Günaydın Sevgi ablacığım,doğru diyorsunTatlım hep tek düze yaşayınca ve hayatımız monotonlaşınca içimizdeki cevherin ,neler yapabileceğimizin farkında olmuyoruz.Kendimizi beceriksiz hissediyoruz.Gerekli beceriye sahip olmasak Allah çocukları bize emanet dermi?Hayatımıza dinamizim girdiği zaman farkındalık oluşuyor,çok daha fazlasını yapacak kadar beceriklisin inan buna.Ev kadınlığı kadını pasifleştiriyor...
Bugün hangi koşuşturmaların var_?
Gurbet dün giremedin,çok yoğundun galiba.
Serap biraz toparlanamadın mı?
Akşam yaptığım ütüyü kaldırdım,çamaşırları astım, ortancayı okula gönderdim. Büyük oğlum bugün Afyon'a dönüyor,onun valizini hazırladım.Hane halkı daha yatıyor.Bu kız yatarak üniversiteyi nasıl kazanacak bilmiyorum.Saat altıda kaldır dedi, mutamadiyen odasına gidip uyandırıyorum daha kalkacak:26::18::18::18::18:
Gidip kahvaltımı yapayım bari,ne yiyeceğimi de bilmiyorum.Şu aralar garip bir şekilde peynir sevmemeye başladım.![]()

Bugünün gençleri

Kolay gelsin ablacığım

Günaydın Serapcım,aynenGunaydin Kizlar, mutlu bir hafta diliyorum
Sevgicim, afiyet olsun sekerimEminim porsiyonunu ayarlamissindir
Gurbetcim, iyi gidiyorsun canim, darisi basima .... Haftasonu ben de biraz yaramazlik yaptim.
Dallidacim, elbette marifetlisin arkadasimYuksek tempo performansi artirir
Tabii bu kadinlar icin gecerli
Haftasonu esimin yegeni ve iki kizi geldi. Sag olsunlar hem guzel zaman gecirdik, hem de evimi temizleyip oyle gittilerBugun biraz disari cikacagim artik. Faturalarimi sigorta sirketine vermem lazim.
Opuyorum sizi kizlar, gorusmek uzere![]()

Hamarat kızlar

Afiyet olsunBugun planim :
Sabah:
Su
Kahvalti:
1 yumurtadan omlet ( maydanoz, dereotu ve nane ile. 1 cay kasigi tereyag)
30 gr. Peynir
1/2dl. Ekmek
100 gr. Ananas
1 fincan kahve
Ogle:
6 yk. nohutlu bamya
3 yk. Yogurt
Ara:
1 fincan yesil cay
2 ceviz
Ara:
1 fincan sutlu kahve