir ruj değil aslinda
lingen lingen çok fazla renk seçeneği yok zaten gördügüm kadariyla

Back
X