Merhaba canım,arkadaşım konusunda doğru diyorsun...ama kararlı gibiMerhaba Dallidacım
Karabugdayi alkali diyette kullanmistin bence. Sevgi de almisti o zaman...
40 bin Lira az para degil. Gercek bir diyetisyen ve ozel spor hocasi tutsa bu kadar harcanmaz. Keske bu yolu tercih etse, cunku operasyon kolay gibi gelse de o kelepce sonsuza kadar orada kalamaz ne yazik ki(
Aaaa gecekten mi, 1 cm. İn 1 kilo oldugunu bilmiyordum. Cok sevindim
Ben de cevreme faydali olmak icin saglikli beslemeyi oneriyordum. Artik vazgectim. Cunku insanlar yanlis anliyor. Sen de cok ustunde durma bosver.. İnan bana kabak sonunda basina patliyor
Sinavlar bitti cok sukur. Gecti derslerini. Persembe gunu arkadaslari ile 5 gunlugune milano' ya gidecekler.. Ben de free shop ve milano siparislerimi hazirladimparfum, kozmetik filan
Esimin ayak bilegine bir kapali yerlestirme uygulanacak, dizine deartroskopi ile girilip diz kapagi yukseltilecek. İslerini ayarlamasini bekleyecgiz operasyon icin. Sordugun icin tesekkurler arkadasim
Aaaaa uzuldum.. Aksam yemegi yiyemedin yani... Neyse Ayca Kaya arada aksam yemegini iptal edin diyor zaten, senin diyetisyen duymasin
Ben de sana guzel bir hafta diliyorum sekercim
Kilo veremediysen de uzulme bence. Surekli kilo kaybi olmamasi normmal bence. Kaloriyi dusurur bir haftaligina belki. Ama daha once de kilo veremedim dedigin haftalarda kilo vermisligin oldugunu hatirlatirim canim
Hangi filme gittiniz?
Yemegin az oldugunda salata ile tamamlasan ?
Evet, 200 sayfa bitti. Bir de Sevgicim de yazmaya baslasa, Gurbet arada guzel haberler verse cok sevinecegim
Tesekkur ederim canim, iyiyim Allah' a sukur. Gecmis olsun, dikkat et kendine.
Ben de kocaman opuyorum canim![]()

Oğlunu kutlarım canım,iyi tatiller dilerim

Eşine çok geçmiş olsun..
Bu defa da galiba kilo vermedim...ama üzülmüyorum...bu çocuğa güveniyorum...ve nasılsa artık kontrol altındayım...
''Karlar ülkesi''ne gittik..
Aslında doğrusu diyorsun,fazla salata yapsam iyi olur

İnşallah arkadaşlarımız da en kısa zamanda bize katılır

Sağ ol canım