Günaydın Dalidacım, güzel bir hafta diliyorum

Oğlunun da yeni yarı yılda başarılı olmasını temenni ederim

Dağdağan ı bilmiyorum canım. Aslında hayal meyal dediğin gibi bir şey hatırlıyorum ama net değil kafamda. Oooh, mis gibi yürüyüş olmuş
Bence diyetisyenin ne dediyse onu ye. Sadece ayran da olur dedi mi??
Sana karşı komşumla olan deneyimimizi anlatayım. Komşumun kilosu bizim gibi değil, hayli yüksek (di). İlk hafta benimle birlikte 3 gün yoga ve pilates yaptı. Yediklerini de azalttı. Sabah ekmeksiz yumurta, (bazen) peynir ve yeşillikle kahvaltı. Öğle yemeğinde okulda çıkana göre et+ salata ya da sebze+ yoğurt+salata akşam da yulaf ezmesi yoğurt ya da süt tüketti. Aralarda badem ve meyve yedi. Aslında ne kadar güzel görünüyor değil. mi?? İlk hafta bu beslenme düzeniyle onun kilosundaki birinin 2,5 kilo vermesini beklerdim. Ama vere vere 1 kilodan azcık fazla verdi. Sonraki hafta eeeeh deyip öğle yemeğinde çıkan mantıdan bir kepçe (bana öyle dedi

) yanında da bol salata yediğinde ertesi gün pat diye kilo verdiğini gördük. Sonra tesadüf müdür diye bir sonraki hafta 3 parça lazanya + salata yedi. Ertesi gün yine kilo kaybı.. Yani karbonhidrat her zaman kötü değil. Kimisi karbonhidrat alınca kilo verebiliyor. Ne zaman karbonhidratı kesti, kilo vermesi durdu.. Bu arada ilk 5 haftanın sonunda 8 kilo vermiş oldu.. Artık daha yavaş gidecek kilosu ama en azından başarıyor olmak onun vazgeçmemesini sağladı..
Hmmmm, çiğ köfte, bayılırım. Evde mi yaptınız??
Günaydın canım, iyiyim çok şükür

Sen nasılsın??
Amin
Oooyyy, bayılırım bebek hayvanlara

Bu arada inekleriniz de pek güzeller

Mart ayında ben de eşimle Urfa' ya gitmek istiyorum. Ceylanpınar çiftliğinde bir sürü kuzu olacak

Bahsetmiş miydim bilmiyorum. Ceylanpınar' da Tigem (tarım işletmeleri genel müd.) çiftliği var. Koyun üretiyorlar. Oranın süt sağım ihalesini aldı bizimkiler. Oradan gelen sütleri işleyip peynir, sade yağ, yoğurt ve ayran yapıyorlar. Eşim de dönem dönem çiftliğe gidiyor. Kuzularla annelerini ayrı ağıllarda tutuyor, beslenme saatleri geldiğinde bir araya getiriyorlarmış. Hepsi kendi annesini buluyormuş. Bazıları kafası karışıp başka anneye gidince anne kabul etmeyip kovuyormuş

Bi sürü minicik meeee diye bağıran kuzucuk

Çok eğlenceli

Tabii sadece sevmek için
Afiyet olsun canım. Görüşmek üzere, sevgiler