almazmiyim güzel arkadasim, helede senin elinden

cok gecmis olsun canim, dikkat et o kadarda yorma kendini, bugün güzelce dinlen, kendine izin ver, komsularinla güzel bakit gecirmene bak. menün güzel, corban güzel mi ben pek sebze corbalarini icemiyorum, ama seninkinde mercimekte varmis, ilginc , güzelse bende deneyebilirim.
sagol canim benim, toparlamaya calisiyorum, evet kola hic iyi olmadi, bir biraksam onu , en iyisi benim icin, acaba diyorum, diyet kolami icsem arada ama onunda tadi kötüdür diye hic denemedim, saglik yönünü zaten hic bahsetmeye gerek yok, biliyoruz ama bagimlilik bizimkisi

ayca kayayi izliyorum, dün melekteydi, ama berrin yigitin sayfasina hic bakmadim, zaten, genelde ispanakli , yapiyorum yada lahmacun cok seviyorlar, sebzeyide yediremeyince, malesef sasiriyorum hergün ne pisirecegimi, ... cok gecmis olsun serapcim, demek karninin icini seyrettin, nasil bir duygu, neden öyle yapismis acaba, sendemi öyle olmus yoksa herkesdemi öyleymis... sen sikma canini, iyilesmene bak, iyi olda gerisi mühim degil, ben ilgiye destege ihtiyacim oldugunda biraz mizmizlaniyorum, eksikliginizi ariyorum, saglik herseyden önemli, dikkat et kendine canimcim, yakin olsakda sana yardima gelsek, ev islerine , yemegini yapabilseydik.